totalius Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Τελείωσε λοιπόν Spoiler Χωρίς να τελειώσει . Με αδιάφορους κακούς αδιάφορη πλοκή κ ένα θάνατο για λίγη συγκίνηση . Επιβεβαίωσε οτι έπρεπε να τελειώσει με την εξαφάνιση του Ρικ τότε . Ακομα κ οι ίδιοι οι ηθοποιοί φαινόταν να βαριούνται τη ζωή τους προς το τελος . Εξαιρώ το Νιγκαν που παρέμεινε να εχει ένα ενδιαφέρον μεχρι το τελος . Απο τα spin off μονο Ρικ - Μισόν με έψησε λίγο . Ειδικα αν δεν παίζουν καθόλου παιδια μάλλον θα το δω . 1
Diinekis21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Απόκρυψη περιεχομένων Η Ροζίτα πως ήξερε ότι πεθαίνει; Κάποιος πάτησε λίγο παραπάνω το fast forward! 😅 Spoiler Δαγκώθηκε όταν έπεσε και είχε μια ντουζίνα ζόμπι πάνω της. Το έδειξε στον Γιουτζίν εκεί που άραζαν.
d_gkal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 2 minutes ago, Diinekis21 said: Κάποιος πάτησε λίγο παραπάνω το fast forward! 😅 Hide contents Δαγκώθηκε όταν έπεσε και είχε μια ντουζίνα ζόμπι πάνω της. Το έδειξε στον Γιουτζίν εκεί που άραζαν. Και όποιος Spoiler Δαγκώνετε πεθαίνει ; Έχω την εντύπωση ότι όλοι είναι Spoiler "Άρρωστοι" Και όταν Spoiler Πεθάνουν γίνονται ζόμπι 🤨
Diinekis21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, d_gkal είπε Και όποιος Απόκρυψη περιεχομένων Δαγκώνετε πεθαίνει ; Έχω την εντύπωση ότι όλοι είναι Απόκρυψη περιεχομένων "Άρρωστοι" Και όταν Απόκρυψη περιεχομένων Πεθάνουν γίνονται ζόμπι 🤨 Όλοι είναι φορείς του ιού. Αν πεθάνουν για οποιοδήποτε λόγο θα αλλάξουν. Αν δαγκωθούν θα αλλάξουν σε λίγες μέρες. Εκτός αν είναι σε άκρο και το κόψουν γρήγορα. Πόσες σεζόν πέρασες με το βελάκι; 😛 🤣 1
Glikos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Είδα και εγώ τα τελευταία 8 επεισόδια. Νταξ δεν ξετρελάθηκα όπως στις προηγούμενες σεζόν αλλά οκ αναμενόμενο. Κάπως έπρεπε να τελειώσει. Είχε κάποιες καλές φάσεις, μου έμειναν κυρίως οι σκηνές στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου με you know who. Καθώς και οι nostalgia σκηνές που έδειξαν αλλά και ο θάνατος Spoiler της Rosita. Μ'άρεσε η φιλία της με τον Eugene. RIP milf. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερο αλλά και χειρότερο όμως. Άντε να δούμε τα spin off τώρα. (Είμαι hyped κυρίως για Rick και Negan). Άρμεγμα μεν, αλλά για τους φαν δεν μας χαλάνε καθόλου. 😊 Πάντως αυτό το κλειστοφοβικό στυλάκι που είχαν οι αρχικές σεζόν που σε έβαζαν στο κλίμα post apocalyptic και αγώνας για επιβίωση, έχει χαθεί. Το OG cast είναι και το καλύτερο καθώς και μετέπειτα πχ Negan, Eugene, Rosita, Gabriel και κάποιοι λοποί main χαρακτήρες. Οι υπόλοιποι απλά οκ ως αδιάφοροι. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από Glikos 2
d_gkal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 8 hours ago, Diinekis21 said: Όλοι είναι φορείς του ιού. Αν πεθάνουν για οποιοδήποτε λόγο θα αλλάξουν. Αν δαγκωθούν θα αλλάξουν σε λίγες μέρες. Εκτός αν είναι σε άκρο και το κόψουν γρήγορα. Πόσες σεζόν πέρασες με το βελάκι; 😛 🤣 Εντάξει σε κάποια επεισόδια με πήρε ο ύπνος, λογικό είναι πιστεύω 🤪
Xorxhs! Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 To τέλος, ανάξιο της σειράς. Βιαστικό, ουτε για session finale δεν κανει 1
BertaJourdan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μολις εχτες οπως χαζευα στο netflix, επεσα πανω στην σειρα walking dead. Στην αρχη ψαρωσα λιγο με τον αστυνομικο και το κοριτσι στο παρκινγκ. Τωρα ειδα οτι ειναι 11 σεζον ...αυτα ειναι. Εχω να δω ακομα. (ειμαι στο δευτερο επεισοδιο😎)
johny f Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 -Τελειωσε? -Αμ τι εκανε.#ΝΟΤ Γιατι οπως ειπε ο Γερων Ζομπισιος "Θα τελειωσει και θα ειναι σαν να μην εχει τελειωσει." Και οπως λεει και το μεγαλο ασμα "Μα δε τελειωνουν,τα ζομπια τα μεγαλα δε τελειωνουν,πονανε,υποφερουνε,ματωνουν,κι αρχιζουν παλι απ'την αρχη."
ougxar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε Μολις εχτες οπως χαζευα στο netflix, επεσα πανω στην σειρα walking dead. Στην αρχη ψαρωσα λιγο με τον αστυνομικο και το κοριτσι στο παρκινγκ. Τωρα ειδα οτι ειναι 11 σεζον ...αυτα ειναι. Εχω να δω ακομα. (ειμαι στο δευτερο επεισοδιο😎) Προλαβαινεις να το σταματησεις
BertaJourdan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, ougxar είπε Προλαβαινεις να το σταματησεις Τοσο χαλια ειναι? Μολις τελειωσα το Another Life. Το οποιο ηταν καλο για τα γουστα μου. Και ειπα να πιαστω με κατι αλλο να εχω για τα απογευματα.
ougxar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μεχρι την 5η σεζον ειναι τοπ για εμενα,απο εκει και μετα καλυτερα ρετιρε
d_gkal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Πολλές φορές θα πεις τι κάθομαι και βλέπω(αν δεν έχεις κοιμηθεί την ώρα της προβολής) Γενικά είναι καλή σειρά η οποία με τα χρόνια χάλασε και ξαναεφτιαξε και ξαναχαλασε και ξαναεφτιαξε και πάει λέγοντας Αν δεν έχεις κάτι άλλο να δεις κατά νου, τότε συνέχισε
LiquidTroll Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ΚΑι εκει που περιμένω να Spoiler ψοφήσουν όλοι....... ξαφνικα Spoiler νικήσανε με την δύναμη της αγαπης Spoiler Spoiler Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από LiquidTroll 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα