silve Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Γεια χαρά παιδιά! Σύντομα θα μετακομίσω και επειδή το router δε θα είναι στο ίδιο δωμάτιο με τον υπολογιστή μου σκέφτομαι να πιάνω internet ασύρματα μιας και η απόσταση θα είναι πολύ κοντά μεν από το router, αλλά υπάρχει πόρτα και δεν θέλω να τρυπάω τοίχους κλπ. Βρήκα την Gigabyte GC-WBAX200 που αν κρίνω από τις κριτικές είναι μάλλον καλή. Η μητρική μου είναι η Asrock AB350M Pro4. Τη συνδέω στην PCIe θύρα και κουμπώνω και την κεραία; Είναι καλή αυτή η κάρτα δικτύου; Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο; Ευχαριστώ!
JDROGAS Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Φαινεται πολυ καλη υλοποιηση και αρκετα ακριβη μπορω να πω. Και το amazon εχει αρκετα καλες κριτικες οπως και στο σκρουτζ. Η αληθεια ειναι οτι το πιθανοτερο μπορεις να κανεις δουλεια σου ακομα και με ενα στικακι usb των 7-10 ευρω. Σαφως αυτη ειναι μια πιο καλη λυση. Περι εγκαταστασης οπως ειπες ειναι,την κουμπωνεις βαζεις την κεραια σου και εισαι οκ,αφου πρωτα εχεις εγκαταστησει τους drivers. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα