Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι...

Αυτό που μου θυμίζει είμαι σχεδόν βέβαιη πως το τραγουδάει γυναίκα.

Ίσως η Sarah Brightman, ίσως και Madonna... Δεν είμαι σίγουρη. Και πρέπει να είναι τραγούδι μεταξύ 95-99.

Θα σκάσω...

Πάντως θυμίζει και αυτό που είπες.

Δημοσ.
mmmmm.... emena mou thumise ligo thn eisagwgh apo auto :[b']BLACKMACHINE - THINKING ABOUT YOU[/b]

Ποιό είναι αυτό; Δεν μου λέει κάτι και δεν μπορώ να το βρω πουθενά... picknose.gif

Μπορείς να ανεβάσεις κάποιο sample με το σημείο που μοιάζει; blink.gif

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Always somewhere - Scorpions

Simple man - Lynyrd skynyrd

Τώρα ποιος εχει κλεψει την εισαγωγη απο τον αλλο δεν μπορω να ξερω.Την ιδια χρονια βγηκαν.Ξερει κανενας?

Δημοσ.
Ποιό είναι αυτό; Δεν μου λέει κάτι και δεν μπορώ να το βρω πουθενά... picknose.gif

Μπορείς να ανεβάσεις κάποιο sample με το σημείο που μοιάζει; blink.gif

Kάλιο αργά παρά ποτέ! Δεν ξέρεις τους Black Machine; Δεν ξέρεις το "How Gee"; Ορίστε ένα δείγμα του Thinking About You! Νομίζω διαπιστώνεις και μόνη σου ότι η εισαγωγή δεν μοιάζει στο ελάχιστο με το ζητούμενο σου' date=' όμως θα συμφωνήσω με τον Μιχαλάκη:

Μάλλον με το "Kayleigh' απο "Marillion" μοιάζει αυτό αγαπημένη...
Δημοσ.
Kάλιο αργά παρά ποτέ! Δεν ξέρεις τους Black Machine; Δεν ξέρεις το "How Gee"; Ορίστε ένα δείγμα του Thinking About You! Νομίζω διαπιστώνεις και μόνη σου ότι η εισαγωγή δεν μοιάζει στο ελάχιστο με το ζητούμενο σου, όμως θα συμφωνήσω με τον Μιχαλάκη:

xexexexe... emena pantws auto mou thumise to sample pou akousa....

no prob :) :)

Δημοσ.

ενα ΑΣΧΕΤΟ ;) sample υπάρχει στο Willow των συμπαθητικών Diary Of Dreams (απο το "End Of Flowers") και είναι απο το ........ Operation Mindcrime των Queensryche :)) LOL...

αυτό που λέει: "Sweet dreams, you bastard" - πρέπει να είναι η νοσοκόμα που εκανε την ένεση στον πρωταγωνιστή του Operation..

Δημοσ.

hm btw αυτο δεν πηγαινε εδωπέρα..... εκανα search, βρηκα ενα τοπικ με όνομα Samples και εκανα quick reply εκειπερα, οχι εδω.... εκτος εαν βεβαια εκανα καμια πατάτα....

Δημοσ.
hm btw αυτο δεν πηγαινε εδωπέρα..... εκανα search, βρηκα ενα τοπικ με όνομα Samples και εκανα quick reply εκειπερα, οχι εδω.... εκτος εαν βεβαια εκανα καμια πατάτα....

Δες λιγάκι το 1ο post, καθώς και μερικά από τα επόμενα posts και θα καταλάβεις. blink.gif

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρίν λίγο άκουγα το "Get Your Number" ( Mariah Carey ft Jermaine Dupri ) και το μπάσο και λίγο ρυθμικά μου θύμιζε κάτι... τι όμως ?

Το It's Just An Illusion από Imagination :D

Cristina τι λες ?

Δημοσ.
Πρίν λίγο άκουγα το "Get Your Number" ( Mariah Carey ft Jermaine Dupri ) και το μπάσο και λίγο ρυθμικά μου θύμιζε κάτι... τι όμως ?

Το It's Just An Illusion από Imagination :D

Cristina τι λες ?

Θα πω ότι σου απαντήσει η Cristina: Ναι! Ναι! Ναι! Ναι! :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...