SakafliaC Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Καλησπέρα. Αποφάσισα να δώσω τα G933 καθώς το βαρέθηκα πια το headset, χαλάει και τα μαλλιά και κουράζει μετά από ώρες χρήσης. Είδα αυτές και μου άρεσαν. Έχει κάποιος γνώμη? Ή κάποια άλλη πρόταση. 1
niko13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Τις πηρα κ εγω για το λογο που περιγραφεις, με κουραζε το headband. Τελεια για gaming, για μουσικη οχι κ τοσο πολυ. Το μικροφωνο δεν το δουλευω για να σου πω ποιοτητα 1 1
SakafliaC Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 14 λεπτά πριν, niko13 είπε Τις πηρα κ εγω για το λογο που περιγραφεις, με κουραζε το headband. Τελεια για gaming, για μουσικη οχι κ τοσο πολυ. Το μικροφωνο δεν το δουλευω για να σου πω ποιοτητα Δε μ ενδιαφέρουν καθόλου για μουσική. Όταν λες gaming? Δε θέλω να παίξω lol πχ, αλλά pubg και cs. Ακούς βήματα ή τσάμπα θα τα πάρω? 1
niko13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Δε μ ενδιαφέρουν καθόλου για μουσική. Όταν λες gaming? Δε θέλω να παίξω lol πχ, αλλά pubg και cs. Ακούς βήματα ή τσάμπα θα τα πάρω? Εγω καιγομαι με to cyberpunk, assasins greed τετοια games, μια χαρα ακουω τα παντα.Πιστευω θα σε καλυψουν Επεξ/σία 8 Απριλίου 2021 από niko13 1
tosser Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Παιδιά αντίστροφη πορεία από ψείρες πήγα σε xm4.
thetiesthatbind Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, SakafliaC είπε Καλησπέρα. Αποφάσισα να δώσω τα G933 καθώς το βαρέθηκα πια το headset, χαλάει και τα μαλλιά και κουράζει μετά από ώρες χρήσης. Είδα αυτές και μου άρεσαν. Έχει κάποιος γνώμη? Ή κάποια άλλη πρόταση. Ρώτα τον Madara, εγώ τα προτείνω πάντως .
SakafliaC Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Ρώτα τον Madara, εγώ τα προτείνω πάντως . Ειρωνικά το λες ή έχει αυτές τις ψείρες που παρέθεσα?
thetiesthatbind Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Ειρωνικά το λες ή έχει αυτές τις ψείρες που παρέθεσα? Ναι ρε, αυτες φοράει τι ειρωνικά να το πω Μπορεί και να τις αλλαξε τωρα αλλα για αρκετο καιρο φορούσε τις HX ψείρες. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2021 από thetiesthatbind 1
SakafliaC Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Μικρή βοήθεια γιατί με άγχωσε η τόση διαφορά στην τιμή σε σχέση με το Skroutz. Αυτές δεν είναι? Μην πάρω τίποτα φθηνότερες ξέρω γω σάπιες 😅
thetiesthatbind Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Ψαξε τον κωδικο στο σάιτ της HyperX για να εισαι σιγουρος, λογικα οι ιδιες ειναι. Ενταξει ψειρες ειναι δεν ειναι headset ολοκληρο
SakafliaC Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 10 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Ψαξε τον κωδικο στο σάιτ της HyperX για να εισαι σιγουρος, λογικα οι ιδιες ειναι. Ενταξει ψειρες ειναι δεν ειναι headset ολοκληρο Δε μου άρεσε αυτό το τελευταίο το υποτιμητικό 🤣 Έχω headset ολόκληρο και καλό κιόλας, τις παίρνω με το σκεπτικό να ναι κάτι κοντά σε αυτό. Θα χουν τόση διαφορά δηλαδη?
thetiesthatbind Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 12 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Δε μου άρεσε αυτό το τελευταίο το υποτιμητικό 🤣 Έχω headset ολόκληρο και καλό κιόλας, τις παίρνω με το σκεπτικό να ναι κάτι κοντά σε αυτό. Θα χουν τόση διαφορά δηλαδη? Οχι αλλα τα υλικα κατασκευής ρε συ ειναι πιο φθηνα οσο να πεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα