Patronnus Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 καλησπερα εχω παιδια ενα δωματιο σε μια ταρατσα στο οποιο δεεν εχω καθολου ρευμα..μπορω καπως να βαλω ενα πχ φωτοβολταικο μικρο και ισα ισα να δινει τροφοδοσια στο να λειτουργει ενα pc?
Vasileios-gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Όχι δεν αρκεί Θέλεις και μια μπαταρία για να αποθηκεύεις ενέργεια και ενα σύστημα μετατροπής τάσεων.
corsair04 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 7 ώρες πριν, Patronnus είπε καλησπερα εχω παιδια ενα δωματιο σε μια ταρατσα στο οποιο δεεν εχω καθολου ρευμα..μπορω καπως να βαλω ενα πχ φωτοβολταικο μικρο και ισα ισα να δινει τροφοδοσια στο να λειτουργει ενα pc? Δεν μπορείς να πάρεις από γείτονα - κοινόχρηστο
Patronnus Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Στις 4/4/2021 στις 12:34 ΠΜ, corsair04 είπε Δεν μπορείς να πάρεις από γείτονα - κοινόχρηστο οχι τιποτα...
Patronnus Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 απο μπριζα ξερετε αν μπορω να τραβηξω γραμμη;
Vasileios-gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Ναι μπορείς αλλά να έχεις ενισχυμένη μόνωση στο καλώδιο αν περάσει εξωτερικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα