trellolelo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2002 Ας καταθέσω και γω τη δική μου εμπειρία. Αγόρασα πέρσι ένα μεταχειρισμένο 8210 και η μπαταρία του κρατούσε πολύ λιγότερο από 24ωρο. Πιστεύοντας πως είναι θέμα μπαταρίας πήρα καινούργια και η κατάσταση δεν βελτιώθηκε. Όχι μόνο αυτό, αλλά όταν η ένδειξη της μπαταρίας έφτανε στην τελευταία γραμμή (η και στη δεύτερη ακόμα), κοβόταν η συνομιλία και δεν μπορούσα να καλέσω, κι ας υπήρχε σήμα. Αν και το πρόσεχα πολύ, μερικούς μήνες μετά η οθόνη εμφάνισε τα γνωστά προβλήματα μέχρι που έσβησε τελείως. 'Αλλη μια φορά είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς η δόνηση και δεν μπορούσα να την ενεργοποιήσω. Κατόπιν τούτων το πήγα για επισκευή αλλού. Το πρόβλημα με την οθόνη είναι οφθαλμοφανές αλλά τα υπόλοιπα δεν φαίνονταν εκ πρώτης όψεως στον εργαστηριακό έλεγχο. Αφού το έψαξαν καλύτερα παραδέχτηκαν ότι έχει πρόβλημα το κύκλωμα RF (των ραδιοσυχνοτήτων) του οποίου η αντικατάσταση κοστίζει 80000 δρχ! Ας πρόσεχα λοιπόν να μην έπαιρνα μεταχειρισμένο αφού δεν ήξερα τι μεταχείριση είχε υποστεί από τον παλιό κάτοχο. ΄Ηθελα οπωσδήποτε ίδιο και αγόρασα καινούργιο (κατασκευής Νοεμ.'01). Στους 5 μήνες που το έχω δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα αν και έπεσε 2-3 φορές από μικρό ύψος. Τι συμπεραίνω απ'όλα αυτά; Ότι πρέπει να έχουν δίκηο αυτοί που λένε ότι παίζει ρόλο η παρτίδα και αυτός που είπε να μην το βάζουμε σε κωλότσεπη για να μην πιέζεται - και σε καμμία σφιχτή τσέπη θα έλεγα. Και κάτι τελευταίο: Οι αυθεντικές προσόψεις x-press on covers που έχουν μια βελούδινη αίσθηση όπως η μπλε και η ιδίως η πράσινη είναι πολύ ευαίσθητες και αποχρωματίζονται από την τριβή σε λίγες βδομάδες όσο κι αν τις προσέχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.