Itselen Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Έχουν περάσει ήδη δύο μέρες από την έγκριση των επιταγών της ψηφιακής μέριμνας, αλλά ακόμα δεν μπορώ να τα εκδώσω
Jim_C30 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Το ίδιο ακριβώς θέμα έχω κι εγώ. Πιθανότατα θα τα ανοίξουν εντός των επόμενων ημερών.
ditheo Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 όλοι μας, μην ανησυχείτε, έτσι κι αλλιώς από 12/4/21 θα μπορείς να τα εξαργυρώσεις.
minoras Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί το εισιτήριο των 200€ Και να κοπεί και τιμολόγιο σε εταιρία ώστε να γλιτώσουμε και τον φπα; ευχαριστώ
ditheo Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 δεν γίνεται να κοπεί τιμολόγιο σε άλλα στοιχεία πέρα του δικαιούχου.
minoras Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Έχω επιχείρηση και είμαι δικαιούχος..(το παιδί μου εννοείται) μπορώ να κόψω τιμολόγιο;
ditheo Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 δικαιούχος είναι το φυσικό πρόσωπο που έκανε αίτηση. Αν το κόψεις σε άλλα στοιχεία τότε δεν αγοράζει ο δικαιούχος , αλλά η επιχείρηση. Ακόμα και σε ατομική επιχείρηση είναι ρίσκο να παρουσιάσεις ένα πάγιο της επιχειρήσης , επιδοτούμενο από πρόγραμμα που αφορά άλλες κατηγορίες. 1
velociraptoras Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 οσοι ειστε δικαιουχοι το πήρατε? εκανε προχτες αιτηση δικό μου ατομο, συγκεκριμένα τους το έκανε ο λογιστης τους και τους είπε οτι εγκριθηκε αλλά δε μπορεί να το βγαλει ακόμα. αντιθετα αλλοι γνωστοι μου είπαν οτι το εβγαλαν αμέσως. τι ισχύει τελικά? μηπως ο λογιστης τη δουλεύει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα