Πανος999 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Καλησπερα.. Ειμαστε δικαιουχοι απο περσυ.. Ψάχνω να βρω αλλα δεν βρισκω τιποτα.. Οταν μπαινω στη σελιδα μου του ΟΑΕΔ,γραφει το ονομα κ αριθμο επιταγης..Οταν παταω εκτυπωση,σαν τιτλο μου γραφει "επιταγή κοινωνικου τουρισμού για ακτοπλοϊκά εισιτήρια".. Κ εδω εχω τις εξης αποριες..Με την ιδια επιταγη δικαιουμαι κ έκπτωση στα ακτοπλοικα κ στη διαμονη?? Η δεν δικαιούμαι διαμονη κ δικαιουμαι μονο ακτοπλοϊκά?? Δυστυχώς,δεν μπορω να βρω κανεναν στα τηλ του ΟΑΕΔ..!!
christakos07 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δικαιούσαι και έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
MikeJ Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Καμιά παράταση θα δωθεί, δεδομένου ότι λήγουν 31/7 και είμαστε πόσους μήνες σε lockdown;
Πανος999 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 22 ώρες πριν, christakos07 είπε Δικαιούσαι και έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Με την ιδια επιταγη??
christakos07 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Με την ιδια επιταγη?? Yes. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα