stamos17 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σας, Για το Samsung galaxy s7 edge προσπαθώ να ενεργοποιήσω το wifi-calling. To έχω ενεργοποιήσει από τον πάροχο cosmote, αλλά δεν υπάρχει καθόλου η επιλογή wifi-calling να ενεργοποιηθεί είτε από της ρυθμίσεις είτε από το phone. Έχει κανείς εικόνα πως μπορεί να λυθεί; Ευχαριστώ σταμάτης
koutsis Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, stamos17 είπε Καλησπέρα σας, Για το Samsung galaxy s7 edge προσπαθώ να ενεργοποιήσω το wifi-calling. To έχω ενεργοποιήσει από τον πάροχο cosmote, αλλά δεν υπάρχει καθόλου η επιλογή wifi-calling να ενεργοποιηθεί είτε από της ρυθμίσεις είτε από το phone. Έχει κανείς εικόνα πως μπορεί να λυθεί; Ευχαριστώ σταμάτης Δεν νομίζω να μπορείς να το κάνεις με τόσο παλιό κινητό...
stamos17 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Σε google και σε youtube Λέει ότι γίνεται. Αλλά περισσότερο για παλιότερα android (6.0-7.0). Εγώ έχω το 8,0. Αλλά για κάποιο λόγο το δικό μου δε το κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα