Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 557
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν το έχετε ακούσει αλλά το The Hell Song από Sum 41 μου θυμίζει το How you remind me των Nickelback

den sumfwnw apoluta....egw pistevw pws einai ligo idios o ri8mos se merika simia alla oxi se ola(opws kati alla tragoudia!!!)....[gnwmi mou]

Δημοσ.
den sumfwnw apoluta....egw pistevw pws einai ligo idios o ri8mos se merika simia alla oxi se ola(opws kati alla tragoudia!!!)....[gnwmi mou]

Δεν εννοώ σε όλο το τραγούδι.Μόνο στο ρεφρέν μου φαίνεται ότι αλλάζει λίγο ο ρυθμός...Άσχετα από αυτό,οι Sum 41 είναι πολύ ωραίο συγκρότημα:wink:

Δημοσ.
Δεν εννοώ σε όλο το τραγούδι.Μόνο στο ρεφρέν μου φαίνεται ότι αλλάζει λίγο ο ρυθμός...Άσχετα από αυτό,οι Sum 41 είναι πολύ ωραίο συγκρότημα:wink:

se auto sumfwnw!!!! :-D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
ξερετε πως λεγοταν το τραγουδι που τραγουδισε ο μαρτακης στο eurosong που ειναι καπως from suvenrs to....

να κάνω κι εγώ τώρα την ερώτηση μου..σας δίνω ένα απόσπασμα απο ένα φοβερό κομμάτι που ξέρω ποιο είναι,μην μπαίνετε σε κόπο να μου πείτε ποιο..

Αυτό που ρωτάω,είναι απο το 45 περίπου δευτερόλεπτο και μετά μπαίνει η φοβερή του μελωδία η οποία θυμίζει έντονα ένα κομμάτι που μπαίνει σε ταινίες.. από ελληνικές των 70ς μέχρι και χολιγουντιανές του σήμερα... σας θυμίζει κάτι;;;

http://rapidshare.com/files/53955257/track.mp3.html

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω εχω να αναφερω τα εξης δυο ζευγαρια:

Ελενα Παπαριζου - Παντα σε περιμενα <---> Avril Lavigne - Take me away

Ειδικα στο refrain της Avril!

Mikro - Ασπρη σοκολατα <---> Hooverphonic - The world is mine

Η εισαγωγη!

Δημοσ.

καλησπερα. δεν ξερω αν έχει ειπωθεί (δεν εχω το χρόνο να διαβάσω όλες τις απαντήσεις) αλλά σπάω το κεφάλι μου πως λέγεται το τραγούδι που έχει κάνει ο Space Cowboy σε "Crazy talk"....εκείνο είχε λόγια κ δεν είναι κ ιδιαίτερα παλιό. τώρα όμως σκάλωσα κ δεν θυμάμαι. πλιζ χελπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...