volos27 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 ενταξει ιεροσυλια απλα ασχετο με το θεμα αλλα ετσι ειναι το σωστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ακουσα σημερα στο ραδιο το we will rock you καπως σαν μπαλαντα και λιγο αστειο.Το εψαξα youtube αλλα δεν βρηκα κατι.Εχει κανεις ιδεα ποιο ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ακουσα σημερα στο ραδιο το we will rock you καπως σαν μπαλαντα και λιγο αστειο.Το εψαξα youtube αλλα δεν βρηκα κατι.Εχει κανεις ιδεα ποιο ειναι? https://www.youtube.com/watch?v=a3O-PLopk5g 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 στο 1,10 κατι μου θυμιζει --> αυτο που κανει με την φωνη του μαλλον. Καμια ιδέα; Και εγω ειχα φαει το αντιστοιχο σκαλωμα με αυτο το κομματι περυσι ( ) αλλά δεν κατέληξα κάπου. Αυτό πάλι τι μου θυμίζει γαμώτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω φιλε Stormrain!!! Πολυ ωραιο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 ψαχνω το ονομα μιας τραγουδιστριας, ειχε κανει μια επιτυχια πριν 2-3 χρονια, δεν ειναι mainstream, νομιζω αγγλιδα ηταν η τουλαχιστον ευρωπαια, μοιαζει με την Tilda Swinton, ξανθο/πλατινε κοντο μαλι και πολυ λευκη και ηταν νεα. ειχε χαρακτηριστικη φωνη και το τραγουδι ηταν κατι σε progressive rock/pop. και το ονομα της ηταν καπως ιδιαιτερο, μονο η δισυλλαβο νομιζω. κοιταξα για Anouk και Pixie Lott, αλλα δεν ειναι αυτες. αλλα καπως ετσι ηταν το ονομα της. το επαιζε το τραγουδι της και το ΑΜΑΝ συχνα τοτε. εχει κανεις την παραμικρη ιδεα για ποια τραγουδιστρια μιλαω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Αυτό πάλι τι μου θυμίζει γαμώτη? Σαμπλάρει το Girl You'll Be A Woman Soon από την διασκευή των Urge Overkill (το original είναι σύνθεση και 1η εκτέλεση του Neil Diamond) Ακου σε αυτό το link πού ακριβώς το κάνει http://www.whosampled.com/sample/435865/The-Heavy-Short-Change-Hero-Urge-Overkill-Girl,-You%27ll-Be-a-Woman-Soon/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Σαμπλάρει το Girl You'll Be A Woman Soon από την διασκευή των Urge Overkill (το original είναι σύνθεση και 1η εκτέλεση του Neil Diamond) Ακου σε αυτό το link πού ακριβώς το κάνει http://www.whosampled.com/sample/435865/The-Heavy-Short-Change-Hero-Urge-Overkill-Girl,-You%27ll-Be-a-Woman-Soon/ Αστοδιαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Αστοδιαλο Eσύ τώρα με διαολόστειλες ή απλά σου έκανε εντύπωση; Με προβλημάτισες γιατί δεν είδα να κάνεις like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Eσύ τώρα με διαολόστειλες; χαχαχα σίγουρα όχι, δεν είναι τέτοιος ο censOred 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Eσύ τώρα με διαολόστειλες ή απλά σου έκανε εντύπωση; Με προβλημάτισες γιατί δεν είδα να κάνεις like Εννοειται οτι με εκανε εντυπωση φιλε μου. Αυτα τα like μας εχουν καταστρεψει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Εννοειται οτι με εκανε εντυπωση φιλε μου. Αυτα τα like μας εχουν καταστρεψει. Μα δεν έκανες κι' εσύ κανά σχόλιο να καταλάβω Ούτε καν ένα emoticon Εχουν δεί και έχουν διαβάσει τα ματάκια μου σε άλλα νήματα πολλά περίεργα Ολα οκ πάντως Ετσι γιά πληροφορία, εμένα μου θυμίζει το σημείο αυτό του τραγουδιού που έβαλες και σχολιάσαμε και Alice Cooper Γιά άκουσέ το και πες μου τη γνώμη σου Tώρα μάλιστα που το ξανακούω, στο ξεκίνημα είναι ακριβώς το ξεκίνημα του Alma Mater Εχει και τον ήχο του κεραυνού. Αρα...ολόϊδιο Μάλλον τους "φάγαμε" στο Who Sampled ALICE COOPER - ALMA MATER (1972) https://www.youtube.com/watch?v=2d4168MqHOk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μα δεν έκανες κι' εσύ κανά σχόλιο να καταλάβω Ούτε καν ένα emoticon Εχουν δεί και έχουν διαβάσει τα ματάκια μου σε άλλα νήματα πολλά περίεργα Ολα οκ πάντως Ετσι γιά πληροφορία, εμένα μου θυμίζει το σημείο αυτό του τραγουδιού που έβαλες και σχολιάσαμε και Alice Cooper Γιά άκουσέ το και πες μου τη γνώμη σου Tώρα μάλιστα που το ξανακούω, στο ξεκίνημα είναι ακριβώς το ξεκίνημα του Alma Mater Εχει και τον ήχο του κεραυνού. Αρα...ολόϊδιο Μάλλον τους "φάγαμε" στο Who Sampled ALICE COOPER - ALMA MATER (1972) https://www.youtube.com/watch?v=2d4168MqHOk Ναι ρε φιλε θυμιζει αρκετά περισσότερο Alice Cooper. Γενικά το κομμάτι κανει μπαμ οτι κάπου εχουν στηριχτει γιατι πρώτη φορά που το άκουσα λεω αυτο το ξερω.Σωραιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ναι ρε φιλε θυμιζει αρκετά περισσότερο Alice Cooper. Γενικά το κομμάτι κανει μπαμ οτι κάπου εχουν στηριχτει γιατι πρώτη φορά που το άκουσα λεω αυτο το ξερω.Σωραιος Ασχετο, αλλά αν σου αρέσει η καλή Μουσική, άκου όλο το School's Out Πρόκειται γιά ένα έργο Τέχνης Ο Eric Clapton είχε πεί γιά τον Alice ότι "είναι μιά μουσική ιδιοφυϊα. Απλά...πίνει λίγο παραπάνω" (γιά αλκοόλ λέμε ε; ) Και δεν φαντάζεσαι πόσα κομμάτια από τα καινούργια σαμπλάρουν κλασσική ροκ και σόουλ (σχεδόν όλα. Ειδικά στο hip hop) Και οκ να είναι ο πασίγνωστος Alice Cooper Αμα είναι κάτι γκρουπ που δεν έγιναν γνωστά, αλλά με κάτι ΕΠΗ που έχουν γράψει, άντε τώρα οι νεώτεροι να βρουν την πηγή Δεν δίνουν και info. Αλλάζουν και τον τίτλο. Ασ' τα να πάνε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bc00l Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 παιδια HELP! ενα τραγούδι επαιζε πολύ το καλοκαίρι στους σταθμους, ψιλο dance-mainstream, ενας τύπος τραγουδαγε κυρίως εχω φαει τον κόσμο, τι shazam/soundhound chars , δυστυχώς δεν καταλάβαινα και τους στοίχους καλα ετσι οπως το τραγουδουσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα