LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Το ειχα γραψει θα το γραψω ξανα. Οσοι αγορασατε η μαλλον παραγγειλατε καρτες στην Χ τιμη αν η τιμη απο Ω δεν παει παλι Χ τιμη μην περιμενετε να παραλαβετε. Εναν κωδικο αλλαζουν και τελειωσε το παραμυθι, σου πετανε και ενα αλλος προμηθευτης και πιασε το αυγο και κουρευτο. Θα σας πω μια συντομη ιστορια. Ηθελα πριν αρκετα χρονια εναν φορτιστη απο καμερα Sony ακριβο μοντελο. Παω στην Sony μπλα μπλα θελω αυτο 200 ευρω μου λενε, οκ θελω και αυτο 60 ευρω μου λενε. και τα δυο ηταν ακριβως ο ιδιος φορτιστης αλλα αλλη τιμη ειχε αν τον ζητουσες για καμερα αξιας 800 ευρω αλλη τιμη για καμερα αξιας 300 ευρω. Τον αγορασα 60 ευρω και ειπα στον υπολληλο οτι ξερεις ο ιδιος κωδικος ειναι το ιδιο εξαρτημα και αναλογως της καμερας εχετε διαφορετικο καταλογο και τιμη με κοιτουσε σαν χαζος. 1
Νικηφόρος Μπαντούνας Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 31 minutes ago, etze said: ισχυει 1000% αυτο ρε ειχα γραψει και σε ενα αλλο ποστ, ειχα παρει να ρωτησω για τις 3080ti και αν γινεται να κανω κρατηση και μου ειχανε πει πως η πρωτη φουρνια ειναι κλεισμενη χωρις να ξερουν τιμη/ημερομηνια/ποσοτητα που θα παραλαβουν xD ευκαιρια βρηκανε τα μουνοπανα Γενικα πλεον, η φαση ειναι κριντζι και καλο θα ηταν να το γυρισουμε στο mobile gaming. Candy Crush και Flappy Bird, γιατι απο RTX...
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, etze είπε ειναι μυστηρια τα πραγματα παντως δε μπορω να πιστεψω πως ολες αυτες οι καρτες που πωλουνται στις αγγελιες ειναι προπαραγγελιες απο τον σεπτεμβρη.. και γενικα δεν υπαρχει καμια διαφανεια, δεν υπαρχουν queues κλπ. Υπαρχει κατι ποιο αρρωστο απο το game το ευκολο χρημα. Και οταν κατι το εχεις πληρωσει 500 και τωρα εχει 1500 και δεν υπαρχει πουθενα και ξερεις οτι μπορεις να βγαλεις ενα μηνιατικο ξεχνας και το game και ολα. Φυσικα ο χαμενος ειναι παντα αυτος που θα αγορασει με καπελο γιατι αν η αποδειξη γραφει οτι πηρες την Χ καρτα 500 ευρω ασχετα αν την πηρες black market 1200 αν σου χαλασει και την πας στο μαγαζι αυτο και να εχει καρτες δεν ειναι χαζο να σου δωσει αλλη αλλα θα δωσει ενα πιστωτικο.
ICE-T Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Υπαρχει κατι ποιο αρρωστο απο το game το ευκολο χρημα. Και οταν κατι το εχεις πληρωσει 500 και τωρα εχει 1500 και δεν υπαρχει πουθενα και ξερεις οτι μπορεις να βγαλεις ενα μηνιατικο ξεχνας και το game και ολα. Φυσικα ο χαμενος ειναι παντα αυτος που θα αγορασει με καπελο γιατι αν η αποδειξη γραφει οτι πηρες την Χ καρτα 500 ευρω ασχετα αν την πηρες black market 1200 αν σου χαλασει και την πας στο μαγαζι αυτο και να εχει καρτες δεν ειναι χαζο να σου δωσει αλλη αλλα θα δωσει ενα πιστωτικο. έχεις δικαίωμα να ζητήσεις το ίδιο προϊόν η με την τιμή που το πουλάνε πιστωτικό νομίζω Επεξ/σία 21 Μαΐου 2021 από ICE-T
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, ICE-T είπε έχεις δικαίωμα να ζητήσεις το ίδιο προϊόν η με την τιμή που το πουλάνε πιστωτικό νομίζω Τα εχουν κανει οπως τους συμφερει, παραδειγμα. Εχεις αγορασει μια καρτα 1500 ευρω και πλεον αυτη η καρτα η ελαφρως καλυτερη εχει πλεον 500 ευρω, τι σε συμφερει εσενα πιστωτικο τι τους συμφερει αυτους αλλη καρτα. Πηρες αλλη καρτα και εφυγες. Εχεις αγορασει μια καρτα 500 ευρω και πλεον αυτη η καρτα εχει παει 1500 ευρω, τι σε συμφερει εσενα καρτα τι τους συμφερει αυτους πιστωτικο. Πηρες πιστωτικο και εφυγες. Στην δευτερη περιπτωση θα μου πεις μα αφου εχουν αλλη καρτα γιατι πιστωτικο; Το εγραψα ποιο πανω σου πετανε αλλον κωδικο αλλον προμηθευτη και διαφορα παραθυρακια του νομου και αντε βγαλε ακρη. 1
Sakiz105 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Τα εχουν κανει οπως τους συμφερει, παραδειγμα. Εχεις αγορασει μια καρτα 1500 ευρω και πλεον αυτη η καρτα η ελαφρως καλυτερη εχει πλεον 500 ευρω, τι σε συμφερει εσενα πιστωτικο τι τους συμφερει αυτους αλλη καρτα. Πηρες αλλη καρτα και εφυγες. Εχεις αγορασει μια καρτα 500 ευρω και πλεον αυτη η καρτα εχει παει 1500 ευρω, τι σε συμφερει εσενα καρτα τι τους συμφερει αυτους πιστωτικο. Πηρες πιστωτικο και εφυγες. Στην δευτερη περιπτωση θα μου πεις μα αφου εχουν αλλη καρτα γιατι πιστωτικο; Το εγραψα ποιο πανω σου πετανε αλλον κωδικο αλλον προμηθευτη και διαφορα παραθυρακια του νομου και αντε βγαλε ακρη. για αυτό δνε προσπαθείς να σκαμάρεις και απλά μιλάς κατευθείαν με την εταιρεία. Δεν χάνει κανείς και μπορεί και να κερδίσεις να πάρεις καλύτερο μοντέλο Επεξ/σία 21 Μαΐου 2021 από Sakiz105 1
RAZACOOPER Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Greenday13 είπε Σε μένα τα χρήματα ΜΠΗΚΑΝ πισω στην πιστωτικη καρτα, καθως επειτα απο ενα μηνα που ειχα πληρωσει ολο το ποσο, και δεν εγινε η παραγγελια, η τραπεζα τα αποδεσμευσε. Αρα τον ντορο δεν τον κανω για τα χρηματα. Επισης και τα χρηματα μου να κραταγαν ουδεποτε αμφισβητησα οτι το Πλαισιο θα μου τα επεστρεφε. Ειναι πολυ χοντρο να μην το κανει αλλωστε. Φίλε μου η διαδικασία με την επιστροφή των χρημάτων απο το Πλαίσιο ειναι διαφορετική απο αυτο που υποστηρίζεις πές μου την κάρτα απο πού την παράγγειλες απο την Τράπεζα η απο το Πλαίσιο ? Το Πλαίσιο οι λ/σμοί του ειναι στην Τράπεζα και το Λογιστήριο του Πλαισίου ειναι υποχρεωμένο μετα την ακύρωση της παραγγελίας να σου καταθέσουν τα Χρήματα πού έδωσες εναντι η εξόφληση , και σου ζητουν κάποια αποδεικτικα στοιχεία οπως iban λ/σμου και τραπεζικό βιβλιάριο σε μορφή pdf να τα στείλεις σε email για επικυρωποίηση στοιχείων ταυτότητας.
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, Sakiz105 είπε για αυτό δνε προσπαθείς να σκαμάρεις και απλά μιλάς κατευθείαν με την εταιρεία. Δεν χάνει κανείς και μπορεί και να κερδίσεις να πάρεις καλύτερο μοντέλο Ναι εχεις δικιο σε αυτο Αλλα.... Το 90% που αγοραζουν κατι απο LLLEFTERIS Shop Sakiz105 Shop οταν του χαλασει αυτο που εχουν αγορασει δεν ξερουν τι θα πει αντιπροσωπεια κλπ απλα πανε στο μαγαζι που το αγορασαν. Συν οτι χιλιαδες κοσμος δεν ξερει τα δικαιωματα του και τρωει αμασητο αυτο που του λενε; Σε φιλο εδωσαν χειροτερο laptop απο αυτο που ειχε, σε μενα ηθελε η αντιπροσωπεια να μου δωσει χειροτερη τηλεοραση. Φυσικα και το λαπτοπ εγινε αντικατασταση με καλυτερο και τηλεοραση απο 1080 πηρα 4K 😂 Στο Πλαισιο επειδη δεν υπηρχαν οι μνημες Rambus που ειχαν χαλασει τους αναγκασα και πηραν πισω σετακι και μητρικη επεξεργαστη και πηρα τα λεφτα σε μετρητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Στο Πλαισιο επειδη δεν υπηρχαν οι μνημες Rambus που ειχαν χαλασει τους αναγκασα και πηραν πισω σετακι και μητρικη επεξεργαστη και πηρα τα λεφτα σε μετρητα. Και για αυτό νιώθεις περήφανος δηλαδή?Οτι έκανες το χρέος σου απέναντι σε ποιον ακριβώς?Ανάγκασες ένα κατάστημα να πάρει πίσω μεταχειρισμένα πράγματα επειδή άκουσον άκουσον, δεν υπήρχαν πλέον οι συγκεκριμένες μνήμες που σου χάλασαν διαθέσιμες οι οποίες είναι άσχετες με τα υπόλοιπα προιόντα. Το ότι χάλασαν δηλαδή οι μνήμες σου και είχαν σταματήσει πλέον να παράγονται, εσύ έκρινες ότι πρέπει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία και να ξεφορτωθείς στην πλάτη τους και τα υπόλοιπα πράγματα αφού πιθανολογώ θα είχαν βγει νέα μοντέλα και με τα χρήματα που πήρες πίσω στο ακέραιο αναβαθμίστηκες κιόλας τσάμπα, στην πλάτη του κορόιδου.Και αυτό μας το δηλώνεις ως κατόρθωμα. Μάλιστα... Δεν ξέρω ειλικρινά γιατί αυτό το μίσος απέναντι στα μαγαζιά παιδιά, δεν σας πιάνω πουθενά λέμε....μάλλον το πρόβλημα είναι ηθικής όπως αρχίζω να το κατανοώ...
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, tegonikos είπε Και για αυτό νιώθεις περήφανος δηλαδή?Οτι έκανες το χρέος σου απέναντι σε ποιον ακριβώς?Ανάγκασες ένα κατάστημα να πάρει πίσω μεταχειρισμένα πράγματα επειδή άκουσον άκουσον, δεν υπήρχαν πλέον οι συγκεκριμένες μνήμες που σου χάλασαν διαθέσιμες οι οποίες είναι άσχετες με τα υπόλοιπα προιόντα. Το ότι χάλασαν δηλαδή οι μνήμες σου και είχαν σταματήσει πλέον να παράγονται, εσύ έκρινες ότι πρέπει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία και να ξεφορτωθείς στην πλάτη τους και τα υπόλοιπα πράγματα αφού πιθανολογώ θα είχαν βγει νέα μοντέλα και με τα χρήματα που πήρες πίσω στο ακέραιο αναβαθμίστηκες κιόλας τσάμπα, στην πλάτη του κορόιδου.Και αυτό μας το δηλώνεις ως κατόρθωμα. Μάλιστα... Δεν ξέρω ειλικρινά γιατί αυτό το μίσος απέναντι στα μαγαζιά παιδιά, δεν σας πιάνω πουθενά λέμε....μάλλον το πρόβλημα είναι ηθικής όπως αρχίζω να το κατανοώ... Επειδη εχουν περασει παρα πολλα χρονια το μονο που θυμαμαι σιγουρα ηταν οτι η μητρικη δεν μπορουσε να παρει αλλες μνημες οποτε μαζι με τις μνημες που ηταν μια χαζομαρα τελικα αυτες οι Rambus μου εμενε και μια μητρικη λειτουργικη μεν αχρηστη δε και ουτε υπηρχε μητρικη πλεον να παιρνει τον επεξεργαστη. Πες μου τι επρεπε να κανω; Να τους πω κοψτε μου πιστωτικο γιατι τις μνημες και τα αλλα να τα ριξω στον καδο;
ICE-T Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Τα εχουν κανει οπως τους συμφερει, παραδειγμα. Εχεις αγορασει μια καρτα 1500 ευρω και πλεον αυτη η καρτα η ελαφρως καλυτερη εχει πλεον 500 ευρω, τι σε συμφερει εσενα πιστωτικο τι τους συμφερει αυτους αλλη καρτα. Πηρες αλλη καρτα και εφυγες. Εχεις αγορασει μια καρτα 500 ευρω και πλεον αυτη η καρτα εχει παει 1500 ευρω, τι σε συμφερει εσενα καρτα τι τους συμφερει αυτους πιστωτικο. Πηρες πιστωτικο και εφυγες. Στην δευτερη περιπτωση θα μου πεις μα αφου εχουν αλλη καρτα γιατι πιστωτικο; Το εγραψα ποιο πανω σου πετανε αλλον κωδικο αλλον προμηθευτη και διαφορα παραθυρακια του νομου και αντε βγαλε ακρη. τι να σου πω είναι να μην μπλέξεις
malakudi Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 12 ώρες πριν, tegonikos είπε Και για αυτό νιώθεις περήφανος δηλαδή?Οτι έκανες το χρέος σου απέναντι σε ποιον ακριβώς?Ανάγκασες ένα κατάστημα να πάρει πίσω μεταχειρισμένα πράγματα επειδή άκουσον άκουσον, δεν υπήρχαν πλέον οι συγκεκριμένες μνήμες που σου χάλασαν διαθέσιμες οι οποίες είναι άσχετες με τα υπόλοιπα προιόντα. Το ότι χάλασαν δηλαδή οι μνήμες σου και είχαν σταματήσει πλέον να παράγονται, εσύ έκρινες ότι πρέπει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία και να ξεφορτωθείς στην πλάτη τους και τα υπόλοιπα πράγματα αφού πιθανολογώ θα είχαν βγει νέα μοντέλα και με τα χρήματα που πήρες πίσω στο ακέραιο αναβαθμίστηκες κιόλας τσάμπα, στην πλάτη του κορόιδου.Και αυτό μας το δηλώνεις ως κατόρθωμα. Μάλιστα... Δεν ξέρω ειλικρινά γιατί αυτό το μίσος απέναντι στα μαγαζιά παιδιά, δεν σας πιάνω πουθενά λέμε....μάλλον το πρόβλημα είναι ηθικής όπως αρχίζω να το κατανοώ... Είσαι λάθος εδώ. Τις rambus τις προωθούσε η Intel όσο δε πήγαινε, θυμάμαι έδινε εκπτώσεις για αγορά CPU+Intel motherboard+rambus μαζί. Οπότε καλά έκανε και απαίτησε ολική αλλαγή εφ' όσον απέτυχαν και σταμάτησαν να βγαίνουν, ειδικά αν δεν ήταν συνειδητή επιλογή του πελάτη οι rambus αλλά του τις φόρτωσαν από το κατάστημα για να πάρουν τα bonus της Intel. Το κατάστημα θα τα έστελνε πίσω στην Intel έτσι κι αλλιώς.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, malakudi είπε Είσαι λάθος εδώ. Τις rambus τις προωθούσε η Intel όσο δε πήγαινε, θυμάμαι έδινε εκπτώσεις για αγορά CPU+Intel motherboard+rambus μαζί. Οπότε καλά έκανε και απαίτησε ολική αλλαγή εφ' όσον απέτυχαν και σταμάτησαν να βγαίνουν, ειδικά αν δεν ήταν συνειδητή επιλογή του πελάτη οι rambus αλλά του τις φόρτωσαν από το κατάστημα για να πάρουν τα bonus της Intel. Το κατάστημα θα τα έστελνε πίσω στην Intel έτσι κι αλλιώς. Δεν γνωρίζω τι εστι rambus, σχολιάζω την φιλοσοφία και το μοτίβο που διακρίνω περισσότερο παρά το συγκεκριμένο περιστατικό. Τι πάει να πει μη συνειδητή επιλογή του πελάτη?Τον εξαπάτησαν και του πούλησαν πράγματα? Το μοτίβο που διακρίνω είναι μας αλλάξαν την 2ετίας 1080 τηλεόραση στην εγγύηση με καινούργια 4Κ?Χρέος τους.Δεν γεννάνε κάρτες να καλύψουν την παραγγελία μας?Απατεώνες. Σε αυτό το μοτίβο αναφέρομαι...
masteripper Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Υπομονή : https://www.coindesk.com/video/how-will-a-u-s-treasury-department-proposal-affect-crypto-markets
malakudi Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 45 λεπτά πριν, tegonikos είπε Δεν γνωρίζω τι εστι rambus, σχολιάζω την φιλοσοφία και το μοτίβο που διακρίνω περισσότερο παρά το συγκεκριμένο περιστατικό. Τι πάει να πει μη συνειδητή επιλογή του πελάτη?Τον εξαπάτησαν και του πούλησαν πράγματα? Το μοτίβο που διακρίνω είναι μας αλλάξαν την 2ετίας 1080 τηλεόραση στην εγγύηση με καινούργια 4Κ?Χρέος τους.Δεν γεννάνε κάρτες να καλύψουν την παραγγελία μας?Απατεώνες. Σε αυτό το μοτίβο αναφέρομαι... Είμαστε λίγο off topic αλλά θα σου απαντήσω. Ο πελάτης θέλει πάντα το καλύτερο σε θέμα εγγύησης. Το κατάστημα δε καταλαβαίνω γιατί προσπαθεί να ρίξει πολλές φορές τον πελάτη, αφού η εγγύηση δεν είναι καν δική του αλλά του προμηθευτή. Οι όροι της εγγύησης είναι απλοί. Είτε επισκευή (εκτός αν είναι DOA), είτε αντικατάσταση με ίδιο μοντέλο είτε επιστροφή χρημάτων στην αρχική αξία. Το να δεχθεί ο πελάτης είτε πιστωτικό είτε αντικατάσταση από άλλο παρεμφερές μοντέλο είναι στη δική του ευχέρεια. Στη περίπτωση λοιπόν της χαλασμένης 1080p τηλεόρασης, το κατάστημα είτε πρέπει να την επισκευάσει, είτε να την αντικαταστήσει με το ίδιο μοντέλο, είτε να δώσει όλο το αρχικό ποσό πίσω. Δε μπορεί από μόνο του να αποφασίσει και να δώσει άλλο μοντέλο 1080p, ακόμα και καλύτερο να είναι. Μόνο ο πελάτης μπορεί να δεχθεί μία τέτοια πρόταση. Οπότε, μιας και οι τηλεοράσεις πέφτουν σε αξία, είναι λογικό ο πελάτης να απαιτήσει τα χρήματά του πίσω για να πάρει κάτι καλύτερο. Το κατάστημα δε θα χάσει, αφού επιστρέφοντας την χαλασμένη TV στον προμηθευτή θα του πιστωθεί όλο το αρχικό ποσό αγοράς. Το κατάστημα θα χάσει το κέρδος της αρχικής αγοράς, αν δε καταφέρει να πείσει τον πελάτη να αγοράσει κάτι καινούριο από το ίδιο κατάστημα με τα χρήματα της επιστροφής. Εκεί λοιπόν το κατάστημα πρέπει να είναι "σύμμαχος" του πελάτη και όχι να προσπαθεί να τον κοροϊδέψει για να ξεφορτωθεί κάτι που έχει σε στοκ. Σε ότι αφορά την Rambus, εκείνη την εποχή η Intel ήθελε να κάνει platform lock και πούλαγε με έκπτωση λύση πακέτο motherboard intel + intel cpu + rambus. Τα καταστήματα για να ευχαριστήσουν τα intel inside προγράμματα τα προωθούσαν. Δεν είναι λοιπόν ότι τον εξαπάτησαν, αλλά αν το πήρε πακέτο είναι λογικό να ζητά να επιστραφεί όλο πακέτο. Αν τα πήρε μόνος του σαν χωριστά υποσυστήματα τότε δε θα είχε δίκιο να ζητά να επιστραφεί όλο σαν πακέτο, αλλά εκτιμώ πως είχε γίνει αυτό που αναφέρω επειδή θυμάμαι πολύ καλά εκείνη την περίοδο με τις rambus. Το 1999 είχα αγοράσει μία riva tnt2 που είχε 4 χρόνια εγγύηση. Χάλασε 4-5 μήνες πριν λήξει η εγγύηση. Φυσικά δεν υπήρχε πια άλλη tnt2. Στα ίδια χρήματα έπαιρνες πλέον Geforce Ti 4600. Το κατάστημα μου πρότεινε να μου δώσει μία 3dfx Banshee που του είχε μείνει σε στοκ. Φυσικά αρνήθηκα, πρώτον γιατί η Banshee, αν και ανταγωνιστική ήταν σε γενικές γραμμές χειρότερη από την TNT2 αλλά και πλέον η 3dfx δεν υπήρχε σαν εταιρεία (είχε αγοραστεί από την nvidia). Αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω δικηγόρο τότε αλλά τελικά το κατάστημα συμφώνησε να μου δώσει Geforce Ti 4600 αφού κατάλαβε πως διαφορετικά θα έχανε και το κέρδος από την αγορά μου το 1999. Θεωρώ πως έκανα σωστά και πως το κατάστημα προσπάθησε να ξεφορτωθεί μία παλιά κάρτα που είχε σε στοκ ενώ γνώριζε πως θα έπαιρνε πλήρη επιστροφή χρημάτων της δικής του αγοράς για την TNT2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα