billpeppas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μιας και ο Godfath3r ανέφερε την Madonna μας... Abba - Gimme Gimme Gimme <=> Madonna - Hung Up
TheBoyFromSalina Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δεν εχω καταλαβει ακομα αν αυτο το topic ειναι εγκυκλοπαιδεια των samples που περιεχουν τα κομματια η απλως αναφερουμε τυχαιες συμπτωσεις σε μελωδιες η ο τι αλλο. :? 2 κομματια που μου θυμιζουν το ενα το αλλο, αλλα ισως βασιζονται και τα 2 σε καποιο τριτο κομματι. C Mos - 2 million ways September - Looking for love
MariaTs. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 TheBoyFromSalina η Cristina αναφέρει και τις δύο περιπτώσεις στην εισαγωγή της! Για ρίξε μια ματιά...
Cristina Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 TheBoyFromSalina[/b'] η Cristina αναφέρει και τις δύο περιπτώσεις στην εισαγωγή της! Για ρίξε μια ματιά... Ναι... Το αναφέρω... Με τη διαφορά πως αυτό το θέμα δεν έγινε με σκοπό να αναφέρουμε τα κομμάτια που γνωρίζουμε πως έχουν sample, αλλά να βρούμε αυτά που δεν γνωρίζουμε τι μας θυμίζουν και έχουμε κολλήσει, ανεξάρτητα αν βασίζονται σε κάποιο άλλο κομμάτι, που όπως είναι λογικό, από τη στιγμή που δεν θυμόμαστε τι μας θυμίζει είναι πολύ πιθανό να μη γνωρίζουμε πως έχουν και sample. Τώρα αυτό... Στην πορεία άλλαξε λιγάκι... It's OK...
MariaTs. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Πάντως μια χαρά βαδίζει το θέμα! Περιλαμβάνει γενικά την έννοια 'μα, τι μου θυμίζει'! Και έτσι αποφεύγουμε να ανοίξουμε χιλιάδες άλλα θέματα με τέτοιου είδους απορίες!
dim_b Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να θυμίζει κάτι σε κάποιους το Hang Up και να μην ξέρουν ότι έχει sample από ABBA, οπότε...
Achilleas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Ακουγα το Unforgiven των Metallica από τους Apocalyptica (με τα τσέλο) και μου θύμισε έντονα τον Προσκυνητή του Αλκίνοου Ιωαννίδη.. Μόνο σε μένα???
metalmike Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Akouste tin arxi tou road to hell tou bruce dickinson kai to i want out twn helloween sto 3:10 lepto(meta to solo)kai peite mou...
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Αν ακούσετε το "Πάντα σε περίμενα" της Παπαρίζου (2005),(!) το ρεφρέν είναι ολόιδιο με το ρεφρέν της Avril Lavigne "Take me away", το οποίο έχει χρόνια που βγήκε.... Και να φανταστείτε οτι δεν ακούω καθόλου Παπαρίζου. Το άκουσα τυχαία στο ραδιόφωνο και μου έκανε φοβερή εντύπωση
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Επίσης το Jesus Of Suburbia των Green Day στη φάση που λέει "city of the damned..." μου θυμίζει τρομερά ένα τραγούδι των Bon Jovi, αλλά δεν θυμάμαι ποιο.... καμμια ιδέα;
dim_b Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Εμένα εκείνο το σημείο μου θυμίζει πάρα πολύ το Summer of '69 του Bryan Adams
Eddy_Gordo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 O Foivos thumizei Foivo Kai o Dantis Danti
Godfath3r Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Εμένα εκείνο το σημείο μου θυμίζει πάρα πολύ το Summer of '69 του Bryan Adams Nαι...Και γώ όταν το είχα ακούσει λέω κάτι απο Bryan Adams μου φαίνεται αυτό... ;-)
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Εμένα εκείνο το σημείο μου θυμίζει πάρα πολύ το Summer of '69 του Bryan Adams Bravo!!! λάθος έκανα με Bon Jovi, Bryan Adams ήθελα να πω!
UNPAIKTABLE Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Paidia, h eisagwgh tou Mokka - Leili einai karmpon antigrafh apo ena mpitaki - house-aki tou 1997-1998.. thymatai kaneis poio einai afto? spaw to kefali mou kai de mporw na thymithw...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα