Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι φίλτατε έχεις δίκιο για το πρώτο που αναφέρεις δικό μου λάθος.

Καλά έκανες και καλά κάνει ο καθένας ότι και να αποφασίζει με τα χρήματα του αρκεί να γίνεται συνειδητά η διάκριση κόστους και απόδοσης ως προς τις ανάγκες του.

Στην ερώτηση π.χ αν αξίζει περισσότερο η 3060 σε σχέση με την 3070 αυτή τη στιγμή χρηματικά και πάντα σε σχέση με την msrp η απάντηση πιστεύω για μένα πως ναι. Δε σημαίνει βέβαια ότι οι περισσότεροι μπορεί να διαφωνούν με αυτήν τη διαπίστωση.

Συμφωνώ κατά μέρος με το σκεπτικό σου όμως κάνεις λόγο για χρήματα που πήρες πριν δέκα μήνες και τα οποία θα ξοδέψεις την επόμενη χρονιά που όλες οι κάρτες γραφικών πήραν την ανηφόρα.. 

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 15/6/2021 στις 3:25 ΜΜ, Babitc είπε

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις είχα ενημέρωση από το πλαίσιο ότι ήρθε η κάρτα μου.  3060 Zotac στα 509 ευρώ. Η παραγγελία είχε γίνει στις 26/2. Περιμένω την παραλαβή της. Ελπίζω σιγά σιγά να έρθει σε όλους σας!!!

OC? ή η κανονική?

Στις 15/6/2021 στις 3:54 ΜΜ, Greenday13 είπε

25/2 η δικια μου και τιποτα.

και εγω μια απο τα ίδια.. εμεις μάλλον τη πήραμε με τα 459 € και όχι με 509 € γιαυτο δε τη δίνουν σε μας...

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Koutroman είπε

OC? ή η κανονική?

και εγω μια απο τα ίδια.. εμεις μάλλον τη πήραμε με τα 459 € και όχι με 509 € γιαυτο δε τη δίνουν σε μας...

Κι εγώ με την κανονική είμαι.Την ίδια ημερομηνία βγήκαν όμως . Ποτέ δεν θα καταλάβω τι έχουν κάνει.Συμφωνησαν με τη Zotac για Χ κομμάτια και μετά κλείσανε τις παραγγελίες. Ε που είναι αυτά τα Χ κομμάτια;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Greenday13 είπε

Κι εγώ με την κανονική είμαι.Την ίδια ημερομηνία βγήκαν όμως . Ποτέ δεν θα καταλάβω τι έχουν κάνει.Συμφωνησαν με τη Zotac για Χ κομμάτια και μετά κλείσανε τις παραγγελίες. Ε που είναι αυτά τα Χ κομμάτια;;

Καλά τώρα και εσυ προσπαθείς να βρεις λογική μέσα στον παραλογισμό. Εγώ σχεδον 4 μήνες περιμενω-άλλη κάρτα Βέβαια- και όσα τηλέφωνα έχω πάρει έχουν βάλει κασέτα και λένε  τα ίδια, ολο αυτό το διάστημα καμία ουσιαστική ενημέρωση, παραμύθι μας πουλάνε.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

τιμη απο το μακρινο μελλον...

Τι κανουνε απλα βαζουν μια τιμη ετσι να υπαρχει να μαζεψουν παραγγελιες?

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Πήρα τηλ και μου είπαν οτι δεν μπορώ να την παραγγείλω.

Δημοσ.
Στις 18/6/2021 στις 3:41 ΜΜ, HERTHAN είπε

Όπως είπε ο φίλος είναι τιμή από το μέλλον.Μην περιμένετε στα κοντά.Και το Πλαίσιο είναι το μοναδικό που δεν έχει αυξηση/η πολύ μικρή αύξηση τις τιμές στις κάρτες.Εγώ έχω προπαραγγείλει την 3080 περίπου στα 1200€ από τον Δεκέμβριο και ακόμα μου λένε τουλάχιστον από Σεπτέμβη και βλέπουμε...Και απλά πλέον σκέφτομαι να την ακυρώσω και να πάω σε 6900XT που είναι ετοιμοπαράδοτη έστω και εάν εχει +800€ απο 3080.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/5/2021 στις 12:13 ΜΜ, Pwpwpw είπε

Θα σχολιάσω μόνο αυτή την γραμμή γιατί μου έκανε εντυπωση.  Πως γίνετε σε περίπτωση χρηματικής έπιστροφης το κατάστημα  χάσει το κέρδος της αρχικής αγοράς; Έχεις δει εσυ κανένα κατάστημα στην Ελλάδα να σου κάνει επιστροφή σε μετρητά και όχι σε μορφή πιστωτικού που προφανώς θα χρησιμοποιηθεί για αγορά προϊόντος από το κατάστημα ξανά; Εγώ επιστροφή μετρητών δεν έχω δει ποτέ και ούτε έχω ακούσει, αλλά εσυ για να περιγράφεις τέτοιο σκηνικό φαντάζομαι θα σου έτυχε. Ζεις στην Ελλάδα η στο εξωτερικό;

Φυσικα και υφισταται η επιστροφη χρηματων οπως και εχω λαβει τα χρηματα μου πισω.

Ελεος δηλαδη..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε

Φυσικα και υφισταται η επιστροφη χρηματων οπως και εχω λαβει τα χρηματα μου πισω.

Ελεος δηλαδη..

Καλά ρε φίλε μην βαράς. Εμένα σε περίπτωσης εγγύησης είτε μου δίνουν αλλο καινούργιο προϊόν είτε αν δεν έχουν το ίδιο προϊόν που έτυχε να μου δώσουν πιστωτικό. Μετρητά πίσω δεν έτυχε ούτε σε μένα ούτε σε γνωστό μου, αλλά για να το λέτε δεν έχω λόγο να αμφιβάλω.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Καλά ρε φίλε μην βαράς. Εμένα σε περίπτωσης εγγύησης είτε μου δίνουν αλλο καινούργιο προϊόν είτε αν δεν έχουν το ίδιο προϊόν που έτυχε να μου δώσουν πιστωτικό. Μετρητά πίσω δεν έτυχε ούτε σε μένα ούτε σε γνωστό μου, αλλά για να το λέτε δεν έχω λόγο να αμφιβάλω.

Koιτα, σε πολλα σκρουτζομαγαζα μπορει να μην σου δινουν αυτη την επιλογη, ασχετα αν το δικαιουσαι, 

Στο you.gr που απο πισω ειναι η infoquest εχει ενα πολυ καλο aftersale service, και εξυπηρετουν με την επιστροφη χρηματων.

Σιγουρα ειναι και αλλα καταστηματα στην ελλαδα που το κανουν χωρις να σε παιδευουν.

Ναι, η πρωτη τους επιλογη αφου δεν υπαρχει το ιδιο προιον ειναι το πιστωτικο, σε τετοιες περιπτωσεις καντε μια αντιπροταση για επιστροφη χρηματων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Koιτα, σε πολλα σκρουτζομαγαζα μπορει να μην σου δινουν αυτη την επιλογη, ασχετα αν το δικαιουσαι, 

Στο you.gr που απο πισω ειναι η infoquest εχει ενα πολυ καλο aftersale service, και εξυπηρετουν με την επιστροφη χρηματων.

Σιγουρα ειναι και αλλα καταστηματα στην ελλαδα που το κανουν χωρις να σε παιδευουν.

Ναι, η πρωτη τους επιλογη αφου δεν υπαρχει το ιδιο προιον ειναι το πιστωτικο, σε τετοιες περιπτωσεις καντε μια αντιπροταση για επιστροφη χρηματων.

Δεν μιλάω για Σκρουτζ, μιλάω για μεγάλες αλυσίδες τύπου πλαίσιο,eshop,kotsovolos κτλ, πάντα είτε αλλαγή με ιδιο προϊόν είτε πιστωτικό σε περιπτώσεις που μου έτυχαν, πλέον θα το έχω υπόψιν εφόσον δίνουν μετρητά πίσω.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...