AFANIS_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 η Σοφία Στρατή μετά το Υου απο Twoface....που μας το παρουσίασε ώς "Μια πεταλούδα"... παρουσιάζει το "Μια στιγμή" στους ρυθμούς του Unfaithful της Rihanna.... ακούστε το στο myspace της... http://www.myspace.com/sofiastrati Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cartooni Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Τελευταία, διαρκώς σπάω το κεφάλι μου (μα τί αντοχή κι αυτή! ), για να μπορέσω να βρω τί μου θυμίζουν διάφορα τραγούδια. Όλα κάτι μου θυμίζουν, όλα με κάποιο άλλο μοιάζουν...Άλλα έχουν samples και άλλα απλώς για κάποιον λόγο μοιάζουν με κάποια άλλα που έχω ακούσει στο παρελθόν. Είναι απίστευτα εκνευριστικό ν' ακούς δεκάδες φορές ένα τραγούδι και να κολλάς σ' ένα σημείο του προσπαθόντας να ξετρυπώσεις την ανάμνηση ενός άλλου, που με θαυμαστό τρόπο αναπήδησε από το πουθενά με το άκουσμα του "άσχετου", εκ πρώτης όψεως, τραγουδιού. Σίγουρα, θα σας έχει συμβεί έστω και μια φορά. Θα κάνω την αρχή με το 'Join me' των ΗΙΜ. Η εισαγωγή του με το πιάνο είναι από κάποιο άλλο... Αλλά ποιό; Η μελωδία από το 'Prelude in E Minor' του Chopin ακούγεται σε κάποιο σύγχρονο κομμάτι... Αλλά ποιό; Επίσης η εισαγωγή στο 'Clubbed To Death' του Rob D. κι ένα σημείο με πιάνο περίπου στη μέση του. Από κάποιο κλασικό κομμάτι είναι η μουσική... Αλλά από ποιό; Η λίστα δεν έχει τέλος... Ας τα συγκεντρώσουμε εδώ με την ελπίδα πως θα βρούμε τι μας θυμίζουν. Γεια σου Χριστινα, Λογικο ειναι ολα να σου θυμιζουν κατι...Σκεψου πως στη τεχνη δεν υπαρχει παρθενογεννεση και πως τα σημερινα ειδικα τραγουδια, φτιαχνονται απο εναν υπολογιστη...και πως η αλληλουχια των συγχορδιων ειναι η ιδια και απλα αλλαζει σε μερικα σημεια!!!! Οποτε...καλυτερα να ακους F.F.Chopin και Xenaki ας πουμε, παρα τα σημερινα αλλα ξεφυγα απο το θεμα λιγο...χαχα ! καρτουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 καλημερα το τραγουδι της πρωτοψαλτη χαβαη ειναι διασκευη reggae τραγουδιου ? ξερετε ποιο ? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 ωραιος και εγω αυτο ψαχνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 καλημερατο τραγουδι της πρωτοψαλτη χαβαη ειναι διασκευη reggae τραγουδιου ? ξερετε ποιο ? ευχαριστω αυτο που ψαχνεις ειναι το its a pity απο Tanya Stephens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 υπαρχει ενα τραγουδι ελληνικο διασκευη απο τους sunire avenue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Κάποιοι έχουν διασκευάσει το Fairytale gone bad... τώρα ποιοι και πώς με αφήνει ψιλοαφιάφορο.. αλλα λέμε τώρα.. το άκουσα τελευταία στο ράδιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 υπαρχει ενα τραγουδι ελληνικο διασκευη απο τους sunire avenue «Emigre - Το Τέλος Ήταν Κακό» Την βρίσκω πολύ καλή επανεκτέλεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jackie Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 simple man-lynard skynard ιδιο με scorpions always somewhere child in time απο deep purple κλεμμενη μελωδια απο its a beautifull day το τραγουδι bombay calling!!! οπως απο μαργαριτη οι δρομοι που τραβαμε κλεμενη μελωδια απο rory gallagher το τραγουδι tattooed lady!!!και πολλα ακομα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labros1988 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Το "Είμαι ερωτευμένος με τα μάτια σου" που τραγουδάει η Ελευθεριά Αρβανιτάκη είναι ολόιδιο με αυτό που ακούγεται στην ταινία Indiana Jones:Raiders of the Lost Ark στη σκηνή που ο Ίντι συναντά τον Μπέλοκ, με τη μόνη διαφορά ότι εκείνο έχει πιο αραβικό στυλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labros1988 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Η εισαγωγή του "Αυπνίες" του Καρβέλλα που τραγουδά η Βίσσυ μοιάζει πολύ με αυτή του "Eulogy" των Tool! Μέχρι και τους Tool έφτασε να αντιγράψει ο Καρβέλλας!!!:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labros1988 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 To riff από το Πόρτα στον ουρανό της Παπαρίζου είναι καρφί αυτό του Angel of Betrayal των Spiritual Beggars:mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekcdreviews Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Στο "Ο Παραδεισος Δεν Φτιαχτηκε Για Μας" της Ολυμπιου με Χατζηγιαννη η μελωδια στο ρεφρεν ειναι απο Shape Of My heart του Sting ("Ο παράδεισος δεν φτιάχτηκε για μας [but that's not the shape of my heart]) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
schv Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Καλησπέρα (δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά) το τρασγούδι της Παπαρίζου "Πάντα σε περίμενα (Ιδανικό φιλί)" μού θυμίζει σε κάποια φάση ένα της Avril Lavigne, το "Take me away". Βέβαια στη μουσική δεν υπάρχει παρθενογένεση...Τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vben92 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Γεια σας...η αρχή του τραγούδιου του Jason Mraz: I'm Yours μου θυμίζει ένα άλλο τραγούδι το οποιο είμαι 60% σιγουγος ότι κάπου έχει την φράση "ou ou ou...under the moonlight" άμα κάποιος το ξέρει...θα το εκτιμούσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα