Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα γλώσσας στο Panda

sam4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!Ενώ βάζω σαν γλώσσα εγκατάστασης τα ελληνικά ή και τα αγγλικά έστω, το πρόγραμμα μετά έχει σαν γλώσσα τα ισπανικά ένω στο εικονίδιο κάτω δεξιά τη γλώσσα που είχα επιλέξει.Και σαν να μην έφτανε και αυτό αν το κάνω uninstall μετά ενώ μπαίνω κανονικά στο INternet δεν γίνεται τίποτα.Δεν ανοίγει καμία σελίδα, ουτε συνδέεται πουθενά.Καμιά ιδέα.Έχω το Panda Antivirus 2004 Titanium.

Δημοσ.

Εμένα ξεκινούσε κανονικά με Αγγλικά και μετά από 1-2 μέρες γυρνούσε μόνο του στα Ισπανικά!!

Στην μπάρα κάτω δεξιά, ήταν κανονικά Αγγλικά...

Δεν το έλυσα και αναγκαστικά έγινε uninstall...

Δημοσ.

Συγνώμη, αλλα οταν λετε "στο εικονιδιο κατω δεξια" και "στη μπαρα κάτω δεξια" τι εννοειτε?

ειχα μεχρι χτες το "panda platinum 7", και τωρα εχω το "panda platinum internet security 8", δεν βλέπω καμια ένδειξη γλώσσας.

Αγγλικά ειναι παντού.

εχω κι εγώ προβλημα με τη γλώσσα, άλλο. Οταν ανακαλύτει εναν ιό, και πατάω "details / more info", με παει στο pandasoftware.es αντι για το pandasoftware.com, και βλέπω φυσικά τη σελιδα με τις πληροφοριες στα Ισπανικά.

Ξερει κανεις που αποθηκευονται οι διευθυνσεις των info sites για να τις αλλαξω?

Δημοσ.

osmizomai oti den exete tin original ekdosi alla psilokrakarismeni, synepws mallon den mporeite na boithithite mesa s' ayto to forum logw kanonwn

pardon bebaia an kanw lathos :P :D

Δημοσ.
osmizomai oti den exete tin original ekdosi alla psilokrakarismeni

pardon bebaia an kanw lathos :P :D

εγω δεν εχω κρακαρει τιποτα (ακομα). εγκατεστησα το ιδιο αρχειο που δινει η εταιρεια και στα shareware downloads, και δεν εχω πειραξει κατι, oyte registration ekana, oute updates.

Τωρα που ηρθα στο γραφειο, επιβεβαιωθηκα οτι κατι συμβαινει με τις τοπικες ρυθμισεις. Με την ιδια ακριβως version panda, ανιχνευοντας το test file eicar, και πατωντας more info:

το ενα pc με παει στο http://www.pandasoftware.com/virus_info/encyclopedia/ficha.aspx?iddeteccion=55172 (agglika)

και το αλλο στο http://www.pandasoftware.es/virus_info/enciclopedia/verficha.aspx?idvirus=1779 (ispanika)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...