coyote2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Περίεργο... εμένα κάνει συνέχεια restart με την έκδοση 40... κάτι... περιμένω να κατεβάσει καινουργια να ηρεμήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, palavas είπε Καλησπέρα. Έχω το εξής θέμα εδώ και λίγες μέρες. Ενώ η τν έπιανε κανονικά όλα τα κανάλια μέσω κεραίας σε HD. Τώρα πιάνει μόνο την ΕΡΤ1. Έκανα επανασυντονισμο αλλά τα ίδια. Τα πιάνει όλα αλλά όχι τα HD. Μόνο την ΕΡΤ1 HD πιάνει. Στην υπόλοιπη πολυκατοικία όλοι τα πιάνουν. Λέτε να έχει κάποιο θέμα η τν; Δοκιμασε να βγαλεις το καλωδιο απο την τηλεοραση για κανα 5λεπτο. Αυτο που δινει τροφοδοσια οχι την κεραια. Ετσι γινεται ενα reset. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2022 από Witcher1st Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POUARO Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Υπάρχει καμια ρύθμιση που βελτιωνει τον ηχο? Γιατι γενικα ειναι χαλια!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akmakas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Στις 11/5/2022 στις 10:57 ΜΜ, billdanos είπε Για να δείτε τις ώρες λειτουργίας του panel, συνδέστε στην τηλεόραση ενα usb stick και στη συνέχεια πατήστε στο remote το μπλε κουμπί 7 φορες. Στο usb θα δημιουργηθούν 2 αρχεία κειμένου, το ενα με τα συνολικά λεπτά λειτουργίας και το αλλο με το ιστορικό. Ανοίγετε τα αρχεία στο pc κλπ. (δεν είμαι σπίτι να το δοκιμάσω αλλά απο όσα γράφουν οι άλλοι λειτουργεί μια χαρά) Δουλευει το δοκιμασα..Δεν σου βγαζει καμια ενημερωση απλα το κανεις κα ιπεριμενεις κανενα λεπτο. Panel Usage Time : 311630 [min] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Απο χθες ειμαι κατοχος μιας 55 C1. Το μενου της LG ειναι τρελα δυσχρηστο. Εχει δοκιμασει κανεις τις ρυθμισεις του rtings; https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c1-oled/settings Να τις χρησιμοποιησω η να αφησω τα default; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Εμάς η τηλεόραση κάνει συχνά restart κολλάει μόνη της. Περιμένω νέα έκδοση γιατί αλλιως... θα τι δώσω για σερβις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vjshadow Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 16 λεπτά πριν, coyote2 είπε Εμάς η τηλεόραση κάνει συχνά restart κολλάει μόνη της. Περιμένω νέα έκδοση γιατί αλλιως... θα τι δώσω για σερβις Εγώ με BX και έκδοση 4.40.08 δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Μήπως να επισπεύσεις το σέρβις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 κολλάει την πρώτη φορά που το ανοίγουμε... μετά ΟΚ.... θα μου πούν να κάνω soft reset αλλά περιμένω μία έκδοση ακόμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Βγηκε νεα εκδοση firmware: [04.40.16] 1. Fixing minor bugs in software μολις το περασα δε παρατηρησα κατι μεχρι στιγμης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vjshadow Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Την πέρασα κι εγώ χθες. Δεν είδα κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) θα την περάσω κι εγω να δω αν θα σταματήσουν τα restart Μονο που μου έφερε την 4.40.15 (έχω την BX) αλλιως θα κάνω reset και βλέπουμε Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από coyote2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vjshadow Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, coyote2 είπε θα την περάσω κι εγω να δω αν θα σταματήσουν τα restart Μονο που μου έφερε την 4.40.15 (έχω την BX) αλλιως θα κάνω reset και βλέπουμε Κι εμένα σε ΒΧ την 4.40.15 πέρασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Διαβαζω στο reddit οτι εφτιαξαν το σημα του HDMI που χανοταν καθως και οτι φαινεται πιο smooth το web os. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα σήμερα με C1?? Τα Dedicated κουμπιά του Remote για Disney+, Netflix, Prime, κτλ. λένε "This button is not available" όπως επίσης δεν φαίνεται να λειτουργεί και το Store των εφαρμογών... Update: Έστρωσε με βγάλσιμο πρίζας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giogiannis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Kαλημερα έχω πάρει την C165 εδώ και 6 μήνες και έχω μεγάλο πρόβλημα με το screen share. προσπαθώ να συνδέσω το κινητό δεν γινόταν για κανένα λόγο στην αρχη, μετά συνδεόταν αυτόματα για λίγο και τώρα πάλι τα ίδια. την βρίσκω κανονικά στο κινητό και μόλις πατήσω για σύνδεση λείπει το κουμπί της αποδοχής απο την τηλεόραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα