Nighthope Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Γειά χαρά και πάλι.. Έχω τρεις υπολογιστές σπίτι μου.Οι δύο είναι P4 και ο άλλος(και προβληματικός) είναι P2. Απλά τον χρησιμοποιώ για κανά δυο εφαρμογές κλπ. Την περασμένη βδομάδα θα τον αναβάθμιζα σε P3 ενός φίλου επειδή δεν μπορούσα να παίξω μερικά παιχνίδια..Το λοιπόν βγάζω τη μητρική ολόκληρη και βάζω του φίλου μου.Αφού έκανα κάτι τεστ που ήθελα του την έδωσα πίσω.Πάω να βάλω την παλιά,δική μου μητρική (μια QDI LEGEND) και όπως πάει να ανοίξει ενώ ανοίγει κανονικά και δουλεύουν όλα συνεχίζει να είναι ανοιχτό και η οθόνη γράφει "no signal".Πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν φτάει (μάλλον) η κάρτα μια Gf-4 mx440 ούτε η οθόνη μια SAMSUNG 17" .Παλιά από το μεγαφωνάκι ακουγόταν ένας ήχος (μπιπ) ενώ τώρα τίποτα. :? Η αλήθεια είναι ότι το κομπιουτεράκι δεν το χρησιμοποιώ και έτσι οποιοδήποτε πρόβλημα και να είχε δεν θα με πείραζε. Αλλά επειδή το έχω στο δίκτυο του σπιτιού ελπίζω να ξαναδουλέψει.Η συμβουλή σας? :? :?
N1ghtW0lf Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 1) Tsekare ligo mhpws i vga den exei mpei swsta sto slot mesa... 2) koita mhpws den exei katsei to kalwdio swsta tis o8onhs panw stin vga Auta pros to parwn.... Filika N1ghtW0lf
billpeppas Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Στην χειρότερη των περιπτώσεων ( και σπάνια περίπτωση ) μπορεί να υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ μητρικής & της συγκεκριμένης κάρτας γραφικών. Δοκίμασε αυτά που λέει ο Nighwolf
J.R Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 dokimase allo trofodotiko kai kane reset sto BIOS. To exo ksanasinantisi afto alla tote eixe problima o epeksergastis. : )
knightmare Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Tsekare tis ram einai polu pithano na mhn exoun akoumpisei kala,sprwkste mesa mexri na kleidwsoun!!!
Nighthope Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, αλλά έχω δοκιμάσει όλες αυτές τις πιθανές λύσεις.Είναι λίγο περίεργο γιατί όταν έβγαλα τη μητρική όλα δούλευαν ρολόι.Τι μπορεί να την πείραξε μια εβδομάδα στο κουτί της.Δεν υπάρχει προσωπικό μου λάθος στη σύνδεση μητρικής,καρτών,μνημών κλπ.Τι μπορεί να φταίει.Εκείνο το "μπιμπ" γιατί δεν ακούγεται πια; Είναι λίγο περίεργα όλα αυτά το ξέρω. Υ.Γ ίσως να φταίει το τροφοδοτικό ; ένα ΤΜ (thermaltake)350W κάρτες γραφικών έβαλα παλαιότερες τα ίδια.Έβαλα νέα μνήμη 256ΜΒ της kinston αλλά το ίδιο βιολί.Μπας και έπαθε τίποτα ο αιωνόβιος πέντιουμ 2? Πάντως ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Φιλικά , Nighthope!
Grigoros Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 ego otan to eixa pathei ayto me asus de mou ekane katholou mpip alla mou elege to post reporter oti den evriske vga. kai eixe xalasei to agp slot tis mobo mou. skepsou kai afto.
DimVision Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δοκίμασε να βγάλεις τα πάντα πάνω απο την μητρική εκτος απο την CPU και τα καλουδια των led του speaker ktlp.. 'Επειτα κάνε reset στο bios και άναψε το pc. Αν ακούσεις καποιoν ήχο δοκίμασε να βάλεις αφου κλέισεις το PC, τις μνήμες.Αναψε το pc, aν ξαναακούσεις καποιον ήχο βάλε την κάρτα γραφικών και συνδεσε την οθόνη, και άναψε το pc.. Ελπίζω να ακολουθήσεις την σειρά. Κι ο θεός μαζί σου!...
gokal Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 na pw kai gw mia idea...mipws apo ta bale-bgale strabwse h' espase kapoio apo ta pins tou kalwdiou tou monitor?
prios Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 DOKIMASE TIN MITRIKI MONI TIS XORIS TOWER VALTEI EPANO SE ENA MONOTIKO YLIKO KAI SYNDESE MONO TA APARAITITA TROFODOTIKO VGA CPU KAI MNHMH KAI SYNDESE MONO ENA SPEAKERAKI VRAXYKIKLOSE TO POWER ME ENA KATSAVIDI GIA NA ANIKSI KAI AMA DEN ANIKSI VGALE TIS MNIMES NA DEIS AN TO SPEAKER VGAZEI MINIMA FAULT MINIMIS SYMVAINEI KAMIA FORA ME KAPIA TOWER POU EXOUN PERIERGA PATIMATA POU MPAINOUN OI VIDES MOU EXEI TIXI
georgeadams Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Nighthope, δοκίμασε αυτά που λέει ο prios(*): αφού πριν δούλευε, είναι πολύ πιθανόν να μην έχει κάτσει καλά μεσα στο κουτί, να ακουμπάει κάπου και να βραχυκυκλώνει. Ξαναβγάλτη από το κουτί και δοκίμασε τη "στον αέρα"... (*) πω πω βρε παιδί μου στραβώθηκα μέχρι να τα διαβάσω - προσπάθησε να μην γράφεις τα πάντα με κεφαλαία γράμματα...
ckiato Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Mipos einai slot 1. Kamia fora meto kounima den kanei kali epafi kai giauto den kanei Beep. Bgale tin cpu kai xanabaltin.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.