coyote2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, Theo X είπε Καλημέρα, ξέρει κανείς πως να μην ανοίγει η τηλεόραση μόνη της μετά από διακοπή ρεύματος; εμένα δεν ανοίγει... αλλά εχω βγάλει αυτό που λεει για light σβήσιμο. Επίσης βάλε να σβήνει αυτόματα μετά από μία ώρα ώστε στις διακοπές να μη παίζει όλη μέρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, coyote2 είπε εμένα δεν ανοίγει... αλλά εχω βγάλει αυτό που λεει για light σβήσιμο. Επίσης βάλε να σβήνει αυτόματα μετά από μία ώρα ώστε στις διακοπές να μη παίζει όλη μέρα Στις διακοπές τη βγάζουμε από την πρίζα φεύγοντας. Αν εννοείς διακοπές ρεύματος, πάλι τη βγάζεις από την πρίζα, αν είναι συχνές σε μια μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo X Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 22 hours ago, coyote2 said: εμένα δεν ανοίγει... αλλά εχω βγάλει αυτό που λεει για light σβήσιμο. Επίσης βάλε να σβήνει αυτόματα μετά από μία ώρα ώστε στις διακοπές να μη παίζει όλη μέρα Ok μάλλον ανοίγει μέσω HDMI CEC από το Shield. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chocorello Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κανείς η εγγύηση πόσα pixel καλύπτει; Με πραγματικά ελάχιστη χρήση έχει αρχίσει να βγάζει καμμένα/κολλημένα pixel στις άκρες και απ'οσο διαβάζω το θέμα είναι γενικό. Έχω κάνει επέκταση εγγύησης μέσω mediamarkt (Allianz) η οποία αναφέρει ότι καλύπτει ότι και η εργοστασιακή. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2023 από chocorello Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo X Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου Και ναι, έχουμε Kodi για webOS! https://kodi.tv/download/webos/ 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo X Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου Ακολούθησα τις οδηγίες και παίζει μια χαρά. Addons κομπλέ και παίζει μέχρι και Dolby vision. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merc12 Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Yπαρχει κάποια ρύθμιση να ανοίγουν τα κανάλια όταν ανοίξουμε την τηλεοραση; Επεξ/σία 30 Αυγούστου από Merc12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δε κατάλαβα την ερώτηση Ανοίγει στο τελευταίο κανάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα