vounisios Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Καλημερα φιλοι μου. Εχω τον IDM και καποιες φορες θελω απο YouTube να κατεβασω το τραγουδακι που ακουω στην Οθονη μπροστα. Μου βγαζει τους εξης πεντε-5-τυπους: MKV....στα 480p LQ MP4.....στα 360p MP4...στα 144 p MP4...sta 240 p MP4...sta 480 p αυτους τους τυπους μου βγαζει....Ποιον τελικα να επιλεγω? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, vounisios είπε καποιες φορες θελω απο YouTube να κατεβασω το τραγουδακι που ακουω στην Οθονη μπροστα Το τραγουδάκι θέλεις μόνο? Τον ήχο δηλαδή ή όλο το βίντεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Ολο το βιντεακι,...το οποιο εχει συνηθως μεγεθος απο 3 λεπτα εως 3 & 45, τα πιο πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 480 είναι η καλύτερη ποιότητα από αυτά που έβαλες Επεξ/σία 6 Απριλίου 2021 από Nabuko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 7 λεπτά πριν, Nabuko είπε 480 είναι η καλύτερη ποιότητα από αυτά που έβαλες Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα