Προς το περιεχόμενο

Sex, προβλήματα και σινεμά

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sex, προβλήματα και σινεμά

Aφιέρωμα στη Θεσσαλονίκη

Για τέταρτη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου παρουσιάζουν το αφιέρωμα "Sex, προβλήματα και σινεμά" στον κινηματογράφο Παύλος Ζάννας της Θεσσαλονίκης (21-27 Μαΐου). Το πρωτότυπο αυτό κινηματογραφικό αφιέρωμα έχει μέχρι στιγμής τύχει μεγάλης αποδοχής, καθώς 7η τέχνη συναντά την προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού στα επίκαιρα θέματα σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας. Απαντά -ή μάλλον ρωτά- για το πώς αξίζει να ζούμε σε καιρούς που κάποιοι έχουν χαρακτηρίσει "δύσκολους για έρωτες", καθώς σήμερα η σεξουαλικότητα μοιάζει πιο πολύπλοκη από ποτέ.

Συνέχεια ε δ ώ

Δημοσ.

Μα καλά τι ηλίθιοι που είναι. Χριστίνα μου δε θέλω να υποβιβάσω το τόπικ σου, αλλά κοιτώντας τελικά το λινκ (βοήθησες με το τελευταίο σου σχόλιο είναι η αλήθεια) και βλέποντας τις ταινίες, τείνω να πιστέψω ότι όλο αυτό οργανώνεται απο 5-6 τύπους που έχουν ενοχές όταν βλέπουν τολμηρές ταινίες και είπαν να το εξυψώσουν σε κάτι το διαννοούμενίστικο. Διότι αν πιστεύουν ότι απο τον βιασμό (να μαραθεί το πουλί του Τενιά παρεπιπτόντως) μπορούν ας πούμε να εξαγάγουν συμπεράσματα για το "Sex, προβλήματα και σινεμά" ε συγνώμη αλλά και ο Keysersoze είναι κολλητάρι του Γαβαλά (στην πραγματικότητα τα έχει με τον Κωστέτσο η παλιοCloe)

Αντιπαρέρχομαι το γεγονός ότι μου την έφερες στεγνά, όπως κατάλαβες.

Δημοσ.
Μα καλά τι ηλίθιοι που είναι. Χριστίνα μου δε θέλω να υποβιβάσω το τόπικ σου' date=' αλλά κοιτώντας τελικά το λινκ (βοήθησες με το τελευταίο σου σχόλιο είναι η αλήθεια) και βλέποντας τις ταινίες, τείνω να πιστέψω ότι όλο αυτό οργανώνεται απο 5-6 τύπους που έχουν ενοχές όταν βλέπουν τολμηρές ταινίες και είπαν να το εξυψώσουν σε κάτι το διαννοούμενίστικο. Διότι αν πιστεύουν ότι απο τον βιασμό (να μαραθεί το πουλί του Τενιά παρεπιπτόντως) μπορούν ας πούμε να εξαγάγουν συμπεράσματα για το "Sex, προβλήματα και σινεμά" ε συγνώμη αλλά και ο Keysersoze είναι κολλητάρι του Γαβαλά (στην πραγματικότητα τα έχει με τον Κωστέτσο η παλιοCloe)

Αντιπαρέρχομαι το γεγονός ότι μου την έφερες στεγνά, όπως κατάλαβες.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Τί να το υποβιβάσεις; :P

Μια ενημέρωση έκανα μιας και το πέτυχα τυχαία. :P

Μην είσαι καχύποπτος γλυκέ μου. Για να σου τραβίξω την προσοχή το είπα, μιας και κατάλαβα πως δεν είδες το link. :P

Δημοσ.

Κατά παρόμοιο τρόπο μπορώ να πω ότι όλες οι ταινίες - ειδικά αυτές που δείχνουν κουζίνα- έχουν ως κύριο άξονα το φαγητό.

Ρε δεν ντρέπομαστε ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...