Nabuko Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 52 λεπτά πριν, johnykim είπε Καλησπέρα, ψάχνω για καινούργια τετράδα σε διάσταση 165/70/13, αλλά δεν βρίσκω μεγάλη ποικιλία. https://www.skroutz.gr/c/578/lastixa-autokinitou.html?keyphrase=165+70+13 53 λεπτά πριν, johnykim είπε 1) Matador --> 180€ 2) Sailun --> 160€ 3) Riken --> 160€ 4) Yokohama --> 210€ Ποια θα επιλέγατε από τα παραπάνω; 1
johnykim Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nabuko είπε https://www.skroutz.gr/c/578/lastixa-autokinitou.html?keyphrase=165+70+13 Ευχαριστώ, για κάποιο λόγο στους κοντινούς της περιοχής μου δεν είχαν επώνυμα για τη διάσταση αυτή. Ποια η γνώμη σου για το Falken Sincera SN832 Ecorun? Έχω να φοβηθώ σε κάτι που είναι ECORUN (εξοικονόμηση ενέργειας)? Επίσης, και τα Dunlop Streetresponse 2 σκέφτομαι αν αξίζουν τη διαφορά των 40 ευρώ. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2021 από johnykim
Nabuko Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 29 λεπτά πριν, johnykim είπε Ευχαριστώ, για κάποιο λόγο στους κοντινούς της περιοχής μου δεν είχαν επώνυμα για τη διάσταση αυτή. Για τι αμάξι πρόκειται? ποια η χρήση του? θα κινείσαι μέσα στην πόλη κανονικά? Ποιο είναι το ιδανικό μπάτζετ και ποιο το ταβάνι σου?
johnykim Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 34 λεπτά πριν, Nabuko είπε Για τι αμάξι πρόκειται? ποια η χρήση του? θα κινείσαι μέσα στην πόλη κανονικά? Ποιο είναι το ιδανικό μπάτζετ και ποιο το ταβάνι σου? Starlet P8, εντός και εκτός πόλης, ~ 7Κ km/ έτος, μέχρι 200 ευρώ.
Nabuko Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, johnykim είπε Ποια η γνώμη σου για το Falken Sincera SN832 Ecorun? Επίσης, και τα Dunlop Streetresponse 2 σκέφτομαι αν αξίζουν τη διαφορά των 40 ευρώ. Tα Falken τα κατασκευάζει η γιαπωνέζικη Sumitomo αλλά πιθανόν αυτά που έρχονται στην Ελλάδα να είναι made in turkey. Πολύ καλές κριτικές παντού γενικά για τη μάρκα. Η Dunlop είναι θυγατρική διαφορετικών εταιριών σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, της Goodyear, της Sumitomo(που έχει και τα Falken) και της Continental. Υποτίθεται ότι στην Ευρώπη είναι η Dunlop της Goodyear αλλά εκεί που θα τα αγοράσεις δεν ξέρω από που τα έχει φέρει 1
Stam53 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, Nabuko είπε Tα Falken τα κατασκευάζει η γιαπωνέζικη Sumitomo αλλά πιθανόν αυτά που έρχονται στην Ελλάδα να είναι made in turkey. Πολύ καλές κριτικές παντού γενικά για τη μάρκα. Τα Falken που έβαλα πριν 2 χρόνια ήταν από Ταϋλάνδη. Καλά λαστιχάκια, δεν έχω παράπονο. 2
liakinen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Πάρα πολλοί στην βόρεια Ελλάδα φοράνε χειμερινά Sava Eskimo σε διαστάσεις όμως 175/70/13 και είναι ευχαριστημένοι (έχω γνωστό με μαγαζί ελαστικών και το αναφέρω). Πιθανά να βγάζουν και καλοκαιρινά "καλά". Θεωρώ με το αμάξι που έχεις και τις νορμάλ χαμηλές ταχύτητες που επίσης θεωρώ (και αυτό είναι το σωστό) ότι οδηγείς οποιοδήποτε ελαστικό θυγατρικής (και όχι κινέζικο) θα σε καλύψει. 1
johnykim Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Κατέληξα στα Falken Sincera SN832 Ecorun. Τη Δευτέρα κανόνισα να τα βάλω. 193 ευρώ με τοποθέτηση. Ευχαριστώ για τη βοήθεια 1
Proodevtikos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Aυτα είναι καλά; https://www.skroutz.gr/s/26790530/Falken-Sincera-SN110-195-50R15-82H.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα