drake Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Εχω ενα προβλημα στα Windows XP Home και ειναι ως εξης: Πηγαινοντας απο το taskbar στο 'start' και επειτα στο 'all programs' δεν μου εμφανιζει αλλο τη λιστα με τα εγκατεστημενα προγραμματα ειτε αφηνοντας το δεικτη του ποντικιου επανω ειτε πατωντας πανω. Πηγαινοντας απο το φακελο 'my documents and settings' στο 'startmenu' υπαρχουν ολα τα 'links' για τα προγραμματα. Απλα δεν ειναι προσβασιμο απο το start->all programs. Παρακαλω βοηθηστε με. Format ειναι το τελευταιο που θα ηθελα να κανω. Ευχαριστω εκ των προτερων.
manosmad Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Κανε δεξι κλικ πανω στην εναρξη και μπες στις ιδιοτητεσ ψαξε λιγο εκει και βρες αυτο που λεει επιλογη στυλ : κλασσικα windows winXp. Παιξε λιγο με αυτην την επιλογη και αν δε γινει τιποτα ενημερωσε.
drake Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Το εχω δοκιμασει αυτο περι κλασσικου στυλ, ομως οταν παω επανω στο 'all programs' μου εμφανιζει οτι η λιστα ειναι κενη, δηλαδη σαν να μην υπαρχουν καθολου προγραμματα εγκατεστημενα.
scyther666 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 mipws exei ginei kati me tous xristes sou? pigene sto documents and settings kai rikse mia matia sta accounts kai sta start menu tous (ta folders) des an apo to folder tou dikou sou xristi exoun svistei ta links....
drake Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δεν εχουν σβηστει απο εκει τα links. Ολα ειναι εκει κανονικοτατα. Εχω 2 accounts, και στα 2 ειναι ολα ενταξει (οσο αφορα τα links στο documents and setings). Δοκιμασα και να κανω νεο χρηστη, ισως και διορθωθει το σφαλμα αυτο, ομως και παλι τα ιδια. Η λιστα με τα προγραμματα δεν εμφανιζεται απο το star->all programs σε κανεναν χρηστη.
scyther666 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 ta ypoloipa menu emfanizontai sto start menu? (px to connect to, to recent documents..i opio allo exeis valei esy).. diefkrinise mou...den emfanizetai i lista i emfanizetai keni? episis sto customizing menu gia to start menu...e..dokimase na paikseis opws eipe kai o manosmad...ala ...kanivaliase ta ola....lol...
drake Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Τα υπολοιπα menu οπως connect to, recent documents κλπ. μου τα εμφανιζει ολα κανονικα. Το μοναδικο που δεν μου εμφανιζει ειναι η λιστα all programs. Σε στυλ XP ΔΕΝ μου εμφανιζει καθολου τη λιστα, ενω σε κλασσικο στυλ μου εμφανιζει τη λιστα τελειως κενη. Δοκιμασα ηδη και κατι ψιλα στο customizing, βεβαια δεν εφτασα σε επιπεδο κανιβαλου ακομη. Μολις εξελιχτω σε αυτο το σταδιο θα σου πω.
drake Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Ζητω και παλι την βοηθεια σας, γιατι οτι και να κανω δεν μπορω να κανω να εμφανιστει η λιστα προγραμματων.
maragos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 THA SOU PROTEINO KATI POLY KOUFO ALLA DOKIMASE KAI PES MAS. PIGENE APO TIS RYTHMISEIS KAI ALAKSE THN PERIOXH OTHONHS SE KAPOIA MIKROTERH ANALYSH. MIA FORA DEN MOU EMFANIZE KEIMENO TOU WORD KATA TYXH TO BRIKA KAI TRELATHIKA. ISOS ESENA NA MIN FTIAKSEI ALLA GIA KOITAKSE TO.
drake Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δυστυχως το προβλημα παραμενει ακομη και μετα την αλλαγη αναλυσης.
cybereddie Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 κάνε ανευρεση start menu και δες που βρίσκεται (σε ποιό φάκελο-ονομαστικά) - να περιέχει τα προγράμματα που θες να βρεις(δεν εχει σημασια που θα τον βρείς). Μετα αντέγραψε το φακελο αυτό του start menu , sto documents and settings\το ονομα του χρήστη που θες\start menu --- πες μας αν έγινε κάτι
drake Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Στο documents and settings\το ονομα του χρήστη υπαρχουν ηδη τα προγραμματα και ο φακελος start menu που τα περιεχει. Απο τη μπαρα start -> all programs ομως δε μου εμφανιζει τη λιστα με τα προγραμματα.
dtomgr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 dokimase na metafereis ta link twn programmatwn apo ton sigkekrimeno xrhsth ston documents and settins\all users\ kane kana logout kai ksanampes
drake Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δεν το ειχα δοκιμασει αυτο. Δυστυχως ομως δεν εχει αποτελεσμα. Και παλι νεκρα. Καμια λιστα δεν εμφανιζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.