andreas-d Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Τζάμπα το άλλαξες δεν έχει κανένα πρόβλημα. Απλά έτσι δουλεύει έχεις το διακόπτη στο auto και όταν πάρει σημα από τον avr ανοίγει αυτόματα και στο κλείσιμο το ίδιο κάνει. παραμένει για λίγο ανοιχτό και μετά κλείνει μόνο του.
adok13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Στις 28/5/2021 στις 3:51 ΜΜ, andreas-d είπε Τζάμπα το άλλαξες δεν έχει κανένα πρόβλημα. Απλά έτσι δουλεύει έχεις το διακόπτη στο auto και όταν πάρει σημα από τον avr ανοίγει αυτόματα και στο κλείσιμο το ίδιο κάνει. παραμένει για λίγο ανοιχτό και μετά κλείνει μόνο του. δεν ισχύει αυτό που λες. ξέρω πως είναι να δουλεύει στο stand by to sub και ξέρω πως ξυπνάει από το stand by. το πήγα κινοτεψνικη και το βάλαμε με το τεχνικό για να το δει, δεν ξύπναγε ότι και να έκανε , όταν αλλάξαμε ενισχυτή το sub ξύπναγε αμέσως.τωρα άμα εσύ ξέρεις καλύτερα και από το service της κινοτεχνικης πασο
andreas-d Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Οκ. Μαν μη βαράς. έχω το ίδιο και γιαυτό το είπα. Καλή τύχη.
adok13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 21 ώρες πριν, andreas-d είπε Οκ. Μαν μη βαράς. έχω το ίδιο και γιαυτό το είπα. Καλή τύχη. sorry αν φάνηκε ότι σου μίλησα απότομα , δεν το είπα με τέτοιο τρόπο . 1
andreas-d Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, adok13 είπε sorry αν φάνηκε ότι σου μίλησα απότομα , δεν το είπα με τέτοιο τρόπο . Όλα καλά φιλε Πάντως το σέρβις της κινο. .. απαράδεκτο δοκίμασαν μόνο μια παράμετρο και όχι όλες, πχ. Το να βγάζει ήχο δε το κοίταξαν και τρέχει ο καταναλωτής.πρέπει να τα λέμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα