Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gianniz_k είπε

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και τα macbook των 3000€ υπάρχουν στην λίστα. Γιατί όμως να μην αναφέρουμε και το άλλο άκρο,πχ το samsung tab a7 που μπορεί να το πάρει κάποιος με πολύ μικρή συμμετοχή; Δεν είναι αξιόλογη επιλογή για tablet;

https://digital-access.gov.gr/plirofories/katalogos-eksoplismoy

Εαν μπεις εδω που ισως εχεις μπει ηδη,θα δεις οτι δεν υπαρχει σχεση με την πραγματικοτητα.

Εμενα δεν με αφορα αφου δεν εχω μικρο παιδι,αλλα κοιταζα για ενα φιλο ενα desktop και ειλικρινα δεν υπαρχει τιποτα,δεν εχουν λογικη τα προιοντα που εχουν βαλει.

Μπορει και να εχεις δικιο για το συγκεκριμενο ταμπλετ.....δεν γνωριζω,αλλα στην πλειοψηφια τα προιοντα του καταλογου ειναι αχρηστα για το 80 μην πω 90% του κοσμου.

Τι πιο ευκολο απο το να δωσουν απλα το voucher και να παρει ο καθενας οτι εχει αναγκη,δεν το κατανοω.Γιατι σε αυτη τη χωρα δεν γινεται ποτε κατι σωστο αδυνατω να το καταλαβω.

• Like 3
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το τάμπλετ της Samsung είναι μια πάρα πολύ καλή λύση για κάποιον που δεν έχει πρόσβαση απο άλλο μεσο, ωστόσο το voucher δεν παύει να είναι λάθος, όχι γι'αυτους που μπορούν πλέον να πάρουν ένα τάμπλετ αλλά για όλους τους άλλους που χρειάζονται να πάρουν ενα υπολογιστή και αυτοί είναι πολλοί. Έτσι που το έκαναν, σε περίπτωση αγοράς πύργου, τα 200ευρω στα τρώνε με τα antivirus και την υπερκοστολόγηση όποτε ουσιαστικό κέρδος έχουν μόνο οι επιχειρήσεις. Καλύτερα να μην το χρησιμοποιήσεις και να φτιάξεις πύργο κομμάτι-κομμάτι. Πιο λίγα θα δώσεις για καλύτερο value pc. Αυτό θίγουμε και όχι γενικότερα το voucher σαν ιδέα, που είναι μεν σωστή αλλά με τον τρόπο υλοποίησης της μικρή μερίδα του κόσμου θα ωφεληθεί πραγματικά.

Συγνώμη για το σεντόνι... :)

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oσοι λίγοι έρχονται εδώ τους βοηθάμε κάπως. Τι θα γίνει με όλους τους άσχετους που θα πάνε στον Κοτσο στο MM στο public και θα παρουν οτι σαβρουροταμπλετ με 2GB ram βρουν μπροστά τους;

το tablet της samsung, κανα οικονομικο laptop (με προσθηκη χρηματων) κανα ετοιμο οικονομικο πυργο γίνεται να τα μαζεψουμε σε ένα post? έχω ενδιαφερομενους

11 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Το τάμπλετ της Samsung

Επεξ/σία από pascalia2
  • Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, JDROGAS είπε

https://digital-access.gov.gr/plirofories/katalogos-eksoplismoy

Εαν μπεις εδω που ισως εχεις μπει ηδη,θα δεις οτι δεν υπαρχει σχεση με την πραγματικοτητα.

Εμενα δεν με αφορα αφου δεν εχω μικρο παιδι,αλλα κοιταζα για ενα φιλο ενα desktop και ειλικρινα δεν υπαρχει τιποτα,δεν εχουν λογικη τα προιοντα που εχουν βαλει.

Μπορει και να εχεις δικιο για το συγκεκριμενο ταμπλετ.....δεν γνωριζω,αλλα στην πλειοψηφια τα προιοντα του καταλογου ειναι αχρηστα για το 80 μην πω 90% του κοσμου.

Τι πιο ευκολο απο το να δωσουν απλα το voucher και να παρει ο καθενας οτι εχει αναγκη,δεν το κατανοω.Γιατι σε αυτη τη χωρα δεν γινεται ποτε κατι σωστο αδυνατω να το καταλαβω.

Δεν έχω μπει σε αυτό το site,και τώρα που το είδα πιο πολύ μπερδεύει να σου πω την αλήθεια. Ούτε εγώ είμαι δικαιούχος,για γνωστούς κοιτάω.

Δεν διαφωνώ παιδιά σε όσα λέτε,ειδικά σε desktop είναι πράγματι λίγο χάλια οι επιλογές. Εγώ μιλάω για τον σκοπό της ενέργειας. Και θεωρώ πως υπάρχουν αξιόλογες επιλογές σε tablet και laptop που μπορούν να εξυπηρετήσουν τον σκοπό για τον οποίο απευθύνονται.

• Like 1
Δημοσ.
36 minutes ago, gianniz_k said:

Δεν έχω μπει σε αυτό το site,και τώρα που το είδα πιο πολύ μπερδεύει να σου πω την αλήθεια. Ούτε εγώ είμαι δικαιούχος,για γνωστούς κοιτάω.

Δεν διαφωνώ παιδιά σε όσα λέτε,ειδικά σε desktop είναι πράγματι λίγο χάλια οι επιλογές. Εγώ μιλάω για τον σκοπό της ενέργειας. Και θεωρώ πως υπάρχουν αξιόλογες επιλογές σε tablet και laptop που μπορούν να εξυπηρετήσουν τον σκοπό για τον οποίο απευθύνονται.

Απ' τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση να παραμείνουν οι μαθητές και οι φοιτητές στο σπίτι

και να παρακολουθούν διαδικτυακά τα μαθήματα τους θα έπρεπε να τους παραδώσουν ένα

τάμπλετ το οποίο θα το χρεώνονταν και όταν βγαίναμε από την κρίση θα ήταν στην διακριτικη

ευκαίρια του Δημοσίου είτε να επιστραφεί έιτε να παραμείνει στην κατοχή τους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

έβαλα παραγγελία το Dell και την Samsung.

Θα ενημερώσω για τις εντυπώσεις και τι βρίσκεται στα ενδότερα μόλις παραλάβω,

γεια

Dell.png

Samsung.png

Επεξ/σία από aris73
  • Like 2
Δημοσ.

Με το καλό aris73

Τελικά ""έριξες" και τα 2 voucher σε ένα σύστημα; Πως και δεν είδες άλλες λύσεις με τον 10400; Υπήρχε η μια επιλογή από πλαίσιο και η δεύτερη από public-media markt(το είδα κάπου στα 550 αλλά τώρα δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο).

Μπήκα να διαβάσω χαρακτηριστικά. Κλασσικά τα τροφοδοτικά που δίνει είναι αρκετά μικρά και αν θες να βάλεις κάρτα θα είσαι άνετος εφόσον μιλάμε για κάποια αρκετά χαμηλής κατανάλωσης. Επίσης είδα έρχεται και με συνδυασμό είτε 1x8gb είτε 2x4gb, παρακάλα να έχει διαθέσιμα σλοτ ram για μελλοντική αναβάθμιση.

Όπως και να έχει μεγειές, περιμένουμε εντυπώσεις όταν με το καλό παραλάβεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, nickol-us said:

Με το καλό aris73

Τελικά ""έριξες" και τα 2 voucher σε ένα σύστημα; Πως και δεν είδες άλλες λύσεις με τον 10400; Υπήρχε η μια επιλογή από πλαίσιο και η δεύτερη από public-media markt(το είδα κάπου στα 550 αλλά τώρα δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο).

Μπήκα να διαβάσω χαρακτηριστικά. Κλασσικά τα τροφοδοτικά που δίνει είναι αρκετά μικρά και αν θες να βάλεις κάρτα θα είσαι άνετος εφόσον μιλάμε για κάποια αρκετά χαμηλής κατανάλωσης. Επίσης είδα έρχεται και με συνδυασμό είτε 1x8gb είτε 2x4gb, παρακάλα να έχει διαθέσιμα σλοτ ram για μελλοντική αναβάθμιση.

Όπως και να έχει μεγειές, περιμένουμε εντυπώσεις όταν με το καλό παραλάβεις.

Να ´σαι καλά nickol-us.

Και τα δύο voucher πήγαν στο Dell ποντάροντας στο όνομα.

Έρχεται με αποθήκη, ποντίκι και πληκτρολόγιο.

Απέρριψα το Πλαίσιο και απ' το Public έβγαλαν τον 10400.

Για δυο χρόνια δεν θα επέμβω στο μηχάνημα για τους

γνωστούς λόγους.

Δεν πιστεύω να έχει τροφοδοτικό άνω των 300 Watt και

η μητρική να έχει τέσσερεις θέσεις για μνήμες οπότε έκει

θα γίνει αναβάθμιση.

Αν όλα πάνε καλά τότε θα στήθει και το δεύτερο μηχάνημα

με κομμάτια από τις προτάσεις σας με κάποιες αλλαγές αφού

απ' τον αρχικό προυπολογισμό έμειναν 521 ευρώ.

Ίδωμεν.

Επεξ/σία από aris73
  • Like 1
Δημοσ.

Κλεισε τη φωνη 😁 (αποκλειεται να αντεξεις)  και δες πως ειναι μεσα

Μνημες δυο θεσεις και 200w τροφοδοτικο.Eδω εχει ενα dimm.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, JDROGAS said:

Κλεισε τη φωνη 😁 (αποκλειεται να αντεξεις)  και δες πως ειναι μεσα

Μνημες δυο θεσεις και 200w τροφοδοτικο.Eδω εχει ενα dimm.

Καλημέρα,

πάλι καλά που δεν δουλεύει με κάρβουνο...

Να ακυρώσω την παραγγελία και να πάω σε κάτι άλλο;

Επεξ/σία από aris73
Δημοσ.

Δεν κοιτας αυτο που ειναι ετοιμο με 16gb ram & 512 ssd με τον 10500.

https://www.mgmanager.gr/desktops-ψηφιακή-μέριμνα/104778-hp-prodesk-400-g7-mt-i5-1050016gb512gb-ssddvd-rwwin10-pro-zonealarm-extreme-security-for-institutions-1-device-2-years-cpzl-zax-50d-2y.html

Εχει και με 10700

https://www.mgmanager.gr/desktops-ψηφιακή-μέριμνα/104754-hp-prodesk-400-g7-mt-i7-1070016gb512gb-ssdwin10-pro-zonealarm-extreme-security-for-institutions-1-device-2-years-cpzl-zax-50d-2y.html

Tα τροφοδοτικα τους

180 W internal power adapter, up to 90% efficiency, active PFC;

350 W internal power adapter, up to 92% efficiency, active PFC

To θεμα ειναι ποιο εχει ποιο τροφοδοτικο.

Καρτες παιρνουν full.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, JDROGAS said:

Δεν κοιτας αυτο που ειναι ετοιμο με 16gb ram & 512 ssd με τον 10500.

https://www.mgmanager.gr/desktops-ψηφιακή-μέριμνα/104778-hp-prodesk-400-g7-mt-i5-1050016gb512gb-ssddvd-rwwin10-pro-zonealarm-extreme-security-for-institutions-1-device-2-years-cpzl-zax-50d-2y.html

Εχει και με 10700

https://www.mgmanager.gr/desktops-ψηφιακή-μέριμνα/104754-hp-prodesk-400-g7-mt-i7-1070016gb512gb-ssdwin10-pro-zonealarm-extreme-security-for-institutions-1-device-2-years-cpzl-zax-50d-2y.html

Tα τροφοδοτικα τους

180 W internal power adapter, up to 90% efficiency, active PFC;

350 W internal power adapter, up to 92% efficiency, active PFC

To θεμα ειναι ποιο εχει ποιο τροφοδοτικο.

Καρτες παιρνουν full.

Έστειλα  μήνυμα για τα τροφοδοτικά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

180 Watt έχει το τροφοδοτικό.

Να βάλω παραγγελία στο Πλαίσιο;

Γεια.

Επεξ/σία από aris73

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...