Fotis1990 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά... αρχικά να πω ότι είμαι σχετικά νέος χρήστης macOS (3μηνες). Το μηχάνημα το οποίο έχω είναι το MacBook Air M1 και ο εκτυπωτής hp deskjet 2320. Ενώ τον συνδέω κανονικά στον υπολογιστή και όταν το προσθέτω στους εκτυπωτές τον βλέπει κανονικά (αναγνωρίζεται η ταυτότητα και το όνομα του υπολογιστή), όταν πατάω για εκτύπωση ο εκτυπωτής φαίνεται ότι παίρνει την εντολή αλλά δεν κάνει τίποτα.... έχει κάποιος/α ιδέα τι μπορώ να κάνω.... να σημειωθεί ότι στην ουρά για εκτύπωση δεν υπάρχει κανένα αρχείο... επίσης. Να τονισθεί ότι η εκτυπωτής δουλεύει κανονικά σε windows laptop. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από Fotis1990 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Στις 4/4/2021 στις 4:26 ΜΜ, Fotis1990 είπε Καλησπέρα παιδιά... αρχικά να πω ότι είμαι σχετικά νέος χρήστης macOS (3μηνες). Το μηχάνημα το οποίο έχω είναι το MacBook Air M1 και ο εκτυπωτής hp deskjet 2320. Ενώ τον συνδέω κανονικά στον υπολογιστή και όταν το προσθέτω στους εκτυπωτές τον βλέπει κανονικά (αναγνωρίζεται η ταυτότητα και το όνομα του υπολογιστή), όταν πατάω για εκτύπωση ο εκτυπωτής φαίνεται ότι παίρνει την εντολή αλλά δεν κάνει τίποτα.... έχει κάποιος/α ιδέα τι μπορώ να κάνω.... να σημειωθεί ότι στην ουρά για εκτύπωση δεν υπάρχει κανένα αρχείο... επίσης. Να τονισθεί ότι η εκτυπωτής δουλεύει κανονικά σε windows laptop. Έχεις εγκαταστήσει το utility σε αυτή την σελίδα; https://support.hp.com/emea_middle_east-en/drivers/selfservice/hp-deskjet-2300-all-in-one-printer-series/30268694/model/30268695 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα