sotris99 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 (Τί τέλειο song!!! Aaaaahh...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheBoyFromSalina Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Οντως δεν ειναι αυτο Cris ... Aλλα ειναι οντως υπεροχο κομματι - με πολλες αναμνησεις! Για πες και αλλα στοιχεια για αυτο το κομματι απο την Αναζητηση... Ποιος το λεει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_player Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Glandmaster Flash - the message σου θυμισε....!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheBoyFromSalina Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Οχι, αν και τωρα που το λες, μοιαζει! Ψαχνω αυτο το επαναλαμβανομενο ριφακι με τις τρεις νοτες ποθ ακουγεται απο πισω και που ηταν backing track σε καποιο αλλο. Αυτο το αλλο μαλιστα τελειωνε και ετσι - δηλαδη με το ριφακι να επαναλαμβανεται. Παααααααααμ, παμ παμ πααααααααμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheBoyFromSalina Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Λοιπον, το βρηκα το κομματι μετα απο πολυωρο στιψιμο κεφαλιου. Underworld - 2 months off Δε μοιαζει και τοσο πολυ οσο νομιζα. :oops: Ακουστε αυτο το δειγμα για να δειτε τι εννοω. To Freak on μου θυμιζει και το At night απο Shakedown... :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nirvami Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 αυτοι οι ατιμοι οι pulp εχουν κλεψει απο τις δυτικες συνοικιες τo "καλοκαιρινα ραντεβου" κ εγραψαν το razzmatazz ρε γμτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 hahahaha! nirvami Δεν μπορώ να πω πως είναι κλοπή αυτό... Αν και θυμίζει κάπως. Με το ίδιο σκεπτικό και ο Χατζηνάσιος ('Το σώμα που ζητάς') έκλεψε την μουσική του Preisner ('The Last Time')... :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 περνωντας απο τα ξενα στα ελληνικα, το "Σοφια" του Τσαλικη, θυμιζει εντονα "Λιωμενο Παγωτο" απο Ξυλινα Σπαθια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nirvami Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Το σώμα που ζητάς='The Last Time' σοβαρα? δεν το εχω ακουσει,κοιτα,οπως ειπε κ ο Χατζιδακις,ο καλος μουσικος κλεβει,ο κακος μιμιται, (οποτε κ οι δυτικες συνοικιες δεν εκλεψαν...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hugelacky Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Re paidia emena to Ciao apo tous Lush mou 8imhzei sthn arxh tou poly entona ena komati twn Pyx Lax alla den mporw na pw poio giati den kserw kanena titlo apo Pyx Lax! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Μήπως το 'Με Στέλνεις'; Πάντως εμένα μου θυμίζει και αυτό λιγάκι: 'Dreamer and the full moon - Sandrina' Έλληνες και αυτοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hugelacky Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Bravo bre Cristina! Afto einai!Me stelneis,me stelneis,me paraserneis...Etsi den paei?Afto prepei na einai! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Ναι, έτσι λεει. Αλλά μου ήρθε και ακόμα ένα που μου το θύμισε, επίσης Ελληνικό! 'Δημήτρης Παναγόπουλος - Αύρα' Ό,τι θυμάμαι, χαίρομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laokratwr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 lol...ti akusa molis twra kai koufathika.... clash-rock the casbah kai will smith-will 2k...gia akouste ta,twra to parathrhsa,eixa kairo na akousw clash...xex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Στο CD αναφέρεται ότι χρησιμοποιεί sample από το "Rock the Casbah". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα