ordion3 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Καλησπέρα, έφτιαξα ένα νέο σύστημα με τα εξής κομματια Ι5 11500 GIGABYTE Z590 UD AC PATRIOT VIPER 2X8 GB 3200 ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΌ είχα από το προηγούμενο μου μηχάνημα ένα thermaltake 630w plus bronze. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν παίρνω εικόνα είτε με την εσωτερική είτε με την εξωτερική κάρτα γραφικων(7950).και το status led της vga είναι συνέχεια on. Έχω δοκιμάσει να βάλω τις ραμ σε άλλα σλοτ. Έχω βγάλει μπαταρία cmos και δεν γίνεται τίποτα. Καμία πρόταση?
ordion3 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, Weiss είπε Τι δείχνουν τα status leds στη μητρική? Ανάβει της ραμ για ένα δεύτερο και μετά σβήνει. Έπειτα ανάβει της vga και παραμένει αναμμένο. Έκανα και flash το bios με το q flash plus αλλά τίποτα. Αρχίζω να πιστεύω ότι φταίει η μητρικη
Weiss Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δεν υπάρχει άλλη vga να δοκιμάσεις? Ή να τη δοκιμάσεις σε άλλο slot?
ordion3 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, Weiss είπε Δεν υπάρχει άλλη vga να δοκιμάσεις? Ή να τη δοκιμάσεις σε άλλο slot? Η ενσωματωμένη αλλά ούτε αυτή δίνει εικόνα. Δεν δοκίμασα την εξωτερική σε άλλο slot
ordion3 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Τελικά φαίνεται να έχει στραβά πινακια η μητρικη. Όχι πατημένα προς τα μέσα αλλά προς τα πανω
Aris_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 πάντα πριν τοποθετησουμε cpu ελέγχουμε το socket και αν μας στείλανε ελαττωματικό φωτογραφία τώρα πίσω και αν εχει πάθει ζημιά η cpu καλά ξεμπερδέματα έχεις βάλει και πολυ πάστα εχει βγει στο πλαστικό
ordion3 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, Aris_ είπε πάντα πριν τοποθετησουμε cpu ελέγχουμε το socket και αν μας στείλανε ελαττωματικό φωτογραφία τώρα πίσω και αν εχει πάθει ζημιά η cpu καλά ξεμπερδέματα έχεις βάλει και πολυ πάστα εχει βγει στο πλαστικό Δεν είχε τρέξει από την πίεση η πάστα, λερωθηκε τώρα την τελευταία φορά που έβγαλα ψυχτρα Μ αρέσει που υπάρχει και το doa, πρέπει να την παω πίσω να την ελέγξουν. 5 εργάσιμες μέρες.
3DJIN Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 δε βλεπω προβλημα στο σοκετ δοκιμασες να μπουταρεις χωρις την 7950 πανω?
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 31 λεπτά πριν, 3DJIN είπε δε βλεπω προβλημα στο σοκετ Τώρα; Spoiler (Δεν είναι και δύσκολο βέβαια το ίσιωμα...) 1
ordion3 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Πάντως, πατημένα pin έχω δει. Το να έχουν φύγει έτσι και να κοιτούν τον Θεό πρώτη φορά. Υπάρχει περίπτωση να έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στο cpu? Δύσκολο βέβαια δεν μου έχει τυχει
benign Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Τώρα; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου (Δεν είναι και δύσκολο βέβαια το ίσιωμα...) Συγνωμη που θα στο πω, χωρις να θελω να σε στεναχωρησω,αλλα μαλλον εσυ εκανες την ζημια οταν εγκαθιστουσες το cpu. Ειναι σχεδον αδυνατο να σου εδωσαν τετοια μητρικη,παρα ειναι χοντρη απατεωνια.Εκτος και αν την πηρες απο αγγελια στο ινσομνια. Δεν υπαρχει πλεον εργοστασιακο σφαλμα σε τετοιες περιπτωσεις και αμφιβαλλω αν θα δεχτουν επιστροφη.Καμμια εταιρια κατασκευης motherboard δεν καλυπτει τετοια ζημια.
ordion3 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, benign είπε Συγνωμη που θα στο πω, χωρις να θελω να σε στεναχωρησω,αλλα μαλλον εσυ εκανες την ζημια οταν εγκαθιστουσες το cpu. Ειναι σχεδον αδυνατο να σου εδωσαν τετοια μητρικη,παρα ειναι χοντρη απατεωνια.Εκτος και αν την πηρες απο αγγελια στο ινσομνια. Δεν υπαρχει πλεον εργοστασιακο σφαλμα σε τετοιες περιπτωσεις και αμφιβαλλω αν θα δεχτουν επιστροφη.Καμμια εταιρια κατασκευης motherboard δεν καλυπτει τετοια ζημια. Πως να το έκανα εγώ φίλε μου? Και γιατί δεν είναι όλα τα πιν στραβωμενα και είναι 3 με απόσταση μεταξύ τους ένα ή cpu είναι φλατ. η γιατί δεν είναι πατημένα προς τα μεσα αν του έβαλα παραπαπανω πίεση και ανταυτου είναι προς τα πάνω. Εργοστασιακό σφάλμα σε όλα υπάρχει. Και στο λέει κάποιος που ασχολείται με βιομηχανικά μηχανήματα συσκευασιας, όχι 100 και 200 αλλά χιλιάδων ευρω. Αν θες συζήτηση περί ελλατωματικων κούτα έχω πολλές ιστορίες 😂 Το μόνο εύκολο είναι να πούμε λάθος χρήση αλλά πως δεν μπορώ να καταλάβω πως πιν είναι έτσι? Φιλικά παντα Επεξ/σία 9 Απριλίου 2021 από ordion3
Dark_Nightfall Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Τα στραβά pins δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Coppermine Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Στις 9/4/2021 στις 7:35 ΜΜ, ordion3 είπε Υπάρχει περίπτωση να έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στο cpu Ναι φυσικά και υπάρχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα