xrhstospapa Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Καλησπερα παιδια , εψαχνα ενα χωρο για να κανω ενα καλοκαιρινο παρτυ , κατα προτιμηση με πισινα , να χωραει 100-130 ατομα ,εχω βρει μεταφορα και μουσικη, οποτε ηθελα να δω αν εχετε να μου προτεινετε τιποτα:))))
Nabuko Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, xrhstospapa είπε ηθελα να δω αν εχετε να μου προτεινετε τιποτα:)))) Ξέρω ένα στον Έβρο και ένα στην Κάρπαθο :))))
xrhstospapa Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 😜😬 σκεφτομουν βασικα κατι μεχρι μια ωρα απο αθηνα
NikosKallithea Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Να παρεις και καμια 300ρια τεστ για τον ιο, θα χρειαστούν, μην ψαχνεις τελευταία ώρα.
agiannesg59 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Μην ανησυχείς ετσι και αλλιώς δεν σε κάλεσε κανεις. 1
xrhstospapa Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 10 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Να παρεις και καμια 300ρια τεστ για τον ιο, θα χρειαστούν, μην ψαχνεις τελευταία ώρα. Φιλε μου το παρτυ θα γινει δεδομενο οτι θα εχουμε ενοιξει
NikosKallithea Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 4 ώρες πριν, xrhstospapa είπε Φιλε μου το παρτυ θα γινει δεδομενο οτι θα εχουμε ενοιξει Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω, οτι ξεραμε πριν τον ιο θα το ξαναδούμε μετά απο αρκετά χρόνια
xrhstospapa Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Στις 9/4/2021 στις 3:04 ΜΜ, NikosKallithea είπε Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω, οτι ξεραμε πριν τον ιο θα το ξαναδούμε μετά απο αρκετά χρόνια Συμφωνω αλλα τουλαχιστον τον τουρισμο θα αναγκαστουν να τον ανοιξουν , αρα και τους χωρους για ενικοιαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα