lasithi12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Καλά ρε παιδειά μου εχουν στειλει κάτι χρήματα προηγούμενη πέμπτη και σήμερα Τρήτη βράδυ ακόμα να μπουνε; τι γινεται με αυτη τη διαολο τράπεζα;
Zazula Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Το Πάσχα των Καθολικών έβγαλε εκτός τις διατραπεζικές για το διάστημα 2-6/4.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μηπως τα στειλανε στην αλλη τους την τσεπη και οχι σε σενα;
Joshua21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, lasithi12 είπε Καλά ρε παιδειά μου εχουν στειλει κάτι χρήματα προηγούμενη πέμπτη και σήμερα Τρήτη βράδυ ακόμα να μπουνε; τι γινεται με αυτη τη διαολο τράπεζα; Το site της alpha έχει ανακοίνωση, καθυστέρηση λόγω Πάσχα καθολικών. Αν πράγματι σου έχουν στείλει λεφτά θα τα δεις αύριο.
panostza Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, lasithi12 είπε Καλά ρε παιδειά μου εχουν στειλει κάτι χρήματα προηγούμενη πέμπτη και σήμερα Τρήτη βράδυ ακόμα να μπουνε; τι γινεται με αυτη τη διαολο τράπεζα; Και ποια από τις δυο είναι η διαολο τράπεζα; Πάντω έτσι για την πληροφόρηση 02/04 Μ. Παρασκευή των Καθολικών και 05/04 Δευτέρα του Πάσχα των Καθολικών. Τουτέστιν αργίες για το ευρώ και δεν μετράνε για διατραπεζικές συναλλαγές (εκτός από μεταφορές SEPA).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα