Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 557
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει ακομα αν αυτο το topic ειναι εγκυκλοπαιδεια των samples που περιεχουν τα κομματια η απλως αναφερουμε τυχαιες συμπτωσεις σε μελωδιες η ο τι αλλο. :?

2 κομματια που μου θυμιζουν το ενα το αλλο, αλλα ισως βασιζονται και τα 2 σε καποιο τριτο κομματι.

C Mos - 2 million ways

September - Looking for love

Δημοσ.
TheBoyFromSalina[/b'] η Cristina αναφέρει και τις δύο περιπτώσεις στην εισαγωγή της! Για ρίξε μια ματιά... ;) :D

Ναι... Το αναφέρω... :)

Με τη διαφορά πως αυτό το θέμα δεν έγινε με σκοπό να αναφέρουμε τα κομμάτια που γνωρίζουμε πως έχουν sample,

αλλά να βρούμε αυτά που δεν γνωρίζουμε τι μας θυμίζουν και έχουμε κολλήσει, ανεξάρτητα αν βασίζονται σε κάποιο άλλο κομμάτι,

που όπως είναι λογικό, από τη στιγμή που δεν θυμόμαστε τι μας θυμίζει είναι πολύ πιθανό να μη γνωρίζουμε πως έχουν και sample. :)

Τώρα αυτό... Στην πορεία άλλαξε λιγάκι... It's OK... :)

Δημοσ.

Πάντως μια χαρά βαδίζει το θέμα! Περιλαμβάνει γενικά την έννοια 'μα, τι μου θυμίζει'! Και έτσι αποφεύγουμε να ανοίξουμε χιλιάδες άλλα θέματα με τέτοιου είδους απορίες! ;)

Δημοσ.

Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να θυμίζει κάτι σε κάποιους το Hang Up και να μην ξέρουν ότι έχει sample από ABBA, οπότε... :P

Δημοσ.

Ακουγα το Unforgiven των Metallica από τους Apocalyptica (με τα τσέλο) και μου θύμισε έντονα τον Προσκυνητή του Αλκίνοου Ιωαννίδη.. Μόνο σε μένα???

Δημοσ.

Αν ακούσετε το "Πάντα σε περίμενα" της Παπαρίζου (2005),(!) το ρεφρέν είναι ολόιδιο με το ρεφρέν της Avril Lavigne "Take me away", το οποίο έχει χρόνια που βγήκε....

Και να φανταστείτε οτι δεν ακούω καθόλου Παπαρίζου. Το άκουσα τυχαία στο ραδιόφωνο και μου έκανε φοβερή εντύπωση :)

Δημοσ.

Επίσης το Jesus Of Suburbia των Green Day στη φάση που λέει "city of the damned..." μου θυμίζει τρομερά ένα τραγούδι των Bon Jovi, αλλά δεν θυμάμαι ποιο....

καμμια ιδέα;

Δημοσ.
Εμένα εκείνο το σημείο μου θυμίζει πάρα πολύ το Summer of '69 του Bryan Adams

Nαι...Και γώ όταν το είχα ακούσει λέω κάτι απο Bryan Adams μου φαίνεται αυτό... ;-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...