mariapapa12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Παιδιά οποίος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμουσα πολυ Εχω παραγγειλει κάτι από τα SHEIN από τον Ιανουάριο και δεν μου έχει έρθει ακόμα Η κατάσταση του δεματος είναι λέει in transit arrived at the airport of the destination- clearance in process Είναι της yun express Το έχω βάλει να παει Χαλκιδική Λέτε γι αυτό να καθυστερεί;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Γενικά υπάρχει καθυστέρηση. Τα μηνύματα στην κατάσταση δέματος δεν έχουν καμία σχέση με το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα: ακόμη και την ίδια ημέρα που παρέλαβα, το δέμα εμφανιζόταν (όπως και όλο το προηγούμενο διάστημα) στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ. Νομίζω μία ώρα αφότου παρέλαβα άλλαξε σε "delivered". Τώρα, για το διάστημα της καθυστέρησης, ενδεχομένως να παίζει ρόλο ο τόπος παράδοσης. Και πάλι, δεν θυμάμαι να έχει αργήσει δέμα τόσο, αλλά με την κατάσταση που επικρατεί, ό,τι και να πούμε είναι παρακινδυνευμένο.
stathisp Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Παραγγελία από Shein στις 17 Μαρ 2021 την παρέλαβα χτες.
giannisag17 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Παραγγελία στις 16/3 και παρέλαβα στις 3/4..
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Γειά σας έχω κάνει μια παραγγελία από 14 Οκτωβρίου και έχει πάει 29 και ακομα μου γράφει στην παρακολούθηση Arrive at the local facility! Υπάρχει περίπτωση να μην μου έρθει καν το δέμα? Spoiler
Uptheirons Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παραγγελια απο Aliexpress Νοεμβριο του 21 εφτασε Απριλιο του 22! 3 μηνες στο αεροδρομιο και μετα εδειξε οτι επεστρεψε Κινα. Το ειχαν ριξει στο γραμματοκιβωτιο μας (ηταν θηκη κινητου). Για shein εχω ακουσει οτι ειναι πιο τυπικοι. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2022 από Uptheirons
tzk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 εκανα παραγγελια απο το shein και δεν εχει ερθει ακομα ενω μου ελεγε μεχρι 7/01 θα ειναι εδω ας με βοηθησει καποιος αν ξερει γιατι ειναι 60€ παραγγελια💘
st@kas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, tzk είπε εκανα παραγγελια απο το shein και δεν εχει ερθει ακομα ενω μου ελεγε μεχρι 7/01 θα ειναι εδω ας με βοηθησει καποιος αν ξερει γιατι ειναι 60€ παραγγελια💘 ίσως η αργία της παρασκευής επηρέασε την ημερομηνία παράδοσης
SabotazNic Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, tzk είπε εκανα παραγγελια απο το shein και δεν εχει ερθει ακομα ενω μου ελεγε μεχρι 7/01 θα ειναι εδω ας με βοηθησει καποιος αν ξερει γιατι ειναι 60€ παραγγελια💘 Παραγγελιες μεσα σε γιορτες = παραλαβη μετα τον εκτιμωμενο χρονο παραδοσης
MaKritsela Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Έχω κάνει παραγγελία από τις 5/7 από το shein και από τις 13/7 είναι Θεσσαλονίκη! Προσπαθώ να δω που είναι η παραγγελία με τον αριθμό τηα παραγγελίας και μου λέει ότι δεν υπάρχει!
M A T R I X Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 15 λεπτά πριν, MaKritsela είπε Έχω κάνει παραγγελία από τις 5/7 από το shein και από τις 13/7 είναι Θεσσαλονίκη! Προσπαθώ να δω που είναι η παραγγελία με τον αριθμό τηα παραγγελίας και μου λέει ότι δεν υπάρχει! Παραγγελία 5/7 και την παρέλαβα χθες. Αν έχεις tracking από την εταιρία courier, επικοινωνείς μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες.
marmagia Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 1 hour ago, MaKritsela said: Έχω κάνει παραγγελία από τις 5/7 από το shein και από τις 13/7 είναι Θεσσαλονίκη! Προσπαθώ να δω που είναι η παραγγελία με τον αριθμό τηα παραγγελίας και μου λέει ότι δεν υπάρχει! Μπαιβεις στη σελίδα της dpd νε το tracking που σου έχουν δώσει. Θα δεις να αναφέρονται 2 διαφορετικα tracking. Αν χρησιμοποιήσεις το δεύτερο στη σελίδα της acs θα σου δείξει την πορεία εντός Ελλαδος (σημερα έχει θέματα η σελίδα της acs υπόψιν )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα