Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φιλε kankre και εγω εχω τον dreambox 7000s και να σου πω την αληθεια ειναι πολυ δυσκολο να βρεις σημα με αυτον τον δεκτη διοτη το tuner του ειναι ανεσθητο. Στο μαγαζι που το εχεις παει προφανος αυτοι εχουν ρυθμησει σωστα τα κατοπτρα τους στην ταρατσα τους. Το μηνυμα που αναφερεις σημενει οτι δεν εχεις καθολου σημα και αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να ρυθμησεις το κατοπτρο στην ταρατσα σου.

Κατα την προσωπικη μου γνωμη αν δεν εισαι εμπηρος στα δορηφορικα και στους δεκτες θα τα βρεις πολυ σκουρα με αυτον τον δεκτη διοτι εχει πολλες δυνατοτες.

πρωτα απ' ολλα αυτος ο δεκτης εχει πυρηνα Linux και για να κανεις δυκτιο με τα windows θα ειναι λιγο περιπλοκο.Ακομα αυτος ο δεκτης περνει σκληρο δισκο, με αποτελεσμα να γραφεις ταινιες, να ακους mp3, να μπαινεις στο ιντερνετ και πολα αλλα.

Δημοσ.

τελικα τα καταφερα,

εκανα παλι scaning τα καναλια και δουλεψε, ακομα τα καταφερα και τον συνδεσα στο ιnternet και εχω κανει δικτυο με το pc, μου πηρε πολλες ωρες αλλα τα καταφερα τελικα, τωρα προσπαθω να δω πως θα τα καταφερω να εχω ιστοσελιδες στο dreambox.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...