Προς το περιεχόμενο

LG OLED BX/CX 6LA/B

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, pagiotis είπε

Συγνώμη που θα σας ζαλίσω με τις ερωτήσεις αλλά μου βγαίνουν μια μια. Στην κάτω πλευρά που σ εμφανίζει της εφαρμογές μου τις ανοίγεις όλες κανονικά εκτός από το ερτφλιξ. Πατάω πάνω δείχνει ότι φορτώνει και μετά που γράφει μήνυμα "η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη". Ξέρει κανεις γιατί συμβαίνει αυτό; 
υ.γ. Αν πάω στο κανάλι της ΕΡΤ και πατήσω το κόκκινο κουμπί μπαίνει κανονικά στο χάιμπριντ

Λέγανε στην αρχή της κουβέντας μας ότι το erflix παίζει χειρότερα στην εφαρμογή... γιατί το θέλεις?

• Απαντ. 562
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, coyote2 είπε

Λέγανε στην αρχή της κουβέντας μας ότι το erflix παίζει χειρότερα στην εφαρμογή... γιατί το θέλεις?

Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί δεν δουλεύει. Δεν έχω θέμα να μπαίνω και μέσα απ το κανάλι. Απλά ξες είναι που δίνεις τόσα χρήματα και περιμένεις να λειτουργούν όλα σωστά. 😁

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, pagiotis είπε

Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί δεν δουλεύει. Δεν έχω θέμα να μπαίνω και μέσα απ το κανάλι. Απλά ξες είναι που δίνεις τόσα χρήματα και περιμένεις να λειτουργούν όλα σωστά. 😁

Αν δεν κάνω λάθος το να έχει προβλήματα μια εφαρμογή δεν φταίει η tv συνήθως, αλλα οι προγραμματιστές της εφαρμογής.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως για να είμαι ειλικρινής μετά από 3 μήνες δεν νομίζω πως έχω φέρει την TV στα μέτρα μου στο θέμα εικόνας. 

Στις Ταινίες / Σειρές την έχω ρυθμίσει καλά πιστεύω. 

Ότι ρύθμιση και αν έχω βάλει που έχω βρει σε γνωστά sites για τα δικά μου γούστα είναι πολύ σκοτεινά και άχρωμα. 

Έχω και COSMOTE TV και NOVA αλλά νιώθω πως δεν έχει πιάσει τα μέγιστα η TV. Στην NOVA τώρα ας πούμε βλέπω Ολυμπιακό και τα χρώματα μου φαίνονται κάπως. 

* Στα αναλογικά την έχω στο ECO. 

** Στις Ταινίες/Σειρές που βάζω εγώ μέσο σκληρού την έχω στο ζωηρόχρωμο. Ότι άλλο έχω δοκιμάσει είναι απλά σκοτεινό. 

Δημοσ.

Σχετικά με το χρώμα η σωστή ρύθμιση ειναι 40 το πολύ 45..Παραπάνω τα χρήματα ειναι με ζωηρά ζωντανά αλλά δεν ανταποκρίνονται στην φυσικότητα της πραγματικότητας..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σκέφτομαι να πάρω την LG OLED 55 B9 απο τον κωτσοβολο στα 1000 ευρο μαζι με επέκταση. Αν βάλω επέκταση εγγύησης με καλύπτει για burn in?  λεει 5 ετη δωρεάν επισκευές η αντικατάσταση αλλά δεν λέει κατι για Burn in.

Επεξ/σία από abAeterno
Δημοσ.
8 ώρες πριν, abAeterno είπε

Καλησπέρα σκέφτομαι να πάρω την LG OLED 55 B9 απο τον κωτσοβολο στα 1000 ευρο μαζι με επέκταση. Αν βάλω επέκταση εγγύησης με καλύπτει για burn in?  λεει 5 ετη δωρεάν επισκευές η αντικατάσταση αλλά δεν λέει κατι για Burn in.

Καλημέρα. Έβαλε εγώ την εγγύηση για 5 χρόνια πριν μια εβδομάδα και μου είπαν καλύπτει κανονικά.

Φυσικά, όχι πτώσεις και τα σχετικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ThanosR92 είπε

Καλημέρα. Έβαλε εγώ την εγγύηση για 5 χρόνια πριν μια εβδομάδα και μου είπαν καλύπτει κανονικά.

Φυσικά, όχι πτώσεις και τα σχετικά. 

Ωραία τότε γιατί είναι κάτι πολύ καλό αυτό. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Θέλω σίγουρα εγγύηση για το burn in το φοβάμαι. Τουλάχιστον να έχει 5 χρόνια να είσαι ξένοιαστος. Τα 5 χρόνια εγγύηση ειναι 5 χρόνια απο κωτσοβολο + 2 απο την lg σύνολο 7? Η 5 χρόνια όλα μαζί με lg και κωτσοβολο? 

Επεξ/σία από abAeterno
Δημοσ.
Στις 2/8/2021 στις 10:46 ΠΜ, abAeterno είπε

Ωραία τότε γιατί είναι κάτι πολύ καλό αυτό. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Θέλω σίγουρα εγγύηση για το burn in το φοβάμαι. Τουλάχιστον να έχει 5 χρόνια να είσαι ξένοιαστος. Τα 5 χρόνια εγγύηση ειναι 5 χρόνια απο κωτσοβολο + 2 απο την lg σύνολο 7? Η 5 χρόνια όλα μαζί με lg και κωτσοβολο? 

Την ίδια απορία με εσένα έχω 😀

• Super Moderators
Δημοσ.
On 02/08/2021 at 10:46, abAeterno said:

5 συνολικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, ThanosR92 είπε

Άρα στην ουσία πληρώνουμε για 3 χρόνια και όχι για 5 στον Κωτσοβολο. 

Στην ουσια 3 χρονια + 2 απο την εταιρεία. Βέβαια μια τηλεόραση αν σου βγάλει 6 χρόνια νομίζω ειναι πολύ καλα. Μια ανανέωση μετα απο 6 χρονια σε νεα τηλεόραση δεν ειναι κακό. Ισα ισα θα κανει και μεγάλη διαφορά απο την παλια τηλεόραση. Μια oled αν σου βγάλει 5-6 χρονια ειναι οκ. Τα ελληνικά μαγαζια παντα έτσι κάνουν ποτε δεν ειναι ξεκάθαρα στον καταναλωτή. Δεν σου λενε καν οτι ειναι 3 χρονια στην ουσία και οχι 5. Ακομα και στην εγγύηση κλέφτες ειναι. sorry κιολας αλλα ειναι η αλήθεια. Βγαζει ματι οτι και στην εγγύηση κολπάκια κανουν.

Επεξ/σία από abAeterno
Δημοσ.

Κάποια καταστήματα πχ Public που σου δίνουν 5 χρόνια, ναι μεν τα πρώτα 2 τα έχεις έτσι κι αλλιώς απο την εταιρία της τηλεόρασης όμως δικαιούσαι ταυτόχρονα και τις εξτρα παροχές της επέκτασης στα 2 πρώτα χρόνια.

Όπως για παράδειγμα την προσωρινή τηλεόραση μέχρι να έρθει πίσω η δικιά σου και την δωρεαν αποστολή με κούριερ προς και απο το κατάστημα.

Το public το έχει αυτο στους όρους της επέκτασης για αλλα καταστήματα δεν γνωρίζω.

Για να προλάβω καποιον σε περίπτωση προβλήματος αν μιλήσεις με το εξουσιοδοτημένο service της περιοχής σου αναλαμβάνουν οι ίδιοι την μεταφορά αλλα προφανώς δεν ισχύει για όλες τις περιοχές.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kwstakisii είπε

Κάποια καταστήματα πχ Public που σου δίνουν 5 χρόνια, ναι μεν τα πρώτα 2 τα έχεις έτσι κι αλλιώς απο την εταιρία της τηλεόρασης όμως δικαιούσαι ταυτόχρονα και τις εξτρα παροχές της επέκτασης στα 2 πρώτα χρόνια.

Όπως για παράδειγμα την προσωρινή τηλεόραση μέχρι να έρθει πίσω η δικιά σου και την δωρεαν αποστολή με κούριερ προς και απο το κατάστημα.

Το public το έχει αυτο στους όρους της επέκτασης για αλλα καταστήματα δεν γνωρίζω.

Για να προλάβω καποιον σε περίπτωση προβλήματος αν μιλήσεις με το εξουσιοδοτημένο service της περιοχής σου αναλαμβάνουν οι ίδιοι την μεταφορά αλλα προφανώς δεν ισχύει για όλες τις περιοχές.

Ειμαι κάπως τυχερός γιατι εδώ που μένω εχω ακριβός δίπλα και Public και Κωτσόβολο. 5 λεπτα απόσταση ειναι. Το θεμα της μεταφοράς δεν με πειράζει. Το Burn in ήθελα μονο να μπορώ να έχω εγγύηση σε περίπτωση που κατι γίνει. Απο βδομάδα θα δω απο πιο απο τα 2 μαγαζια θα πάρω κάποια oled. Μια πενταετία να μου βγάλει μια χαρα ειναι. Δεν έχω απαίτηση να βγάλει 10 χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...