Προς το περιεχόμενο

Φόρτιση Ασύρματων Τηλεφώνων: Μας αφορά όλους

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι αναγκαία η αποφόρτιση των ni-mh μπαταριών? Δεν με πειραζει να τις αντικαταστησω σε 1 χρονο' date=' αλλα σίγουρα με πειραζει να εχουν προβλημα σε 1 μηνα.[/quote']

Οχι δεν ειναι αναγκαια.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά πως εξηγείτε το γεγονός ότι έχω αγοράσει από το 1998 το Samsung DECT και δεν έχω αλλάξει μπαταρία από τότε & επίσης του κάνουμε χρήση αρκετή. Το έχω σχεδόν συνέχεια στη βάση & λίγες φορές το έχω δει να ξεφορτίζεται τελειώς. Συνεπώς με τα λεγόμενά σας, το τηλέφωνο ΔΕΝ το προσέχω στο θέμα φόρτισης. Λειτουργεί κανονικότατα από τότε & οι χρόνοι αναμονής & ομιλίας εκτός βάσης φόρτισης είναι άκρως ικανοποιητικοί. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το αφήνω να ξεφορτίζεται.

Δημοσ.

min ksexnate oti paizei kai i poiotita kataskeuis tis ekastote mpatarias opos episis kai to gegonos oti an i mpataria me xrisi antexei 5 meres kai meis to fortizoume kathe vrady o xronos zois tis tha meionete tha meionete tha meionete....

se ena xrono px tha exei ftasei tis 2 meres zoi... pragma pou simainei damage 60% gia tin mpataria... alla emeis tin fortizoume kathe mera opote den to antilamvanomaste

sta dyo xronia krataei 1 mera.. damage 80% alla kai pali emis to fortizume kathe mera.

Δημοσ.

Αντικαταστηθηκαν με ni-mh νικελιου-μεταλου του υδριδιου που εχουν τον ιδιο τροπο φορτισης ειναι ελαφρυτερες εχουν μεγαλυτερη χωριτηκοτητα χωρις να εχουν φαινομενο μνημης δηλαδη να πρεπει να εκφορτιζονται πληρως μετα απο ενα αριθμο φορτισεων ωστε να ανακτησουν τη χωριτηκοτητα τους.

Ρε παιδια, πηγα κι αγορασα Ni-mh για να γλυτωσω απο το φαινομενο μνημης, και τωρα βλεπω την εικονα απο το manual της panasonic που τις εξισωνει με ni-cd?????????????????

Δηλαδη τι μας λεει, οτι και οι ni-mh ειναι τα ίδια σκ@τ@ με τις ni-cd και εχουν φαινομενο μνημης?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...