Cristina Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 hahahaha Πίστεψέ με... Πίστεψέ με... Νομίζω πως μοιάζει και με κάποιο άλλο, αλλά δεν μου έρχεται... Btw, επειδή έχω σκάσει ρε γμτ τόσες μέρες... Μπορεί κάποιος να μου πει το «Twisted» των Entwine με ποιό μοιάζει; Εμένα δηλαδή μου θυμίζει κάτι ΠΟΛΥ έντονα. Νομίζω καποιο ελληνικό rock/punk αλλά δεν είμαι σίγουρη. Αρχικά σκέφτηκα το «Xecute» των Deus Ex Machina, αλλά δεν είναι αυτό που μου θυμίζει... Κάτι άλλο είναι, αλλά τί; Ορίστε κι ένα sample για να το ακούσετε. Είναι 479 kb / 1 min. http://briefcase.pathfinder.gr/download/574055 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ^ Χε,χε,χε Χριστίνα τώρα το είδα αυτό (δεν έμπαινα πολύ τον καιρό που το πόσταρες) και νομίζω ότι σου έχω και την απάντηση! Εμένα που λες, η εισαγωγή μου θύμισε πολύ το "Μαύρη γη" του Κοργιαλά! Δες και πες μου: http://www.discobole.gr/products/mp3/647710A07.mp3 ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Hmmm Δεν μπορώ να πω Μοιάζει κάπως Αλλά όχι, δεν λέω αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Α, μη με βάζεις να ψάξω περισσότερο γιατί με την ελληνική punk/rock σκηνή δεν έχω και ιδιαίτερη επαφή! :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Όχι βέβαια! Και φυσικά δεν σε βάζω να ψάξεις! Αν κανείς περαστικός τύχει να το ξέρει, έχει καλώς, αλλιώς κάποτε θα μου έρθει έμπνευση υποθέτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Άντε να ρωτήσω και εγώ κάτι! Άκουγα σήμερα το Overpowered της Roisin Murphy και έφαγα κόλλημα ποιο τραγούδι θυμίζει το χαρακτηριστικό σαμπλάκι που παίζει σε διάφορα σημεία. Μιλάμε για γνωστό synthpop 80s κομμάτι, που ο καμμένος μου εγκέφαλος αδυνατεί να ανακαλέσει... :evil: Ακούστε το κομμάτι εδώ και όποιος έχει έμπνευση ας κάνει το καλό!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalakis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 ^^Yazoo - Don't Go Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Α, να γεια σου, thanks ρε Μιχάλη!!! Τρώω κάτι κολλήματα ώρες-ώρες ρε γμτ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Θυμίζει σε κανέναν κάτι αυτό το σημείο του «Just Think Again» των Pain; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AFANIS_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 μήπως απο Μετάλικα κάτι ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δεν ξέρω αν μοιάζει με κάποιο δικό τους, εμένα κάτι άλλο μου θυμίζει, που νομίζω ότι το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές, και έχω σκάσει από χτες. Στην αρχή μου ερχόταν πως πρόκειται για κάποιο ελληνικό ορχηστρικό. Μετά πως ίσως να μην είναι ελληνικό, αλλά από κάποιο soundtrack ξένης ταινίας ή παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα, σκέφτηκα το Guild Wars, αλλά μάλλον καμιά σχέση. Στη συνέχεια μπερδεύτηκα τόσο που δεν ξέρω τί μπορεί να είναι... Δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα. Δεν μπορώ να ανασύρω καμιά ανάμνηση για να το πλησιάσω κάπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Η εισαγωγή από το The Future Never Dies των Scorpions, είμαι σίιιιιγουρος ότι κάπου το έχω ξανακούσει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Βοηθηστε γιατι απο χθες κοντευω να τρελαθω.Ακουσα το "Save a prayer" των Duran Duran και σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω ποιο trance-goa κομματι χρησιμοποει την εισαγωγη του. Και για οσους δεν το θυμουνται οριστε η λουπα της εισαγωγης http://rapidshare.com/files/15975322/Duran_Duran_-_Save_a_Prayer.mp3 Δεν δουλέυει το λινκ... ξανανέβασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eirini119 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 re paidia....na sas pw....3erete to tragoudi Gimme Gimme Gimme twn ABBA????mou fenete i to Hung Up tis Madonna einai ligo psilo-antigrafoula autou tou tragoudiou twn ABBA????eseis ti lete??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzafarela Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 re paidia....na sas pw....3erete to tragoudi Gimme Gimme Gimme twn ABBA????mou fenete i to Hung Up tis Madonna einai ligo psilo-antigrafoula autou tou tragoudiou twn ABBA????eseis ti lete??? δε σου φαινεται καθολου....το τραγουδι εχει πολλα samples απο το gimme gimme gimme!και μαλιστα η madonna ζήτησε ειδική άδεια από τους ABBA για το μουσικό μέρος του "Gimme Gimme Gimme" απο τους abba. Πες το αντιγραφη...πες το καλυτερα και μοδα του sampling που επικρατει τωρα τελευταια στα μουσικα κομματια!εγω θα to ελεγα και ελλειψη εμπνευσης... Αλλα τουλαχιστον το sample ταιριαξε πολυ με το υπολοιπο τραγουδι και ειχε ωραιο αποτελεσμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα