Προς το περιεχόμενο

LG OLED BX/CX 6LA/B

Innersense

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, 26ska είπε

Υποστηρίζει το μηχάνημα σου 4K; Εφόσον δουλεύει όταν βάζεις το 2 πιθανόν να φταίει το καλώδιο.

Ναι κανονικά 10700Κ και 3080 ολα κομπλέ.Απλά από την πρώτη μέρα μέχρι να καταλάβω τι γίνεται νόμιζα ότι όλα χάλασαν..Επικεντρώνομαι στο καλώδιο.Εχει κάποια πολύ καλά στα 50 ευρώ αυτά ειναι καλά η και με ποιο φτηνα κάνεις την δουλειά σου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 562
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, akmakas είπε

Ναι κανονικά 10700Κ και 3080 ολα κομπλέ.Απλά από την πρώτη μέρα μέχρι να καταλάβω τι γίνεται νόμιζα ότι όλα χάλασαν..Επικεντρώνομαι στο καλώδιο.Εχει κάποια πολύ καλά στα 50 ευρώ αυτά ειναι καλά η και με ποιο φτηνα κάνεις την δουλειά σου?

https://www.skroutz.gr/s/16457883/Club3D-HDMI-2-1-Cable-HDMI-male-HDMI-male-2m-Μαύρο-CAC-1372.html αυτό λένε ότι είναι πολύ καλό και οικονομικό.Πιστοποιημενο κιόλας!

7 λεπτά πριν, teachertza είπε

Καλησπέρα μου ήρθε και εμένα η κάρτα με τα 300 ευρώ. Περνάει παντού αυτή για έξοδα;

Περναει σε φυσικα καταστηματα.. σε ηλεκτρονικα δεν εχω δοκιμασει.. 

• Like 1

• Moderators
2 ώρες πριν, teachertza είπε

Καλησπέρα μου ήρθε και εμένα η κάρτα με τα 300 ευρώ. Περνάει παντού αυτή για έξοδα;

1 ώρα πριν, POUARO είπε

Περναει σε φυσικα καταστηματα.. σε ηλεκτρονικα δεν εχω δοκιμασει.. 

To παρον θεμα ειναι για θεματα που αφορουν την τηλεοραση, οχι για δωροεπιταγες, δωροκαρτες, ποντους.

Γι αυτα, οπως ειπαμε και προχθες, γραφουμε στο θεμα της προσφορας που ειναι ανοικτο για τις εξελιξεις που την αφορουν https://www.insomnia.gr/forums/topic/767501-lg-55bx-media-markt-1199-εμμέσως-639-με-go4more-εξαντληθηκε-ολες-με-30-επιστροφη-εθνικηςτελοσ/?do=findComment&comment=58591521

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, κάποιος με γκαντέμιασε.

Έβλεπα κανονικά TV περίπου 2 ώρες (master Chef στο Replay TV) και την κλείνω από το χειριστήριο να πάω για ύπνο.

Μέχρι να σηκωθώ από καναπέ, να παω να τσεκάρω ότι έχω κλειδώσει πόρτες παράθυρα κτλ παρατηρώ ότι η οθόνη άστραψε στιγμιαία. Λέω οκ, θα είναι αυτό το refresh που κάνει καμία φορά, και στις οδηγίες στην B8 που είχα το έλεγε ότι καμιά φορά εμφανίζεται μια λευκή γραμμή.

Από περιέργεια μετά από λίγο πάω να την ανοίξω, και διαπιστώνω ότι δεν δείχνει καθόλου εικόνα, ενώ έχει ήχο από το τηλεοπτικό σήμα!

Η αγορά έγινε 14/04 οπότε είμαι και επίσημα μέσα στις 14 μέρες για DOA, δεν φοβάμαι ότι θα χάσω τα χρήματά μου.

Το θέμα είναι, αν κυνηγήσω τα ΜΜ να πάρω τα χρήματα πίσω δεν είναι αρκετό, εγώ θέλω την tv στην τιμή που την αγόρασα και από ότι βλέπω δεν την έχουν διαθέσιμη.

Και σήμερα το απόγευμα πλήρωσα τα 215€ για επέκταση εγγύησης στην lg...

Το να πάει για service καινούριο προϊόν εντός 14 ημερών είναι αστείο, κανονικά πρέπει να γίνει αντικατάσταση συσκευής. Σε αυτή την περίπτωση όμως τι γίνεται με την εγγύηση της lg?

Το να κυνηγήσω την lg για αντικατάσταση είναι λίγο περίεργο, καθώς στους όρους λέει στο παράρτημα Β που αφορά το Premium ότι:
η Σύμβαση θα θεωρείται λυθείσα στις ακόλουθες περιπτώσεις: 2. μετά από αντικατάσταση της Συσκευής

ενώ στη σελίδα 6 γράφει:
Στην περίπτωση που η Συσκευή αντικατασταθεί, στο πλαίσιο της Συμβατικής Εγγύησης της LGE, με κάποια άλλη συσκευή που πληροί τις προϋποθέσεις για να θεωρηθεί Συσκευή, το Πακέτο Υπηρεσιών Εξυπηρέτησης θα μεταφερθεί αυτομάτως σε αυτή τη νέα Συσκευή με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις της αρχικής Σύμβασης. Διευκρινίζεται ότι η περίπτωση αυτή δεν θα συνιστά σύναψη νέας σύμβασης και ότι η διάρκεια του Πακέτου Υπηρεσιών Εξυπηρέτησης δεν θα ανανεώνεται ούτε θα παρατείνεται.

Update 30mins latter:

Την έκλεισα την άναψα μερικές φορές και πάλι τα ίδια. 

Μετά την άφησα εκτός ρεύματος για 5-10 λεπτά και επανήλθε..

Δεν ξέρω αν κάηκε τπτ μέσα, έψαξα για κανένα pixel και δεν βρήκα κάτι. 

Να επικοινωνήσω με lg? Υπάρχει λόγος? 

Επεξ/σία από k_dinos
  • Sad 1

να επικοινωνήσεις ρε φίλε.... είναι σαν πρόβλημα κινητήρα....

Δεν είμαι εντελώς ειδικός αλλά κάποιο τσιπάκι δε σε θέλει, είναι προφανές 

Τωρα ζεστάθηκε. κάτι ακουμπάει με κάτι άλλο (υποθέσεις κάνω) αλλά καινουργιο μαραφέτι... πετάει αστραπές?

2 ώρες πριν, coyote2 είπε

να επικοινωνήσεις ρε φίλε.... είναι σαν πρόβλημα κινητήρα....

Δεν είμαι εντελώς ειδικός αλλά κάποιο τσιπάκι δε σε θέλει, είναι προφανές 

Τωρα ζεστάθηκε. κάτι ακουμπάει με κάτι άλλο (υποθέσεις κάνω) αλλά καινουργιο μαραφέτι... πετάει αστραπές?

Τους πήρα τηλ (lg) και μου λένε αν θέλω να μου στείλουν τεχνικό να τη δει. Σε περίπτωση που δεν διαπιστώσει βλάβη θα υπάρχει χρέωση.

Φοβερή εξυπηρέτηση, πιάσαν τόπο τα 215€ μια μέρα μετά...

Τους είπα να καταγράψουν το συμβάν, και ότι θα το παρακολουθώ αν το ξανακάνει να τους πάρω τηλ.

Με Μedia δεν νομίζω να βγάλω άκρη, το τηλ κέντρο είναι απαράδεκτο. Κρατάνε απλώς σημειώσεις και δεν καλούν πίσω ποτέ.

• Confused 1
  • Sad 1

Στις 24/4/2021 στις 10:49 ΜΜ, Xorxhs! είπε

Γενική ερώτηση. Όσοι πήρατε OLED, τελικά διαπιστώσατε μεγάλες δαιφορές με την προηγούμενη Full HD TV που είχατε?

Θέλω εντυπώσεις σε 

Α. Κανάλια TV

B. Netflix 

Μπα μονο σε μαυρο σε φωτεινοτητα κ σε καποια χρωμματα ειχε καλυτερη φωτεινοτητα η προηγουμενη που ειχα .

1 ώρα πριν, sheep2020 είπε

Μπα μονο σε μαυρο σε φωτεινοτητα κ σε καποια χρωμματα ειχε καλυτερη φωτεινοτητα η προηγουμενη που ειχα .

Εγώ πάντως ερχόμενος από Sony 55'' 4K μοντέλο του 17, βλέπω τεράστια διαφορά στις τηλεοράσεις, αλλά κυρίως χρησιμοποιώ την tv για next gen gaming. Με την προηγούμενη τηλεόραση και κυρίως λόγω της κοντινής απόστασης, είχα αρχίσει να έχω ναυτίες από το ghosting και το blooming effect, σε σημείο που ήμουν έτοιμος να παω σε οφθαλμίατρο (κοντέβουμε και τα 50...). Στα κανάλια δεν βλέπω καμία ιδιαίτερη διαφορά, στο netflix όμως βλέπω, ειδικά στις σειρές και ταινίες που υποστηρίζουν Dolby Vision. Τεράστιο λόγο πάντως παίζουν  και οι ρυθμίσεις της tv ειδικά στο gaming αν θες το καλλίτερο αποτέλεσμα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gdal73 είπε

Εγώ πάντως ερχόμενος από Sony 55'' 4K μοντέλο του 17, βλέπω τεράστια διαφορά στις τηλεοράσεις, αλλά κυρίως χρησιμοποιώ την tv για next gen gaming. Με την προηγούμενη τηλεόραση και κυρίως λόγω της κοντινής απόστασης, είχα αρχίσει να έχω ναυτίες από το ghosting και το blooming effect, σε σημείο που ήμουν έτοιμος να παω σε οφθαλμίατρο (κοντέβουμε και τα 50...). Στα κανάλια δεν βλέπω καμία ιδιαίτερη διαφορά, στο netflix όμως βλέπω, ειδικά στις σειρές και ταινίες που υποστηρίζουν Dolby Vision. Τεράστιο λόγο πάντως παίζουν  και οι ρυθμίσεις της tv ειδικά στο gaming αν θες το καλλίτερο αποτέλεσμα.

Πίστεψέ με εχω πάρει την hisense 55U7QF κάπου στο Δεκέμβρη ,βρήκα σε προσφορά την bx από εδώ μέσα κ φυσικά δεν το σκέφτηκα καν μιας που μπορούσα να την χτυπήσω . Η πρώτη ήταν ήδη στημένη στο τοίχο έβαλα από κάτω την bx και μπήκα Netflix να τις δοκιμάσω με όσο γινόταν τις ίδιες ρυθμίσεις μου έκανε εντύπωση λοιπόν που η Hisense μπορεί αν μην έπιανε το μαύρο της oled αλλά πίστεψέ με δεν είχε την τρομερή διάφορα κ σε σημεία με φωτεινότητα σε τοπία κτλ ήταν πιο λαμπερή η hisense ,έχω δοκιμάσει πολλές ρυθμίσεις που πίστεψέ με μιας που δεν έχω τι να κάνω ,παίζω με τις τηλεοράσεις... κατάλαβες.. εν ολιγης επειδή έχω κ τις δύο οποία κ να φύγει από τις δύο δεν θα με νοιάξει κ η διαπίστωση μου είναι πως λογικά σε πολύ πιο ακριβά μοντέλα oled πέρα της bx βλέπεις μεγάλη διαφορά .

Επεξ/σία από sheep2020

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, sheep2020 είπε

Πίστεψέ με εχω πάρει την hisense 55U7QF κάπου στο Δεκέμβρη ,βρήκα σε προσφορά την bx από εδώ μέσα κ φυσικά δεν το σκέφτηκα καν μιας που μπορούσα να την χτυπήσω . Η πρώτη ήταν ήδη στημένη στο τοίχο έβαλα από κάτω την bx και μπήκα Netflix να τις δοκιμάσω με όσο γινόταν τις ίδιες ρυθμίσεις μου έκανε εντύπωση λοιπόν που η Hisense μπορεί αν μην έπιανε το μαύρο της oled αλλά πίστεψέ με δεν είχε την τρομερή διάφορα κ σε σημεία με φωτεινότητα σε τοπία κτλ ήταν πιο λαμπερή η hisense ,έχω δοκιμάσει πολλές ρυθμίσεις που πίστεψέ με μιας που δεν έχω τι να κάνω ,παίζω με τις τηλεοράσεις... κατάλαβες.. εν ολιγης επειδή έχω κ τις δύο οποία κ να φύγει από τις δύο δεν θα με νοιάξει κ η διαπίστωση μου είναι πως λογικά σε πολύ πιο ακριβά μοντέλα oled πέρα της bx βλέπεις μεγάλη διαφορά .

Δεν βλέπεις μεγάλες διαφορές στη hisense με την bx;Θα πέσει φωτιά να σε κάψει ρε φίλε.Αλλη κλάση η bx.Για τη φωτεινότητα συμφωνώ.

Επεξ/σία από 26ska
  • Like 1

29 λεπτά πριν, 26ska είπε

Δεν βλέπεις μεγάλες διαφορές στη hisense με την bx;Θα πέσει φωτιά να σε κάψει ρε φίλε.Αλλη κλάση η bx.Για τη φωτεινότητα συμφωνώ.

η διπλασια τιμη περιπου δεν δικαιολογειται εκτος μαυρου το ξαναλεω κ εκει οχι κατι που θα δικαιολογουσε την διαφορα της τιμης τους κ το λεει καλποιος που εκανε πως κ πως να παρει Oled ,στο ξαναλεω μπορει στην cx να εινα πιο ξεκαθαρα τα πραγματα . ακομα κ μερικα χρωματα ειναι πιο φωτεινα οταν βαζεις demo πχ απο youtube Που σαφως υπερτερη σε μαυρο η oled αλλα τα χρωματα σε οπως το κοκκινο κ το κιτρινο της hisense ειναι πιο λαμπαρα οχι κορεσμενα για να μην μπερδευομαστε .

7 λεπτά πριν, sheep2020 είπε

η διπλασια τιμη περιπου δεν δικαιολογειται εκτος μαυρου το ξαναλεω κ εκει οχι κατι που θα δικαιολογουσε την διαφορα της τιμης τους κ το λεει καλποιος που εκανε πως κ πως να παρει Oled ,στο ξαναλεω μπορει στην cx να εινα πιο ξεκαθαρα τα πραγματα . ακομα κ μερικα χρωματα ειναι πιο φωτεινα οταν βαζεις demo πχ απο youtube Που σαφως υπερτερη σε μαυρο η oled αλλα τα χρωματα σε οπως το κοκκινο κ το κιτρινο της hisense ειναι πιο λαμπαρα οχι κορεσμενα για να μην μπερδευομαστε .

Στο μόνο που μπορεί να κερδίζει μια led μια oled είναι η φωτεινότητα,τίποτα παραπάνω.Επισης η CX από την bx οι διαφορές τους είναι στην φωτεινότητα και στις παραπάνω θύρες hdmi 2.1.Κατα τα άλλα είναι ίδιες.

Μεγάλο ρόλο επίσης παίζει πως έχεις μάθει να  βλέπεις τηλεόραση,αν έχεις μάθει να βλέπεις πχ σε καμία Samsung,που παίζει φουλ στο φως και στα υπερτονισμενα χρώματα,μπορεί η oled και συγκεκριμένα η bx που έχει χαμηλή φωτεινότητα σε σχέση και με άλλες ανώτερες σειρές,να σου φανεί σκοτεινή.

Ήμουν κάτοχος 8ετιας πριν πάρω τη bx μιας Sony w905a,που είναι φοβερή led τηλεόραση και θεωρείται κορυφαια,αλλά έβλεπα σε cinema mode,που είναι όλα πολύ καλά ρυθμισμένα προς το φυσιολογικό και έτσι η μετάβαση στην bx ήτανε ομαλοτατη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...