Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead [AMC] ( Season 11 - Final Season )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επόμενο spin off θα είναι η καθημερινότητα ενός κοπαδιού ζόμπι. Θα τα βλέπουμε να γυρνοβολανε από δω κι από κει για 23 επεισόδια κάθε σεζόν 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Επόμενο spin off θα είναι η καθημερινότητα ενός κοπαδιού ζόμπι. Θα τα βλέπουμε να γυρνοβολανε από δω κι από κει για 23 επεισόδια κάθε σεζόν 

Και φυσικα η αναδρομη στο οταν ηταν ανθρωποι και τι εκαναν για να φτασουν εκει που εφτασαν... Μονο 23 επεισοδια; Λαμψη θα μπορουσαν να το κανουν!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, -WISE- είπε

Όπως διάβασα ένα πολύ ωραίο comment για το τελευταίο επεισόδιο και μάλλον πάει για όλη την τελευταία (τελευταίες) σεζόν... "The Boring Dead".

Βαρεθηκες στις τελευταιες σεζον οντως; Εγω ειχα φρικαρει στις 7,8. Μετα ανεβηκε αρκετα η σειρα, ειδικα με τους Whisperers ηταν φανταστικη! Η 11η ειναι λιγο πιο κατω οντως.

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, totalius είπε

Επεισοδια 10 κ 11 σε FF .Πραγματικα βαριεμαι κ να πατησω το play στο 12 .

Θα συμφωνησω δυστυχως...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Diinekis21 είπε

Ξέρουμε αν θα έχει άλλη διακοπή ή πάμε καρφί για το τέλος;

Ναι θα διακόψει στα 16 επεισόδια και από Σεπτέμβρη έρχονται τα τελευταία 8

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Ναι θα διακόψει στα 16 επεισόδια και από Σεπτέμβρη έρχονται τα τελευταία 8

Nice, θα μπω στη διακοπή τότε!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/3/2022 στις 12:07 ΠΜ, yanis13 είπε

Απιστευτο το 13, απο τα καλυτερα της σειρας.

Περιμενα κ εγω να δω επιτελους κατι καλο κ ειδα αλλο ενα επεισοδιο οπου οι πρωταγωνιστες παιρνουν χαζες αποφασεις κ ενεργούν σαν γυμνασιοπαιδα απλα κ μονο γιατι ετσι βολευει το σεναριο να γινει .

Spoiler

Μιλαμε για ατομα που εχουν ζησει τα παντα κ παρολαυτα μπαινουν 4 μόνοι τους σε μια πολυκατοικία με ψυχακηδες . Πεφτουν πυροβολισμοι κ δεν εμφανιζεται κανεις απο τη πολυκατοικία παρα μονο ο Νίγκαν στην εξοχή . Δε συζηταω καν το οτι πρακτορας της CIA δε παιρνει χαμπάρι οτι κραταει αδειο όπλο.

Πλεον ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε ενα τελος για γελια απλα γιατι ετσι θα βολευει το σεναριο.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, totalius είπε

Περιμενα κ εγω να δω επιτελους κατι καλο κ ειδα αλλο ενα επεισοδιο οπου οι πρωταγωνιστες παιρνουν χαζες αποφασεις κ ενεργούν σαν γυμνασιοπαιδα απλα κ μονο γιατι ετσι βολευει το σεναριο να γινει .

Απόκρυψη περιεχομένων

Μιλαμε για ατομα που εχουν ζησει τα παντα κ παρολαυτα μπαινουν 4 μόνοι τους σε μια πολυκατοικία με ψυχακηδες . Πεφτουν πυροβολισμοι κ δεν εμφανιζεται κανεις απο τη πολυκατοικία παρα μονο ο Νίγκαν στην εξοχή . Δε συζηταω καν το οτι πρακτορας της CIA δε παιρνει χαμπάρι οτι κραταει αδειο όπλο.

Πλεον ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε ενα τελος για γελια απλα γιατι ετσι θα βολευει το σεναριο.

Eίσαι λίγο άδικος νομίζω, τηρουμένων των αναλογιών και το 13 αλλά και το 14 ήταν πολύ καλά επεισόδια και απο ότι φαίνεται και το 15 θα έχει ενδιαφέρον 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω καποιος να μου θυμισει μια σκηνη που την ειχαμε, δει σε ποιο επισοδειο

Spoiler

Απο σαιζον 8 και μετα που σε καποιο φιναλε μαλλον, στεκονταν πανω απο ενα λοφο καποιοι πρωταγωνιστες και βλεπανε τους commonwealth να marcharoun σα σμηνος με στρατια και αλογα

Επεξ/σία από therock
Δημοσ.
Στις 1/4/2022 στις 10:28 ΠΜ, therock είπε

Θελω καποιος να μου θυμισει μια σκηνη που την ειχαμε, δει σε ποιο επισοδειο

Απόκρυψη περιεχομένων

Απο σαιζον 8 και μετα που σε καποιο φιναλε μαλλον, στεκονταν πανω απο ενα λοφο καποιοι πρωταγωνιστες και βλεπανε τους commonwealth να marcharoun σα σμηνος με στρατια και αλογα

Spoiler

10.13, το τελευταίο επεισόδιο της Μισον στη σειρά.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...