Cristina Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Το ξέρατε ότι ο Alan Parsons είναι φανατικός θαυμαστής του Robert Miles; Και μάλιστα έχει επηρρεαστεί τόσο πολύ από την μουσική του ώστε έχει κάνει και ένα του κομμάτι σχεδόν ίδιο με το «Children»; Ακούστε το «The Time Machine Pt. 1» από ομόνυμο album του (1999) και πείτε μου αν είναι η ιδέα μου ότι μοιάζει τόσο πολύ ή όντως μοιάζει... :roll: Sample θα σας ανεβάσω αργότερα. σορρυ λαθος Δεν το κατάλαβα αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Παίδες, σας θυμίζει κάτι η μουσικούλα από το Sunday Morning από Maroon 5 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Το τραγουδι ''Ολα'' της Πεγκυ Ζηνα απο το τελευταιο σιντι της , μου θυμιζει εντονα την Ελπιδα στα 70'ς της . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Τι έγινε ρε παιδιά ? Το θάψαμε το topic ? Τέσπα...ας το ζωντανέψουμε Cuban Link ft Don Omar - Scandalous , ποιά mainstream ****** σας θυμίζει ? Όποιος το βρεί πρώτος παίρνει ένα μπισκότο free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Ok... I got the message... Additions: Cuban link ft Don Omar - Scandalous <-> D.Y. ft... - Gasolina Rachael Starr ft Amanda Wilson - Love On My Mind <-> W. Houston - When The Heartache Is Over Rachael Starr ft Amanda Wilson - Love On My Mind <-again-> Martin Solveig - Rocking Music P.S. Που χάθηκε η Cristina βρε παίδες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 P.S. Που χάθηκε η Cristina βρε παίδες ? Την ίδια απορία είχα θέσει κι εγώ σε άλλο θέμα! Έλα μου ντε! Που χάνεται όταν την χρειαζόμαστε; :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotetsi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Καλημέρα. Πώς και δεν ανέφερε κανείς τη σούπερ επιτυχία του καλοκαιριού Dj Raw - Naked, η οποία είναι ουσιαστικά μια αντιγραφή του Love In Your Eyes από Gazebo? Για να μην αρχίζω και απαριθμώ τα electro tracks που έχουν τα άπειρα samples από κομμάτια της δεκαετίας του 80... :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 P.S. Που χάθηκε η Cristina βρε παίδες ? Εδώ είμαι... Σας χρωστάω κι ένα sample που ξέχασα να σας ανεβάσω... :roll: Το ξέρατε ότι ο Alan Parsons είναι φανατικός θαυμαστής του Robert Miles;Και μάλιστα έχει επηρρεαστεί τόσο πολύ από την μουσική του ώστε έχει κάνει και ένα του κομμάτι σχεδόν ίδιο με το «Children»; Ακούστε το «The Time Machine Pt. 1» από ομόνυμο album του (1999) και πείτε μου αν είναι η ιδέα μου ότι μοιάζει τόσο πολύ ή όντως μοιάζει... :roll: Sample θα σας ανεβάσω αργότερα. «Alan Parsons Project - Time Machine (Part I)» (587 kb / 2:30') Καλημέρα. Πώς και δεν ανέφερε κανείς τη σούπερ επιτυχία του καλοκαιριού Dj Raw - Naked' date=' η οποία είναι ουσιαστικά μια αντιγραφή του [b']Love In Your Eyes[/b] από Gazebo[/b']? Ίσως επειδή έχει αναφερθεί σε πολλά άλλα topics, να το θεωρήσαμε περριτό να το αναφέρουμε κι εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkkin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Επίσης το Somewhere Else από Razorlight θυμίζει πολύ σε ένα σημείο το Tonight,Tonight από Smashing Pumpkins. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nantia(R) Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Umberto Tozzi - Ti Amo ----- Ένας Έλληνας ( ) - Ti Amo apo to Bar htan pantws To Adagio for Strings tou Tiesto --> orxhstriko apo to Platoon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Για σήμερα έχουμε το τόσο γλυκό «Beyond The Sunset» των Blackmore's Night... Με κάποια κλασική μελωδία μοιάζει...Stanley Mayers - Cavatina...; Μπα... Faure - Pavane...; Μπα... Sample (90" / 273 kb) Το ακούω πάλι... Και πάλι σπάω το κεφάλι μου... Είναι τόσο γνωστό και όμως δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godfath3r Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 H εισαγωγή του Absent των Snot που βρίσκεται στο cd/tribute Strait Up μοιάζει πάρα πολύ με το Rape Me των Nirvana...Παίζει να είναι και ακριβώς οι ίδιες νότες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_ch02019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 apo to Bar htan pantws To Adagio for Strings tou Tiesto --> orxhstriko apo to Platoon και συγκεκριμένα Samuel Barber η οριτζιναλ εκδοχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Κάποια στιγμή εκεί που καθόμουνα και έκανα ζάπινγκ στην τηλεόραση, πέφτω επάνω στο Mad και στο νέο βίντεο-κλιπ της Δέσποινας Βανδή για το 'Jambi'! Φαντάστηκα ότι μάλλον ήταν διαφημιστικό του καναλιού, αλλά... Με λύπη μου διαπίστωσα ότι το βιντεο-κλιπ ήταν σχεδόν πιστό αντίγραφο του βίντεο-κλιπ του Human Nature της Madonna και που πάνω σε αυτό είχε βασιστεί και το βίντεο-κλιπ για το τραγούδι 'Aυτό το φιλί' της Ευρυδίκης καθώς και ένα βίντεο-κλιπ παλιά της Χριστίνας Φαρμάκη' τον τίτλο του κομματιού δεν θυμάμαι! Τόσο πολύ πάσχουν από έλλειψη ιδεών οι έλληνες σκηνοθέτες των μουσικών βιντεο-κλιπς; Έλεος πια! :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godfath3r Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Κάποια στιγμή εκεί που καθόμουνα και έκανα ζάπινγκ στην τηλεόραση' date=' πέφτω επάνω στο Mad και στο νέο βίντεο-κλιπ της Δέσποινας Βανδή για το 'Jambi'! Φαντάστηκα ότι μάλλον ήταν διαφημιστικό του καναλιού, αλλά...Με λύπη μου διαπίστωσα ότι το βιντεο-κλιπ ήταν σχεδόν πιστό αντίγραφο του βίντεο-κλιπ του Human Nature της Madonna και που πάνω σε αυτό είχε βασιστεί και ένα βίντεο-κλιπ παλιά της Χριστίνας Φαρμάκη' τον τίτλο του κομματιού δεν θυμάμαι![b'] Τόσο πολύ πάσχουν από έλλειψη ιδεών οι έλληνες σκηνοθέτες των μουσικών βιντεο-κλιπς; Έλεος πια![/b] :evil: Όχι!!!Τόσο μεγάλο πρότυπο είναι η madonna γιαυτόν τον χώρο που έχουν βαλθεί όλες να γίνουν μαντόνες!!!!OOOOOOOouuuuuuuu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα