Mixalakis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Achilleas σου θυμίζει το 'Poem Without Words' της 'Anne Clark'.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilleas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Ναι ρε Mixalaki... Που το έχουν και με beat οι Terminal! ΟΥΦ!!! Να'σαι καλά. Είχα σκάσει! Και ξέρεις πόσο σκάσιμο είναι αυτό!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Έχω σκάσει σήμερα... Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει ποιό τραγούδι μου θυμίζει αυτό το σημείο από το «Forever (Prost Alternative Vocal Remix By Dj Rexx Arkana)» των Bruderschaft; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Sniff 'n' Tears - Driver's Seat <=> Funkstar De Luxe - Saturday <=> Maroy - Love ( Radio Edit ) [ παλιότερο πρός το νεότερο ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheBoyFromSalina Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Έχω σκάσει σήμερα... Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει ποιό τραγούδι μου θυμίζει αυτό το σημείο από το «Forever (Prost Alternative Vocal Remix By Dj Rexx Arkana)» των Bruderschaft; Εμενα μου θυμισε το Blue των Eiffel 65 :neutral: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Εμενα μου θυμισε το Blue των Eiffel 65 :neutral: Ακόμα το ψάχνω... Πάντως εμένα μου έφερε στο μυαλό κάτι από ATC αν και δεν είναι κάποιο από τα γνωστά τους τραγούδια. Κάποτε μπορεί και να μου έρθε flashia... Έχω δυο ζευγάρια που μοιάζουν απίστευτα... Εκτός και αν είναι η ιδέα μου βέβαια... Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα καμιά αναφορά σε αυτές τις ομοιότητες των τραγουδιών αυτών... Να είναι τυχαίες; 1. Christopher Franke - Malibu Avenue / Dream Evil - Losing You 2. Craig Armstrong - Laura's Theme / Conjure One - Years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 3. Κωνσταντίνα - Γλυφάδα-Μαρακές / Moonspell - Proliferation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheBoyFromSalina Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 :lol: Μπραβο η Κωνσταντινα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Τελευταία' date=' διαρκώς σπάω το κεφάλι μου (μα τί αντοχή κι αυτή! ), για να μπορέσω να βρω τί μου θυμίζουν διάφορα τραγούδια. Όλα κάτι μου θυμίζουν, όλα με κάποιο άλλο μοιάζουν...Άλλα έχουν samples και άλλα απλώς για κάποιον λόγο μοιάζουν με κάποια άλλα που έχω ακούσει στο παρελθόν. Είναι απίστευτα εκνευριστικό ν' ακούς δεκάδες φορές ένα τραγούδι και να κολλάς σ' ένα σημείο του προσπαθόντας να ξετρυπώσεις την ανάμνηση ενός άλλου, που με θαυμαστό τρόπο αναπήδησε από το πουθενά με το άκουσμα του "άσχετου", εκ πρώτης όψεως, τραγουδιού. Σίγουρα, θα σας έχει συμβεί έστω και μια φορά. Θα κάνω την αρχή με το '[b']Join me[/b]' των ΗΙΜ. Η εισαγωγή του με το πιάνο είναι από κάποιο άλλο... Αλλά ποιό; Η μελωδία από το 'Prelude in E Minor' του Chopin ακούγεται σε κάποιο σύγχρονο κομμάτι... Αλλά ποιό; Επίσης η εισαγωγή στο 'Clubbed To Death' του Rob D. κι ένα σημείο με πιάνο περίπου στη μέση του. Από κάποιο κλασικό κομμάτι είναι η μουσική... Αλλά από ποιό; Η λίστα δεν έχει τέλος... Ας τα συγκεντρώσουμε εδώ με την ελπίδα πως θα βρούμε τι μας θυμίζουν. Βρήκα αυτά που έψαχνα (εντελώς μα εντελώς συμπτωματικά) 2 χρόνια πριν... Το «Prelude in E Minor» του Chopin, ακούγεται στο «Clubbed To Death 2» του Rob D. Στο «Clubbed To Death» ακούγονται 2 κομμάτια του Edward Elgar από το «Enigma Variations».Τα «Variation 1 (L'istesso tempo)» και «Variation 12 (Andante)» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 everything - anna vissi you are not alone - michael jackson το ρεφραιν τουλαχιστον που θυμαμαι του μιχαλη ειναι ολόιδιο νοτα-νοτα. για τα κουπλε θα σας γελασω -δεν εχω ακουσει ολοκληρο κ το ασμα της αννουλας- κ δε το θελω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 everything - anna vissiyou are not alone - michael jackson το ρεφραιν τουλαχιστον που θυμαμαι του μιχαλη ειναι ολόιδιο νοτα-νοτα. για τα κουπλε θα σας γελασω -δεν εχω ακουσει ολοκληρο κ το ασμα της αννουλας- κ δε το θελω. από το στόμα μου το πήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 ekkli ουδεμία σχέση έχει το ένα άσμα με το άλλο! Ο Καρβέλας για ακόμη μία φορά αντιγράφει τον εαυτό του και καλά κάνει: Σύγκρινε το 'Everything' με το 'Everything I Am' της Άννας... Δεν μοιάζουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 ekkli ουδεμία σχέση έχει το ένα άσμα με το άλλο! Ο Καρβέλας για ακόμη μία φορά αντιγράφει τον εαυτό του και καλά κάνει:Σύγκρινε το 'Everything' με το 'Everything I Am' της Άννας... Δεν μοιάζουν; Εννοείται πως ουδεμία σχέση έχουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Gala - Faraway <=> Τάμτα - Φταίς Britney Spears - Stronger <=> Τάμτα - Υπερβολές [ σε ένα σημείο το Υπερβολές θυμίζει και το Something Deep Inside ( της Billie Pipper ) ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Gala - Faraway <=> Τάμτα - Φταίς Britney Spears - Stronger <=> Τάμτα - Υπερβολές [ σε ένα σημείο το Υπερβολές θυμίζει και το Something Deep Inside ( της Billie Pipper ) ] Hmmm... Να σου θυμήσω πως για διασκευές έχουμε άλλο θέμα; Α! Και τώρα που το θυμήθηκα... Έχουμε και αυτό... «Διασκευές στα Ελληνικά». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα