Προς το περιεχόμενο

Sharp GX30

agiosall~

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-Kai giati de perimenete na parete to 7610 ths Nokia pou 8a er8ei se merikes meres kai 8a einai sthn idia timh??? Katarxhn to Bluetooth tou sharp Gx30 einai mono voiced kai oxi gia metafora data...Ti na to kanw an de mporw na steilw data estw kai an exei SD mnhmh...??!!

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου φαινεται οτι δεν το εχω ψαξει καθολου το θεμα δεν το ηξερα οτι

το bluetooth δεν ειναι για δεδομενα. Να ρωτησω πιο κινητο εχει τετοια

δυνατοτητα και μαζι ολες αυτες του gx30??? Και παρακαλω οχι P800,P900

α επισης να ειναι διπλο δηλαδη να "κλεινει στα δυο" βιτσιο ειναι αυτο.

Ελπιζω να μην ζηταω πολλα :shock: :shock: :D :D

Υ.Γ. Πως σας φενεται το sony ericsson Z600

Δημοσ.

Μπα δεν βλεπω να το παιρνω μετα απο οσα διαβασα σχετικα με τα "κλειδωματα" του

εχω αρχισει να αμφιβαλω..... :( :( :shock: :shock:

Δημοσ.

ΟΧΙ τo GX30 ΔΕΝ ειναι Series60 αν θες Smartphone σε clamshell (δηλαδή με καπάκι) περίμενε από φθινόπωρο που θα βγει το X700 της Panasonic αν πάλι σε ενδιαφέρει η 1Mpixel camera και δεν μπορείς να περιμένεις 3-4 μήνες μέχρι να βγουν από Nokia, Ericsson και Siemens πάρε τώρα το Sharp αλλά μόνο για φωτό αξίζει σαν κινητό είναι πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει, αν θες οπωσδήποτε κάτι παρόμοιο τώρα εγώ προτείνω το GX20 που έχει 300€ και είναι παραπλήσιο σε δυαντότητες πρακτικά...

Δημοσ.

Αυτο που με ενδιαφερει πανω απο ολα ειναι το bluetooth οπωσδηποτε

να ειναι clamshell και επισης να δεχεται μνημη επιπλεον. Αλλα στο

myphone που κοιτουσα τωρα δεν βρηκα κανενα στα μετρα μου εκτος

απο το sony ericsson Z600. Στο οποιο μαλον θα καταληξω βοηθειστε....

Δημοσ.

Bluetooth και clamshell => Motorola V525, Motorola V600, Panasonic X70, SE Z600, Sharp GX30 και νομίζω πως έχει και το Νοκια 7200??? δεν είμαι σίγουρος.

Προτείνω το V525 σαν το φτηνότερο στην κατηγορία ή αλλιώς το Panasonic δες τα σε κάποιο κατάστημα πριν αποφασίσεις...

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια!!!

Shineboy, πολυ καλες επιλογες αυτη ομως που μου κινησε την

περιεργια και νομιζω οτι ειναι παρα πολυ καλη ειναι το Χ70 πολυ ομορφο

αλλα με χαλια καμερα :(

Mouris, αυτο για την καμερα και την αναλυση της οθονης το εχω

ακουσει και εγω οτι δεν ειναι κορυφαιο

επισης τονισα πιο πανω για Clamshell.

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα διαβασα σε καποιο σχετικο forum οτι μπορει

το bluetooth να μην υποστηριζει μεταφορα δεδομενων αλλα υπαρχει δυνατοτητα

"σπασιματος". Μ@αλ@κιες ή .......

Δημοσ.

To z600 το πήρα χθες. Ήξερα τι έπαιρνα βέβαια. Είναι κορυφαίο με bluetooth, irda, είναι clamshell, έχει δυνατό ηχείο κ άλλα καλούδια. Τα αρνητικά: δεν έχει camera με καλή ανάλυση, κ δεν δέχεται επέκταση μνήμης. Έχει λίγη μνήμη το τηλ από μόνο του, γι' αυτό αν το πάρεις μην το πάρεις με vodafone live menu, γιατί θα σου τρώει το menu αυτό επιπλέον μνήμη κ δεν θα μπορείς να το σβήσεις.

Δημοσ.

Aσε Wolfhawk... με τουτα και με κεινα τελικα θα ενδωσω

στην τελεια ποιοτητα εικονας του Sharp and the God help me...

:D :D :D :D

Και ας ελπισουμε οτι το υστερογραφο μου πιο πανω να βγει αληθινο :)

Δημοσ.

GX30 ε; Κοίτα, βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες από όλα τα κινητά στην αγορά αυτήν την περίοδο! Μέχρι να έρθει το 7610! Κ η οθόνη του είναι τέλεια... ΑΛΛΑ, είναι vodafone live... :P

Δημοσ.

agiosall~ το X70 βγάζει πρακτικά την ίδια ποιότητα φωτογραφίας με το Ζ600. Αφού κατέληξες ΟΚ καλορίζικο το Sharp απλά να ξέρεις ότι αν σε ενδιαφέρουν τα java games μόνο μέσω wap μπορείς να κατεβάσεις οπότε πρέπει να έχεις vodafone κάρτα. Άντε και καλές φωτό τώρα που σφίξαν και οι ζέστες όλο και κάτι ενδιαφέρον θα βρεις να αποθανανατίσεις :) Μην παραλείψεις φυσικά να το ανεβάσεις εδώ στην myphone gallery...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...