yanis13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, DeareN είπε Πάντως από εκεί που το έκλεισαν ωραία και ευχαριστήθηκα ζόμπια τώρα βλέπω ότι θα βγουν τουλάχιστον 3 ακόμα spin offs τα οποία λόγω αγαπημένων χαρακτήρων σίγουρα θα ξεκινήσω κάποια αλλά δε μου αρέσει καθόλου αυτό το monetizing μέχρι αηδίας. Θα μπορούσαν κάλλιστα να το κλείσουν στην 11η χωρίς τίποτα άλλο αλλά δυστυχώς το χρήμα είναι χρήμα. Για να μην τους αδικώ τελείως βέβαια το Walking Dead κάποιος άνετα μπορεί να το παρατήσει στην 11η και να έχει και το closure που θα ήθελε χωρίς να ασχοληθεί με τα υπόλοιπα. (δε γράφω κουβέντα για το Fear που συνεχίζεται, το θεωρώ τέρμα αποτυχημένο project) Fear ειχα δει 1η σεζον και μετα το αφησα, ελεγα σιγα σιγα να το ξαναπιασω. Δε τραβαει;
Diinekis21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Έλα το κλείνουν και το Fear, τελευταία σεζόν λέει η 8η. Το πολύ να βγάλουν άλλα 3 spin-offs και για δαύτο! Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από Diinekis21
Arkin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Στο fear αντεξα 3 σεζον εφαγε σουτ μετα στου ποσο κακο ειχε γινει. Τα Tales of the Walking Dead και The Walking Dead: World Beyond εβαλαν τον πηχη στον πατο ακομα χαμηλοτερα. Ειναι οντως αηδια αυτο το αρμεγμα πρεπει καποια στιγμη αυτοι που κανουν τις σειρες να ξερουν ποτε πρεπει να κλεινει μια σειρα οπως πρεπει. Ας παρουν μαθηματα απο breaking bad boardwalk empire oz the wire six feet under banshee black sails dark σειρες που σεβαστηκαν το lore τους αλλα και τον θεατη. Γιατι οι σειρες αρμεγματος δεν σεβονται το θεατη και πρεπει και αυτος να τις ριχνει μαυρο. 1
DeareN Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 23 λεπτά πριν, yanis13 είπε Fear ειχα δει 1η σεζον και μετα το αφησα, ελεγα σιγα σιγα να το ξαναπιασω. Δε τραβαει; Έχει και καλά επεισόδια αλλά έχει πολύ σαπίλα μέσα η σειρά, εγώ είδα αρκετά περισσότερο νομίζω 3 σεζόν, εκανα προσπάθεια πριν κανένα 6μηνο να το ξαναπιάσω αλλά δε με κράτησε και το ξαναπαρατησα. Δε θα το πρότεινα γιατί πάνω που σε φτιάχνει, σε απογοητεύει. 1
arian18 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Υπάρχουν κάπου τα τελευταία 8 επεισόδια εκτός Disney. Για να είναι Free..
The Spirit Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδιά μία ερώτηση. Είμαι στην 11η σεζόν και στο Netflix μου δείχνει ότι έχει μέχρι 16 επεισόδια η τελευταία σεζόν αλλά γενικά βλέπω έχει 24 επεισόδια. Πως γίνεται αυτό, έχω μπερδευτεί.
shodan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Τα επεισόδια είναι 24 αλλά εκτός της Αμερικής το Netflix έχει διαθέσει μόνο τα 16 για κάποιο λόγο από ότι διαβάζω. Εγώ τα είδα όλα από το Disney+. 1
7nisiotis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 On 10/03/2023 at 23:41, Arkin said: The Walking Dead: World Beyond Ας "πούμε" παλεύεται κααααπως η 2η σεζόν..Η 1η όχι. Παίζουν άθλια τα περισσότερα από τα παιδακια εκεί όπως και το σενάριο ήταν κουκουρούκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα