moure Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Παλιοτερα μου είχαν ζητήσει πριν από πρόσληψη σε εταιρία του Καναδά drug test το οποίο φυσικά και το ειχα πληρώσει εγώ.
Skrobo Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, agiannesg59 είπε ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ δεν ζηταει κατι τετοιο το κρατος,αν το ζηταγε θα το πληρωνες κανονικα. ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΣ. Η λογικη του οργανου και του μπουζουκιου δεν περναει πια. Κατι έχεις μπερδέψει. Ζητάω αγγλικα. Δεν επιβάλλεται απο το κράτος. Ποιος τα πληρώνει; Ο υποψήφιος. Ζητάω πιστοποιητικό υγειας. Επιβάλλεται απο το κράτος. Ποιος το πληρώνει; Ο υποψήφιος. Ζητάω τεστ covid. Δεν επιβάλλεται απο το κράτος. Ποιος λες να το πληρώσει; Ακριβως το ίδιο πράγμα ειναι. Δεν μιλάμε για υπάλληλο και "πολιτική της εταιρειας" / "υποχρέωση της εταιρειαςπρος το κράτος". Για υποψήφιους συζητάμε.
Gregory_House Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Skrobo είπε Κατι έχεις μπερδέψει. Ζητάω αγγλικα. Δεν επιβάλλεται απο το κράτος. Ποιος τα πληρώνει; Ο υποψήφιος. Ζητάω πιστοποιητικό υγειας. Επιβάλλεται απο το κράτος. Ποιος το πληρώνει; Ο υποψήφιος. Ζητάω τεστ covid. Δεν επιβάλλεται απο το κράτος. Ποιος λες να το πληρώσει; Ακριβως το ίδιο πράγμα ειναι. Δεν μιλάμε για υπάλληλο και "πολιτική της εταιρειας" / "υποχρέωση της εταιρειαςπρος το κράτος". Για υποψήφιους συζητάμε. Δεν είμαι υποψήφιος, έχω προσληφθεί. Μένει το τυπικό μέρος. Εφόσον η εταιρία πληρώνει τα τεστ των εργαζομένων της γενικά, θεωρώ πως το ίδιο θα έπρεπε να συμβεί και σε αυτή την περίπτωση. Όπως είπα, έχω προσληφθεί, απλώς ξεκινάω Δευτέρα. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2021 από Gregory_House
agiannesg59 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Skrobo είπε Ζητάω αγγλικα. Δεν επιβάλλεται απο το κράτος. Ποιος τα πληρώνει; Ο υποψήφιος. Εχει προβλέψει το κρατος για το ποιος πληρώνει τι και για τα τα αγγλικά δεν σου ζητησε ποτε να τα πληρωσει ο εργοδοτης ουτε για κανενα αλλο πτυχίο. Σταματα τούς συμψηφισμους και την λογικη του οργανου και του μπουζουκιου.Το μπουζουκι δεν ειναι οργανο της τάξης ουτε το κοβιντ τεστ πτυχιο αγγλικων Επεξ/σία 3 Απριλίου 2021 από agiannesg59 1
Ola150 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Α συγγνώμη επειδή πριν δούλευα σε ευρύτερο δημόσιο και ήθελαν να κάνω 3 τεστ μετά από επιστροφή διακοπών χωρίς να καλύψουν το κόστος, πήρα τηλέφωνο σε πολιτική προστασία και ΕΟΔΔΥ και μου είπαν πως ότι δεν είναι ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΔΗΓΙΑ του ΕΟΔΔΥ, το πληρώνει η εταιρεία. 4
Gregory_House Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Με τη "λογική" κάποιων, όποιος έχει "περάσει" το κοβιντ τεστ έχει και παραπάνω μόρια στον ασεπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις