Kingalex72 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σας Έχω το παρακάτω pc και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, ανοίγω τον υπολογιστή και δεν ανοίγει η οθόνη, τον κλείνω τον ξανανοιγω και όλα καλά. Μπορεί κάποιος να μου πει τι συμβαίνει? Ευχαριστώ! Amd 3200g Aorus b450m Patriot 2x4 2400 Ssd 256gb
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 15 λεπτά πριν, Kingalex72 είπε ανοίγω τον υπολογιστή και δεν ανοίγει η οθόνη η οποία είναι συνδεδεμένη με;
JDROGAS Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Τωρα αυτο το προβλημα μπορει να ειναι οτιδηποτε. Να προτεινω να ξεκινησεις απο τα πιο απλα και να δοκιμασεις αρχικα ενα αλλο καλωδιο η μια αλλη συνδεση με την οθονη σου. Δηλ.αλλαγη θυρας εαν εχεις hdmi να βαλεις dvi; η να αλλαξεις καλωδιο hdmi. Βλεπω επεξεργαστη με ενσωματωμενα γραφικα αρα να φανταστω οτι δεν εχεις καρτα γραφικων; O υπολογιστης δουλευει κανονικα οταν δεν εχεις εικονα; γυριζουν οι ανεμιστηρες; ακους καποιο beep;
nickol-us Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Μπορεί τροφοδοτικό, μπορεί και να θέλει καθάρισμα από σκόνες. Μπορεί και τίποτα άλλο, με σιγουριά δυστυχώς δε θα σου πει κανείς.
Kingalex72 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Οι ανεμιστήρες κουτιού και επεξεργαστή δουλεύουν κανονικά ,κανένα ήχο,μαύρη οθόνη,τον κλείνω τον ξανανοιγω και βγάζει κανονικά λογότυπο μητρικής και όλα κανονικά.παντα το κάνει όταν ανοίγεις τον υπολογιστή την πρώτη φορά της ημέρας Τροφοδοτικό ολοκαίνουργιο corsair 550 Έχω αλλάξει 3 hdmi καλώδια αλλά πάλι τα ίδια,ο υπολογιστής στήθηκε το περασμένο Σάββατο
niko13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Kingalex72 είπε Οι ανεμιστήρες κουτιού και επεξεργαστή δουλεύουν κανονικά ,κανένα ήχο,μαύρη οθόνη,τον κλείνω τον ξανανοιγω και βγάζει κανονικά λογότυπο μητρικής και όλα κανονικά.παντα το κάνει όταν ανοίγεις τον υπολογιστή την πρώτη φορά της ημέρας Δεν δοκιμαζεις μια στο εκατομμυριο μπας και... (απο 3 λεπτα κ μετα) Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από niko13
nickol-us Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Eχεις 2η οθόνη συνδεδεμένη; Αν ναι δοκίμασε να την αποσυνδέσεις ή αν ορίζεται ως πρώτη από Bios αυτή που θες
Kingalex72 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 14 λεπτά πριν, niko13 είπε Δεν δοκιμαζεις μια στο εκατομμυριο μπας και... (απο 3 λεπτα κ μετα) Και 25 λεπτά τον έχω αφήσει αλλα τίποτα άλλαξα την ρύθμιση οπότε έμπαινε σε sleep mode δεν ξύπναγε ποτε 16 λεπτά πριν, nickol-us είπε Eχεις 2η οθόνη συνδεδεμένη; Αν ναι δοκίμασε να την αποσυνδέσεις ή αν ορίζεται ως πρώτη από Bios αυτή που θες Όχι μία turbo x 24 ips
Kingalex72 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 15 ώρες πριν, Kingalex72 είπε Και 25 λεπτά τον έχω αφήσει αλλα τίποτα άλλαξα την ρύθμιση οπότε έμπαινε σε sleep mode δεν ξύπναγε ποτε Όχι μία turbo x 24 ips Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ τελικά αυτό ήταν!!!!
Aris_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μάλλον για το shut down fast boot μιλάει το οποίο είναι ένα frangestain sleep mode αν ασχοληθεί κανείς να διαβάσει τι κάνει στα win 2
Kingalex72 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 6 ώρες πριν, niko13 είπε Ποιο απο ολα? Ξεκλικαρεις το turn on fast startup στο power options. 1 1
niko13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, Kingalex72 είπε Ξεκλικαρεις το turn on fast startup στο power options. Ωραιος!Μια χαρα.. τωρα να σου πω κ εγω τον πονο μου.. Σου λεω δες το βιντεο απο 3 λεπτα κ μετα.. και μου απαντας..τον εχω αφησει κ 25 λεπτα.. Καταλαβαινεις γιατι εχασα την ελπιδα μου εκει, ετσι? 😁
Kingalex72 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 6 ώρες πριν, niko13 είπε Ωραιος!Μια χαρα.. τωρα να σου πω κ εγω τον πονο μου.. Σου λεω δες το βιντεο απο 3 λεπτα κ μετα.. και μου απαντας..τον εχω αφησει κ 25 λεπτα.. Καταλαβαινεις γιατι εχασα την ελπιδα μου εκει, ετσι? 😁 Όχι ρε συ ήμουνα στην δουλειά και απαντούσα στα πεταχτά, όταν σχολασα κατάλαβα τι εννοούσες, εκεί να δεις γέλια που έριξα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα