Tasosng Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 4 ώρες πριν, Arkin είπε Ενα γκαλοπ χρειαζεται εδω που τα λεμε Ana de Armas παιδιά τι συζητάμε τώρα! 1
NIKOS25271 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Για όποιον/όποιοα δεν έχει δει ακόμα και το καταπληκτικό invisible guest ας το δει. https://www.imdb.com/title/tt4857264/
Agony Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Arkin είπε Επειδη εισαι μερακλης Για οσους πέρασαν κατοχη και πόλεμο η συγκεκριμένη είναι οτι πρεπει... 1
svartevarg Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Agony είπε Για οσους πέρασαν κατοχη και πόλεμο η συγκεκριμένη είναι οτι πρεπει... Και για όσους πέρασαν κορονοϊό και lockdown... Νομίζω τα λεφτά είναι πολλά. Φαντάζομαι ο Daniel Craig είναι ακριβός. 2
kotronas Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 47 λεπτά πριν, svartevarg είπε Και για όσους πέρασαν κορονοϊό και lockdown... Νομίζω τα λεφτά είναι πολλά. Φαντάζομαι ο Daniel Craig είναι ακριβός. Ανάρτησε μία φωτογραφία του με πατούσες και θα δούμε.
svartevarg Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, kotronas είπε Ανάρτησε μία φωτογραφία του με πατούσες και θα δούμε. Τα λεφτά είναι στις πατούσες δηλαδή;
niCk_eleCtro Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 15 ώρες πριν, DPU είπε Σιγα το μπαζο. Η Ana de Armas ειναι ανωτερη Τι ματαρες εχει αυτη η Αννα θεε μου, μας κ@αυλωσε τρελα στο blade runner με τον μελαγχολικό της ρολο. Αποτι εχω ακούσει την φορτώνει ο γνωστός γύπας του χολιγουντ...Ben Affleck
eemix Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Για ταινίες χωρίς ( πέρα από μισθούς) να έχει κάτι που να εξηγεί/δικαιολογεί αυτό το budget, μάλλον για να δημιουργηθεί ντόρος, μου φαίνεται κυκλοφορεί αυτή η φήμη. Όσο και να έχουν ακριβύνει οι παραγωγές για μια θεατρικού σχεδόν τύπου ταινία δεν εξηγούνται τόσα χρήματα ($200M+) 1
Kostasspil Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 4 hours ago, niCk_eleCtro said: Τι ματαρες εχει αυτη η Αννα θεε μου, μας κ@αυλωσε τρελα στο blade runner με τον μελαγχολικό της ρολο. Αποτι εχω ακούσει την φορτώνει ο γνωστός γύπας του χολιγουντ...Ben Affleck Ο Ben Affleck και η Ana de Armas δεν είναι πια μαζί Γιατί στο insomnia, κάνουμε ρεπορτάζ 1
chill Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Τα γυρίσματα εξ όσων γνωρίζω θα γίνουν στην Αργολίδα και το συνεργείο έρχεται τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας.
papoys1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, chill είπε Τα γυρίσματα εξ όσων γνωρίζω θα γίνουν στην Αργολίδα και το συνεργείο έρχεται τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας. Θα είναι και Ana μαζί;;;;
aris_rom Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, papoys1 είπε Θα είναι και Ana μαζί;;;; Και να 'ναι αν φοράει παπούτσια δεν μας κάνει. 😂
Arkin Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 6 ώρες πριν, Kostasspil είπε Ο Ben Affleck και η Ana de Armas δεν είναι πια μαζί Γιατί στο insomnia, κάνουμε ρεπορτάζ Να χωθουμε αν είναι καλά που το έγραψες
dieksodo Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 κατι δεν παει καλα εδω περα. τοσο δεν κανουν ουτε τα σταρ γουορς η τα τρανσφορμερσ το μαικλ μπεη
Arkin Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 4 ώρες πριν, dieksodo είπε κατι δεν παει καλα εδω περα. τοσο δεν κανουν ουτε τα σταρ γουορς η τα τρανσφορμερσ το μαικλ μπεη Ειδικά αν αναλογιστουμε ότι η πρώτη είχε 40 εκατομμύρια budget σίγουρα κάτι πάει στραβά. Αλλά διάβασα ότι είναι επίσημο κυκλοφορεί παντού η είδηση. Τόσα χρήματα κοστίζουν κάτι avengers και πειρατές της Καραϊβικής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα