TheBoyFromSalina Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Α μπραβο!! Το ξερα οτι εσυ θα τοβρισκες! Ακους Fozzyyyyyyyyyyyyy?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 hahaha! Γιατί το ήξερες; :* Και γιατί να ακούσει ο Γιαννάκης μας; Τί σκαρώνετε κατεργάρικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheBoyFromSalina Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Απλως ξερω οτι τα πας καλα με την dance των early 90s. Ο Γιαννης μουλεγε οτι το κομματι του θυμιζε κατι ασχετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fozzy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 a afto htan? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Oof... Έχω σκάσει εδώ και πολλή ώρα με ένα κομμάτι... Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι μου θυμίζει το σημείο που ακούγεται στο sample; :roll: 'Amethystium - Exultation' (183 kb) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hugelacky Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Cristina ti mou 8ymhses twra....: Rocket From The Crypt - on a rope ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hugelacky Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Den blepw antidraseis...Christina den einai afto pou eixes sto myalo soy??? :| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Για να πω την αλήθεια, δυσκολεύτηκα να βρω ομοιότητα μεταξύ του sample και του τραγουδιού που είπες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hugelacky Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 :| :roll: Ma afou h basikh melwdia einai metafermenh kati hmitonia panw kai paigmenh me synth anti gia fwnh+ki8ara...an prosekseis einai akribws oi idia allhlouxia notwn mono pou ksekina apo pio pshla... Anyway,esy ksereis kalytera... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μιας και δεν βρήκαμε το προηγούμενο (ακόμα... ), ας πάμε στο επόμενο... 'Ankie Bagger - Where Were You Last Night' 856kb / 1:30'' (Προσφάτως, διασκευασμένο και από τους Nightwish. Σωτήρη... ) Οι γνώμες διίστανται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheBoyFromSalina Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Εμενα μου θυμιζει Bon Jovi - You give love a bad name Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Γιούπιιιιι Κι εμένα αυτό μου θύμισε, αλλά είχα πει στη Χριστίνα να μην αναφέρει τίποτε γιά να δούμε αν θα το αναφέρει και άλλος. Edit Ανακάλυψα ότι μου θυμίζει και το If You Were A Woman (And I Was A Man) της Bonnie Tyler, αλλά αυτό ούτως ή άλλως μοιάζει με το τραγούδι των Bon Jovi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 If You Were A Woman (And I Was A Man) της Bonnie Tyler Ναι!!! Αλλά εμένα μου θυμίζει πολύ η εισαγωγή το 'Heaven Is A Place On Earth' της Belinda Carlisle καθώς και ακόμα ένα που το έχουν πει και στα Ελληνικά (ίσως η Μπέσσυ Αργυράκη... παίζει να είναι και αυτό της Belinda), αλλά δεν μου έρχεται τώρα ρε γμτ! Arg! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Άντε ρε γμτ! Θα έσκαγα! Επιτέλους βρήκα τί μου θύμιζε η εισαγωγή! 'Kim Wilde - You Came' Oof! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheBoyFromSalina Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Τελικα εχετε δικιο και οι δυο. Ολα καπου κολλανε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα