Cristina Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 poio tragoudi exei samplarei to squares apo beta band? einai apistefta gnosto kai mou exei kolisei tora «Daydream» από I Monster. (Διασκευή κι αυτό όμως από Wallace Collection) Μπορείς να το ακούσεις/δεις εδώ.
kris_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Ψάχνω ένα τραγούδι που η μελωδία μοιάζει με τραγούδι Moby - Landing όταν ξεκινάει :roll: . Ποιο κατατοπιστικός δεν μπορώ να γίνω :? :neutral: :???: :oops: Είναι γνωστό πάντως :roll: tnx anyway Tελικά το βρήκα κατά τύχη το song λέγεται Extreme Ways
ge0rge2623 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 hello!!! Μήπως ξέρει κανείς ένα ξένο τραγούδι που η μουσική του είναι από το μίλησε μου νομίζω της Μούσχουρη?
shaman505 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Kalhsperaaaa akouw k ksanamata akouw to "carzy" apo "gnarls barkley" k spaw to kefali mou na 8ymh8w apo poio kommati einai diaskeyh.prepei na einai pantws dekaetia 80..yparxei kaneis pou mporei na mou anoiksei ta matia...? eyxaristw!
NoNuclearPower Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Kalhsperaaaa akouw k ksanamata akouw to "carzy" apo "gnarls barkley" k spaw to kefali mou na 8ymh8w apo poio kommati einai diaskeyh.prepei na einai pantws dekaetia 80..yparxei kaneis pou mporei na mou anoiksei ta matia...? eyxaristw! Το Crazy είναι καινούριο, δεν είναι διασκευή, Τωρα αμα το άκουσες στην εκτέλεση mush up που παίζεται επίσης (το"Crazy Logic" δηλαδή) εκεί γίνεται πρόσμιξη με το "Logical song" από Supertramp
Arheos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Kalhsperaaaa akouw k ksanamata akouw to "carzy" apo "gnarls barkley" k spaw to kefali mou na 8ymh8w apo poio kommati einai diaskeyh.prepei na einai pantws dekaetia 80..yparxei kaneis pou mporei na mou anoiksei ta matia...? eyxaristw! Αν το θυμάσαι από ταινία τότε λες το Gianfranco Reverberi - Nel Cimitero Di Tucson από το Soundtrack του Last Man Standing. Πλέον έχει γίνει τόσο γνωστό το θέμα που αν βάλεις την παραπάνω πληροφορία στο γυαλάκια το πρώτο link σου λέει οτι αυτό το πήραν για το "Crazy". Δηλαδή άλλο είναι το γνωστό κι άλλος το έκανε γνωστό. Λέμε τώρα...
lazz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Ακουω το καινυριο τραγουδι του Κοργιαλα το " γεια σου"...Σπαω λοιπον το κεφαλι μου να θυμηθω το αντιστοιχο sixties !!!! ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!! Eυχαριστω!!!
Cristina Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Ακουω το καινυριο τραγουδι του Κοργιαλα το " γεια σου"...Σπαω λοιπον το κεφαλι μου να θυμηθω το αντιστοιχο sixties !!!! ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!! Eυχαριστω!!! Το τραγούδι που ψάχνεις είναι του Κώστα Τουρνά, «Ο Πιο Καλός Τραγουδιστής». Δεν είχα υπ' όψιν αυτήν τη διασκευή! Πολύ καλή!
potge Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Άλλη μια απορία στο τραγούδι των Goin' Through με το Πασχάλη - Σχολείο 2006 στο τέλος που ακούγεται ο τελευταίος από τους Goin Through (Ταραξίας αν δεν απατώμαι) ακούγεται από πίσω μια πολύ χαρακτηριστική μελώδια 80s η 90s την οποία δεν μπορώ να θυμηθώ καμία ιδέα?
Cristina Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Άλλη μια απορία στο τραγούδι των Goin' Through με το Πασχάλη - Σχολείο 2006 στο τέλος που ακούγεται ο τελευταίος από τους Goin Through (Ταραξίας αν δεν απατώμαι) ακούγεται από πίσω μια πολύ χαρακτηριστική μελώδια 80s η 90s την οποία δεν μπορώ να θυμηθώ καμία ιδέα? Αν καταλαβαίνω σωστά ποιο σημείο λές, μάλλον ψάχνεις το «PopCorn» από Hot Butter. Είναι του 1971. Btw, είναι ό,τι χειρότερο έχω ακούσει φέτος...
potge Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Αν καταλαβαίνω σωστά ποιο σημείο λές, μάλλον ψάχνεις το «PopCorn» από Hot Butter. Είναι του 1971. Btw, είναι ό,τι χειρότερο έχω ακούσει φέτος... Το φαντάστηκα πως ήταν λίγο φλου αυτό που έγραψα αλλά πίστευα πως ήταν αρκετά χαρακτηριστικό. Πάντως εύκολα ή όχι πολύ καλά κατάλαβες σε ευχαριστώ πολύ.
lefter Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Ποιο τραγουδι της Διαμαντη(νομιζω) διασκευασε η Πεγκυ Ζηνα ? αρκετα γνωστο αλλα ο τιτλος ποιος ειναι ? ευχαριστω και καλη χρονια. Λευτερης
billpeppas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Όλως τυχαίως τώρα έπαιξε στο winamp ένα από τα πιο χάλια ( κατ' εμέ ) τραγούδια του Sean Paul, το I'm Still In Love With You Boy ( duet με την Sasha )...κάτι μου θύμισε η μουσική του...και δεν έκανα λάθος Για ακούστε τον Sean μας : Abs - What You Got <==> Sean Paul ft Sasha - I'm Still In Love With You Boy
JaDo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ποιο τραγουδι της Διαμαντη(νομιζω) διασκευασε η Πεγκυ Ζηνα ?αρκετα γνωστο αλλα ο τιτλος ποιος ειναι ? ευχαριστω και καλη χρονια. Λευτερης emmmm ... nomizw oti den exei diaskeuasei h Peggu Litsa Diamanth ... kserw oti h Eirhnh Merkourh exei sto neo ths cd to Agaph 8elw Mono pou to exei tragoudisei h Litsa Diamanth ... den kserw kata poso voh8hsa...
Wintermute23 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Βοηθηστε γιατι απο χθες κοντευω να τρελαθω. Ακουσα το "Save a prayer" των Duran Duran και σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω ποιο trance-goa κομματι χρησιμοποει την εισαγωγη του. Και για οσους δεν το θυμουνται οριστε η λουπα της εισαγωγης http://rapidshare.com/files/15975322/Duran_Duran_-_Save_a_Prayer.mp3 Και για να προσθεσω και εγω κατι στη συλλογη: "Res - Bad Mutha F**Kas" το βασικό θέμα απο το "Midnight" του Joe Satriani
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα