eliac7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Καλησπερίζω την ομάδα, Έχω στην κατοχή μου το ASUS GL504GM εδώ και 2 χρόνια, και του έχω βγάλει τα μάτια. 1) Έχω σπάσει τα πινάκια της ethernet , οπότε δεν δουλεύει (έχω πάρει ενα type C σε ethernet, αλλά αν είναι να φτιάξω και τα επόμενα θέματα, ας φτιάξω και αυτό). Πήγα να αλλάξω SSD και για κάποιο λόγο, όταν το bootαρα, δεν δούλευαν τα ηχεία ( fresh install, drivers etc, 100% hardware issue). Γνωρίζετε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να μπορέσει να το κοιτάξει; Είχα πάει Msystems και μου είπανε ότι δεν έχουν ανταλλακτικά γι'αυτό το λάπτοπ. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε πρόταση.
eliac7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Το ξανά κάνω ένα bump μήπως έχει κάποιος καμία ιδέα! Τhanks
etheo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 ASUS Call Center Phone Number 800-848-1322 (only for landlines) 2111985051 (for mobile and landlines) Open Hours Mon-Fri, 09:00-13:00 ; 14:00-18:00 https://www.asus.com/support/service-center/greece
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα