akis_skrl Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σας, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Ως βοηθός λογιστή με 0 προυπηρεσία πως μπορεί κάποιος να φτάσει ένα καθαρό μισθό κοντά στα 700 - 750 ευρώ. Ρωτάω γιατί κάποιος λογιστής μου είπε ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να ασφαλιστώ ως υπάλληλος γραφείου. Ευχαριστώ!
Zazula Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Έχεις πτυχίο Β' τάξεως; Εγώ όταν είχα πρωτοπροσλάβει με Β' τάξεως τους είχα ξεκινήσει από τα 750€ καθαρά για το πρώτο τρίμηνο. Πάντως προσωπικά επ' ουδενί δεν θα ήθελα να είμαι λογιστής στην ειδικότητα και να φαίνομαι απλός υπάλληλος γραφείου — διότι πρέπει να μετράνε τα χρόνια μου για το ΟΕΕ.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, Zazula είπε Έχεις πτυχίο Β' τάξεως; Εγώ όταν είχα πρωτοπροσλάβει με Β' τάξεως τους είχα ξεκινήσει από τα 750€ καθαρά για το πρώτο τρίμηνο. Πάντως προσωπικά επ' ουδενί δεν θα ήθελα να είμαι λογιστής στην ειδικότητα και να φαίνομαι απλός υπάλληλος γραφείου — διότι πρέπει να μετράνε τα χρόνια μου για το ΟΕΕ. Αυτό.
LabrakisG1992 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Πάντως εγώ δεν έχω σπουδάσει λογιστική,παρόλα αυτά δουλεύω ως βοηθός λογιστή τα τελευταία 2μιση χρόνια. 19 λεπτά πριν, Zazula είπε Έχεις πτυχίο Β' τάξεως; Εγώ όταν είχα πρωτοπροσλάβει με Β' τάξεως τους είχα ξεκινήσει από τα 750€ καθαρά για το πρώτο τρίμηνο. Πάντως προσωπικά επ' ουδενί δεν θα ήθελα να είμαι λογιστής στην ειδικότητα και να φαίνομαι απλός υπάλληλος γραφείου — διότι πρέπει να μετράνε τα χρόνια μου για το ΟΕΕ. Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό?
Zazula Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Πάντως εγώ δεν έχω σπουδάσει λογιστική,παρόλα αυτά δουλεύω ως βοηθός λογιστή τα τελευταία 2μιση χρόνια. Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό? https://oe-e.gr/β-τάξη/
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Το ερώτημα σου είναι να ξεκινήσεις από το μηδέν με μισθο των 700ε και οχι να φτάσεις ,σωστα; Σε γραφείο κομματι δύσκολο θαρρώ υπό τις σημερινες συνθήκες.Πρέπει να σου τύχει λαχείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα