k_dinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 15 ώρες πριν, kournias είπε σε demo στο YouTube μου βγάζει στην πάνω δεξιά γωνία HDR ή HLG HDR παράδειγμα HDR demo παράδειγμα HLG (Hybrid Log Gamma;) HDR demo Όντως, σε αυτά άλλαξε το προφίλ και τα έπαιξε μια χαρά! Άρα πολλά βίντεο που αναφέρουν HDR κάπου το έχουν χάσει στη συμπίεση.. 12 ώρες πριν, POUARO είπε Εχεις δικιο και εγω διαβασα τους ορους και δεν υπαρχει αυτο. Προφορικα μου ειπαν οτι ισχυει, αλλα αφου υπαρχει στο site φατσα καρτα δεν νομιζω να αρνηθουνε να σε καλυψουν , γιατι θα εχουν αλλα προβληματα για παραπλανηση κλπ...αν καποιος το τραβηξει. .. Γι αυτο κρατησα και τις πληροφοριες τις οποιες δεν τις εχουν αφαιρεσει .. Η αρχική πληροφορία είναι έτοιμο κείμενο και δεν αλλάζει ότι κατηγορία συσκευών και να επιλέξεις. Δλδ και Πλυντήρια/Στεγνωτήρια να βάλεις πάλι αυτό θα γράφει, μόνο ο τίτλος και το ποσό πληρωμής αλλάζει
POUARO Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 30 λεπτά πριν, k_dinos είπε Η αρχική πληροφορία είναι έτοιμο κείμενο και δεν αλλάζει ότι κατηγορία συσκευών και να επιλέξεις. Δλδ και Πλυντήρια/Στεγνωτήρια να βάλεις πάλι αυτό θα γράφει, μόνο ο τίτλος και το ποσό πληρωμής αλλάζει Ο ορισμός της ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ !!!!! Πόσοι νομίζεις διαβάζουν τους αναλυτικούς όρους? 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 2 hours ago, Innersense said: Έλα μου ντε, γίνεται; Και το σβήσιμο της οθόνης θα ήθελα σε quick access που υπάρχει στο menu του eco mode, για να σβήνω την οθόνη όταν παιζει μουσική από Spotify ή YouTube... Μπορείς να βάλεις ένα επιπλέον shortcut στο quick access menu στην CX (αυτά που εμφανίζονται με το που πατάς μια φορά το settings πλήκτρο) πατώντας πρώτα το "μολύβι"/edit που υπάρχει στο κάτω μέρος και μετά το +. Μέσα στις διαθέσιμες επιλογές υπάρχει και το να κλείνεις την οθόνη. Εναλλακτικά, νομίζω πως μπορεί να κλείσει η οθόνη και με μια απλή φωνητική εντολή. 1 1
Innersense Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 29 λεπτά πριν, billdanos είπε Μπορείς να βάλεις ένα επιπλέον shortcut στο quick access menu Σωστός, κάτι είναι κι αυτό 👍
coyote2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 φορά που ζήτησα την δωροεπιταγή σήμερα.... (έχω αρχίσει από 16 Απρίλη) Αν μου τη δώσουν να λήγει στις 2.5 θα τους την πω Επεξ/σία 19 Απριλίου 2021 από coyote2 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 56 minutes ago, coyote2 said: 3 φορά που ζήτησα την δωροεπιταγή σήμερα.... (έχω αρχίσει από 16 Απρίλη) Αν μου τη δώσουν να λήγει στις 2.5 θα τους την πω Σε μένα με την CX το Πλαίσιο έστειλε μαζί τα ασύρματα ακουστικά της LG δώρο.
coyote2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 μιλάμε για άλλο πράγμα.... για τα χρήματα του mediamarkt για τις αγορές μέχρι 31.3.2021
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 18 λεπτά πριν, coyote2 είπε μιλάμε για άλλο πράγμα.... για τα χρήματα του mediamarkt για τις αγορές μέχρι 31.3.2021 Ετσι. Δηλαδη υπαρχουν αλλοι που την πηραν την δωροεπιταγη του ΜΜ; Μονο σε σενα αργει ή σε ολους; Και μαλιστα να πουμε, πως η BX δεν ειχε δωρο ακουστικα, αλλα ειχε μεχρι χθες την δωροκαρτα (200€ 55 -300€ 65). Ακουστικα ειχε η CX και η GX τα ακομα καλυτερα. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 26 minutes ago, coyote2 said: μιλάμε για άλλο πράγμα.... για τα χρήματα του mediamarkt για τις αγορές μέχρι 31.3.2021 Το ξέρω βρε, απλά ανέφερα το δώρο που είχε η προωθητική ενέργεια στο Πλαίσιο στη δική μου περίπτωση. 13 minutes ago, matrixxx said: Ακουστικα ειχε η CX και η GX τα ακομα καλυτερα. Το Πλαίσιο δίνει τα ίδια ακουστικά και στις 2 (CX & GX) - FN6
k_dinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Σήμερα μου ήρθε η δωροεπιταγή από MM και λήγει 30/04 Βέβαια είναι από άλλη αγορά αλλά από την ίδια προωθητική ενέργεια που έδινε έως 500€.
k_dinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, coyote2 είπε και γιατί λήγει 30.4? και όχι μετά το Πάσχα? ελα ντε... Και την έστειλαν σήμερα και όχι έως τις 15.04 που έλεγαν οι όροι
GEOZN8 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Την δώρο κάρτα prepaid 200 με την αγορά των bx την έχει παραλάβει κανείς η όχι ακόμη??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα