Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και δύο μέρες είμαι κάτοχος μιας 3060 Aorus elite , γιατί κουραστικά να περιμένω την 3060τι , και έτσι κατέληξα σε αυτήν , 

Παρατήρησα κάτι και ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό , αν συμβαίνει και σε κάποιον άλλον ,

Η κάρτα είναι oc από τη μάνα της κάπου στα 1870 αν θυμάμαι καλά ,

Εγώ βλέπω τη δική μου να δουλεύει στα 2190 MHz όταν τρέχει παιχνίδια ,

Θερμοκρασία δεν ανεβάζει πάνω από 65c ,

Από επιδόσεις είναι μια χαρά , σε επίπεδα 2070s περίπου που είχα παλιότερα , 

Το ερώτημα είναι , τόσο ψηλά μπουσταρουν αυτές η εγώ είμαι κολοφαρδος , φοβάμαι μην βγει off ,

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ με gigabyte 3060 αυτό είδα χτες στο MSI Afterburner. Ενώ στα χαρακτηριστικά της  κάρτας γράφει 1700Mhz αυτή έπιανε 2000....

Επεξ/σία από XristosQts
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 3DJIN είπε

ετσι δουλευουν οι nvidia απο το 2012 και μετα.

Το γνωρίζω ότι εκτός του oc από το εργοστάσιο , υπάρχει και το Nvidia boost , αλλά τόσο ψηλά μου έκανε εντύπωση

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Lego_Thess είπε

Μπορω να ρωτησω ποσα  fps πιανεται σε first person games;

Γράψε youtube την κάρτα και το παιχνίδι που σε ενδιαφέρει.

Με ryzen5 3600 και μνήμες στα 3200 στο gta και στο lol  εχω 144/400 fps αντίστοιχα στα μαξ settings 

Δημοσ.
Στις 9/4/2021 στις 9:17 ΠΜ, Lego_Thess είπε

Μπορω να ρωτησω ποσα  fps πιανεται σε first person games;

Για 144hz οθόνη σε 2k είναι μια χαρά ,  εγώ μόνο pubg παίζω , texture και aa ultra , distance medium όλα τα υπόλοιπα low σταθερά 140+ fps , με 9600k ,  αν βρεις 3060 πάρε την Aorus elite , εγώ την πήρα τυχαία γιατί μόνο αυτή υπήρχε , αλλά τελικά είναι ένα κλικ πάνω από της υπόλοιπες υλοποίησης μέχρι στιγμής και από άλλους που διαβάζω είναι περίπου 10% πάνω σε απόδοση από άλλες , θερμοκρασία 65c max , είναι όμως μεγάλη κουμουτσα , ποιο φαρδιά από ένα τούβλο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...